مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان لپ تاپ تو رنج قیمت 1.800 تا 2 معرفی کنید.

که نمایش 17 یا 18 باشه
وب کم

هارد بالا
رم بالا
سی پی یو بالا
و گرفیک قوی داشته باشه (بعضی مواقع کارهای مایا انجام میدم)

از نظر ظاهری و سخت افزاری و عمر قطعاتش هم امتحان خودش و پس داده باشه.

می خواستم اپل مک ایر003 بخرم که با گارانتیش 1.930.000 بود ولی اون چیزای که می خواستم نداشت نمایش هم 13 بود. تنها حسنش بسیار باریک (به اندازه ی یک مجله) و بسیار سبک بود.

دوستان لپ تاپ تو رنج قیمت 1.800 تا 2 معرفی کنید.

که نمایش 17 یا 18 باشه
وب کم

هارد بالا
رم بالا
سی پی یو بالا
و گرفیک قوی داشته باشه (بعضی مواقع کارهای مایا انجام میدم)

از نظر ظاهری و سخت افزاری و عمر قطعاتش هم امتحان خودش و پس داده باشه.

می خواستم اپل مک ایر003 بخرم که با گارانتیش 1.930.000 بود ولی اون چیزای که می خواستم نداشت نمایش هم 13 بود. تنها حسنش بسیار باریک (به اندازه ی یک مجله) و بسیار سبک بود.

Sony Vaio [FONT=&quot]AR890U[/FONT]
CPU [FONT=&quot]CORE2DOU 2.5 6MB[/FONT]
RAM [FONT=&quot]4GB
HDD 500GB
Drive Bluray
VGA GeForce 8600
[/FONT] [FONT=&quot]Modem-LAN-WiFi-BT-CAM-BLACK[/FONT]
17" Monitor
OS Windows Vista Ultimate
به قیمت حدودا" 1.450.000 تومان

سلام پدرام
اگه میشه یه نوت بوک تو مایه های 400 تا 500 تومن معرفی کن
برا fun میخوام:biggrin1:

در حال حاضر Dell Vostro A840 هست با قیمت 525 هزار تومان.(کلا من دل رو پیشنهاد نمی کنم،مخصوصا سری Vostro)

Dell Vostro 1000 هم هست با قیمت 510 هزار تومان.

Acer Extensa 4220 هست با قیمت 525 هزار تومان.

Acer Aspire One با مانیتور های 8.9 اینچی هم هست که قیمتشون 320 و 350 هزار تومان هست و فرقشون هم به خاطر هارد هست که گرونتره یه هارد 120 روشه ولی ارزونتره روش هارد 8 گیگابایتی هست.البته رم گرونتره 0.5 گیگ بیشتر هست.

boiod4z1hzv8438brwag.jpg

اگر چیزی توش گُنگ هست بگو تا بهت توضیح بدم.

آقا دمت گرم.نه همه چی واضحه.منتها اگه 1155 گیر بیاد که مبگبرمش :smile: این مگه چند وقت بود اومد تو یازار که الان نایاب شده؟! :((

آقا دمت گرم.نه همه چی واضحه.منتها اگه 1155 گیر بیاد که مبگبرمش :smile: این مگه چند وقت بود اومد تو یازار که الان نایاب شده؟! :((

حدودا توی پاییز بود که سری 10 تولیدش متوقف شده بود و جای خودش رو به سری 11 داده بود توی بازار.انشاالله که پیدا میشه.

دوست عزیز اولا ممنونم که لطف کردی جواب منو دادی
1-منظورتون از سری او سری awهست؟ یا من اشتباه فهمیدم:blushing:
2-منظورتون از اروپا چی هست:confused: یعنی از کجابفهمم که اروپا نیست
3-برای وزنش هم مشکلی ندارم چون من یا خونه ام یا دانشگاه که اونم با ماشین میرم مشکلی ندارم(ممنون از توجهت)
4- همون طوری که فرمودی 2 مدل نشون کردم حالا می خواستم بدونم که اینها ایران هست قیمتشون چنده وکیفیتشون چه جوری
HP Pavilion HDX18

Sony Vaio AW 235J/B
شرمنده سوال ها زیاد شد:blushing:
ممنونم:smile:
دوستان نبود کسی که جواب سوالات ما رو بده:biggrin1:

helpppppppppppppppppppppppppppppp

سلام دوستان,من میخوام یه لپتاب بگیرم,ولی تا 700 میتونم هزینه کنم,اون لپ تاپ برام cpu ش با graphicش مهمه.یعنی cpuش core2due باشه و graphicش onboard نباشه.دیگه بقیش مهم نیست,یعنی رم,lcd,وزن,باطری,زیبایی,مارک,فقط اون دوتا ویژگی با قیمت.حالا ارزونترین لپ تاب با این خصوصیات چیه؟:blushing:
لطفن سریع عجله دارم,پیشاپیش از لطفی که میکنید برا کمکتون تشکر میکنم:love:

واقعا واسه این سایت و فرومش متاسفم که انقد تخیلیه یه مدیر نداره بیاد جوابتو بده.من یه هفتست اینجا یه سوال کردم انگار نه انگار,یه مدیر واسه این بخش بزارین حالیش باشه سخت افزار جواب بده این تاپیکا اینجوری خاک نخورن.خلاصه دره اینجا تخته شه بهتره:mad:
فقط بلدن پول بگیرن واسه membership
اینجا نمیشه یه تاپیک زد چون عضو معمولی هستی,مسخرست:sick:

واقعا واسه این سایت و فرومش متاسفم که انقد تخیلیه یه مدیر نداره بیاد جوابتو بده.من یه هفتست اینجا یه سوال کردم انگار نه انگار,یه مدیر واسه این بخش بزارین حالیش باشه سخت افزار جواب بده این تاپیکا اینجوری خاک نخورن.خلاصه دره اینجا تخته شه بهتره:mad:
فقط بلدن پول بگیرن واسه membership
اینجا نمیشه یه تاپیک زد چون عضو معمولی هستی,مسخرست:sick:

اولا که دوست عزیز به اعصاب خودت مسلط باش.
دوم این که یه مدل لپ تاپ این همه ناراحتی نداره.
شما می تونید برید توی همون سایت هایی درخواست مدل لپ تاپ رو کنید که محتواشون ربع محتوای اینجا هم نیست.دیگه نباید خارج از ادب صحبت کرد.
در ضمن کاربرانی مثل شما که قوانین رو مرور نمی کنند،باعث شدن که بعضی موارد برای کاربران تازه وارد و کاربرانی که کم پست ارسال کردند برداشته بشه و به عبارتی محدودیت براشون به وجود بیاد.اون هزینه هم مجبور نیستید پرداخت کنید.در قبال یه سری امکانات هزینه ای گرفته میشه و اون هزینه هم خرج سرور سایت میشه.

توی این رنج قیمت که می خواید Dell Inspiron 1520 و Dell Vostro A860 هست.البته Acer Aspire 4730 هم هست.از Asus هم F3E هست که CPU ش نسبت به 3 مدل دیگه پایین تر هست.

سلام به دوستان
میخواستم توی رنج مینی لپتاب ها acer one,ideapad s10,ause eee pc کدومن کارایی بهتری داری.مدل دیگه ایی تو این رنج هست که بهتر باشه؟
ممنون

سلام به دوستان
میخواستم توی رنج مینی لپتاب ها acer one,ideapad s10,ause eee pc کدومن کارایی بهتری داری.مدل دیگه ایی تو این رنج هست که بهتر باشه؟
ممنون

پيشنهاد ميکنم ideapad که برای ibm هست رو بگيريد... به اين برند بيشتر اعتماد دارم ...

در خواست معرفی یه لپ تاپ تا حداکثر 1 تومن می خوام

یه سیستمی معرفی کنید بشه باهاش بازی کرد می دونم با این قیمت چیزه سخته ولی مطمئنا هست یه سیستمی که به طور مثال gta IV رو بالا بیاره معرفی کنید

انحرافی: به نظرتون MB881LL/A اپل چه طوره خوب هست

:confused::confused::confused::confused::confused:

من 2 تا قیمت حدودی از Mac Book دارم اما رنگ White و Black.
سفید حدود 1.650
مشکی حدود 1.820

تفاوت هم توی هارد هست که دومی هاردش 250 هست.
حالا آلومینیومش ممکنه تو همین مایه ها باشه.البته این قیمت مال 2-3 ماه پیشه و احتمالا یه اُفت و خیزی داشته...
آلومینیم 3 مدل Mac Pro توپ سراغ دارم اما شدیدا گرونه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or