مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

مرسی آیدین . در مورد تی وی کارت هم بگو که مشتاقم.
والا باتری :دی رو بالانس ـه .
بعد هم اینکه مال من نیس مال اخوی ـه:دی.
دی اس هم نگرفتم . خدا برکت بده شبیه سازان رو:دی
ممنون
در مورد تیوی هم عرض کنم که من یه 2سالی گشتم ببینم چی میشه خرید که بشه تلویزیون نخرید و PS2 بازی کرد با laptop, دیدم هرچی بخری چون Internal نیست و باید با یه کابلی چیزی وصل بشه, بالاخره تاخیر زمانی داره, البته بد و خوب دارن ولی واسه اون کار بدرد نمیخوردن عملا. فک کنم تو میخوای تلویزیون نیگا کنی باهاش, در اون مورد من تحقیق نکردم عزیزم.

یادت نره, باتری رو دربیار وقتی دائم از لپ تاپ استفاده میکنی.

IBM Lenovo N500 48G

سلام-سال نوتون مبارک
من 600-800تومن فعلا دستمه-
میخوام یک لپ تاپ بخرم تو این قیمتا-
کار من بیشتر مالتی مدیا و وبگردیه-و رایت دی وی دی(هفته ای 18-20عدد-برای دوستان)

میخوام-هاردش خوب باشه-یک CPU خوب داشته باشه- رمشم 1-2 باشه
رمش در سطح پایین باشه -من برای بازی و کارهای گرافیکی نمیخوام-
فقط کار منو-تو فیلم دیدن+فیلم دانلود کردن+فیلم رایت کردن راه بندازه =برام بسته
قیافشم-یکم مثل ادمیزاد باشهخیلی کلاس کار برام مهم نیست ،فقط کارم رو راه بندازه-

پ.ن:خلاصه میخوام پول بستنی کیم بدم ،سالار بخورم اونم 2تا-حالا کمی هم صبر میکنیم-کاهش قیمت بخوره-فعلا عجله ای نیست

پ.ن2:حالا خدا رو چه دیدی -اومد پول جورکردم رفت بیشتر شد-
حالا با این خردی پول ما -چی به ما میدن

پ.ن3:مدل سونی 110 رو رفیقم داره-بدک نیست-قیمتشم بدک نیشت-ولی خودم تا 700 تومن میخوام باشه-
پولم لازم داریما

بازم میگم گرافیکش اصلا برام مهم نیست- 256 ساده که وویستا نصب شه روش کافیه-XPهم خوبه

فقط چند مدل معرفی کنید-منم برم دنبالش -ببینم چی خوبه
ممنون

image.php

capitanrayan عزیز . بنده تقریباً تا یک هفته پیش ، یک ماهی به شکل متمرکز در بازار و اینترنت در مورد خرید لپ تاپ تحقیق میکردم و خوشبختانه از تجربه صادقانه خیلی ها استفاده کردم . در نهایت به شما خرید IBM Lenovo N500 48G رو پیشنهاد میکنم.

تصاویر :

222.gif

444.gif
333.gif

به نظر بنده بهتره شما یک IBM Lenovo N500 48G تهیه کنید ... مشخصات و ضمانت این مدل در مقابل قیمتش کاملاً بی نظیره و اون طور که من حدود یک هفته در بازار تهران حظوراً تحقیق کردم ، فروش بسیار بالایی داره . ظاهر کاملاً شیک ، کلاسیک و ساده و کاملاً راحتی داره و نوع طراحی صفحه کلید و شیفت و تغییر وظیفه در بهترین حالت قرار داره . مانیتور بسیار با کیفیت چه از نظر کیفیت تصویر و چه از نظر کیفیت ساخت داره و بهتر از همه بد نیست بدونید کلاً طرح های Lenovo قابلیت ارتقای بسیار راحت رو داره و در این مدل دیگه به اوج رسیده .

بررسی مشخصات​

CPU : Intel Core 2 Duo T5800, 2.00 GHz, 2MB Cache, FSB 800MHz
این پردازنده نسبت به قطعات دیگه این لپ تاپ کاملاً مناسبه و پاسخ گوی هر نوع پردازش متوسط به بالایی هست و کاملاً راضی کنندس و از همه مهمتر نسبت به قیمت کلی لب تاپ واقعاً عالیه و نسبت به مارک های دیگه از نظر قیمت حقیقتاً بی نظیره .

RAM : DDRII 1GB 667MHz FSB in One Slot
این مدل دارای سه اسلات 800Mhz برای نصب RAM هست و به راحتی حتی خود کاربر میتونه RAM رو جدا کنه و RAM مورد نظرشو در اسلات قرار بده ( این که میگم راحته ، واقعاً میگم ، یعنی در حد باز کردن 4 پیچ که محفظه اختصاصی RAM رو باز میکنه و به راحتی RAM جدا میشه و میشه RAM مورد نظر رو در اسلات قرار داد ) . مقدار 1G اونم 667Mhz ممکنه کمی کم بنظر بیاد ( البته برای کارای معمولی کاملاً کافیه ) اما شما به راحتی میتونید دو عدد RAM با فرکانس 800Mhz و ظرفیت 1 گیگابایت رو به صورت Dual Channel قرار بدید که دیگه کاملاً مشکلی از نظر RAM نداشته باشید . هزینه این کار حداکثر حدود 35000 تومن خواهد بود .

HDD : 250GB SATA
ظرفیت هارد هم به نظر شخص بنده کافیه ، اما این مورد کاملاً بستگی به نیاز شخصی داره اما از این نظر هم هیچ نگرانی ای نیست چون هارد هم مثل RAM کاملاً و به راحتی قابل تعویضه .

Optical Drive : Multi Burner DVD Dual-Layer
این مدا مجهز به DVD Writer با قابلیت رایت DVD های دولایه هست که کاملاً نیاز شمارو پاسخگو خواهد بود . این درایو از نوع کشوییه و مشکل درایو های مکیدنی رو هم نخواهد داشت + اینکه در صورت هر گونه مشکل به علت ضمانت معتبر سازگار ارقام نباید نگران باشد .

VGA : Intel GMA 4500M
پردازنده گرافیکی این مدل ، مدل بسیار جدید و قدرتمند پردازنده گرافیکی Intel هست که هدف ساخته شدنش افزایش قدرت پردازنده های گرافیکی OnBoard یا سر خود هست ، خود شرکت Intel اعلام کرده که چون کاربران از قدرت پردازنده های گرافیکی OnBoard چندان دل خوشی ندارن این مدل رو برای تغییر نظر این گروه طراحی کرده ، این پردازنده گرافیکی قدرت پردازشی بسیار بسیار بالایی داره و کاملاً نیاز های متوسط و حتی حرفه ای رو پاسخ گو خواهد بود ، همین کافیه که بگم وجود این پردازنده به این لب تاپ قابلیت پخش تصاویر HDMI رو داده و خروجی تصویر HDMI در این لب تاپ وجود داره که شما در هیچ لب تاپ زیر 900.000 تومن ( حداقل و در بهترین شرایط ) نمیتونید پیدا کنید . همچنین بنده خودم تجربه استفاده از این پردازنده رو داشتم و میتونم بگم در بسیاری بازی ها هم پاسخ گو خواهد بود و با وجود این پردازنده شما نباید کلاً قید بازی هارو بزنید.
این مدل پردازنده گرافیکی در مدل Dell 1545 وجود داره که هنوز وارد ایران نشده و من هنوز در مدل های Sony و HP این مدل MGA رو ندیدم .

Display : (1280x800) 15.4 Glossy & WXGA + 1.3 Megapixel Camera
مانیتور این مدل هم 15.4 اینچ با تفکیک تصویر 1280x800 و مجهز به فناوری Glossy & WXGA هست و تصویر کاملاً با کیفیت و شفافی داره . همچنین این مدل مجهز به یک WebCam 1.3MP هم هست که نیاز شما به این قطعه رو برآورده میکنه .

Communication : Intel WiFi Link 5100 AGN + MODEM 56K + Bluetooth + 10/100 Ethernet
این لب تاپ دارای امکانات ارتباطی کاملی هم هست که اول از همه باید به Intel WiFi Link 5100 AGN اشاره کرده که استاندارد بالای ارتباطی بیسیم طبق مدل جدید 5100 Intel رو برای ارتباط WiFi برای شما مهیا میکنه ، این مدل WiFi در کمتر لب تاپی قابل مشاهده است و اکثراً از مدل پایین تر ، یعنی 1397 استفاده میکنند ، مدل 5100 نسبت به مدل 1397 دارای برد اتصال موثر 2 برابر بیشتر تا مرکز ارتباطی و همچنین سرعت 5 برابر بیشتره .
همچنین این مدل مجهز به Bluetooth هم هست که استفاده ازش بی نهایت سادست .
MODEM 56K هم برای ارتباط Internet Dialup وجود داره .
همچنین Port شبکه 10/100 هم برای Networking وجود داره که برای شبکه کردن با سیم به درد میخوره .

Ports : 4x USB 2.0 + HDMI + 4 in 1 Card Reader
خروجی های این لب تاپ هم ، همون طور که قبلاً عرض شد ، پورت HDMI برای خروجی تصویر با حداکثر کیفیته که به راحتی به HDMI LCD TV قابل اتصاله و 4 عدد خروجی USB 2.0 و یک Card Reader با قابلیت پشتیبانی از 4 نوع کارت حافظه مرسوم .

Battery : 6 Cell
باطری در دسترس برای این مدل هم مدل 6 سلولیه که قابلیت کار مداوم 4 ساعته در حالت پردازش متوسط و روشنایی معمولی LCD رو داره . البته با نرم افزار مدیریت مصرف انرژی که همراه این مدل ارایه میشه میتونید حجم پردازش پردازنده رو در حداقل قرار بدید و خروجی هایی که ازشون استفاده نمیکنید مثل WiFi و Bluetooth و سایر موارد رو خاموش کنید و بجاش شدت روشنایی LCD رو افزایش بدید تا فیلمی که میبینید بیشتر بهتون بچسبه !!!
مدل دیگه باطری هم هست که 9 سلولیه و کمتر ازش استفاده میشه اما میتونه 4 ساعت رو به 6 ساعت ارتقاع بده .

Weight : 2.74 KG
وزن این مدل هم 2 کیلو و 740 گرم با باطری هاست که کاملاً معمولی و وزن مرسوم این خانواده از لب تاپ هاست .

=====================================​

قیمت​

قیمت این مدل در سایت شرکت سازگار ارقام 715.000 تومنه که در اصل نهایت قیمت قابل فروش در نمایندگی هاست که با سود و حمل و نقل و ... حساب شده و قیمت اصلی نیست . حتی من در کرج همین مدل رو 750.000 تومن هم پیدا کردم اما شما میتونید با مراجعه به سایت شرکت تک رایان این مدل رو با ضمانت سازگار ارقام و قیمت کمتر ، یعنی 680.000 تومن خریداری کنید ، بنده شخصاً حظوراً مواردی رو از این شرکت خرید کردم و کاملاً حسن نیت و تفاوت دیدشون رو در امر فروش محصولات کامپیوتری تایید میکنم . شعار این شرکت فروش بیشتر با قیمت کمتره که در قیمت همین مدل لب تاپ و مقایسش با قیمت محصولات سایر فروشنده ها قابل مشاهدس.

خلاصه اگر بنده جای شما بودم بدون هیچ شکی همین مدل رو انتخاب میکردم ، البته با توجه به صحبت شما که فرموده بودید چندان به زیبایی و قدرت گرافیکی دستگاه اهمیت نمیدید و سایر موارد استفاده مثل رایت تعداد زیاد DVD و نمایش با کیفیت فیلم و قیمت پایین بیشتر مد نظر شماست ، حقیقتاً دیگه هیچ شکی باقی نخواهد بود .

راستی اگه مثل من در حد تیم ملی در زمینه خرید حساس و دقیق هستید ، میتونید یه سری هم به YouTube بزنید و Clip های بررسی این محصول رو مشاهده کنید .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
من یه Toshima M115-S3094 دارم و میخوام RAMش رو ارتقا بدم.
مشکل اینه که پشتش فقط 1 اسلات برای RAMهست ولی من 2تا ماژول 1گیگی دارم و الان یه ماژول یک گیگی بی استفاده است, دلیل خرید این 2ماژول این بوده که یه جا دیدم عکس گرفته بود که اگه کیبورد رو باز کنی, یه اسلات رم زیر اونجاس. حالا کسی میتونه در این مورد تاییده ای چیزی بده؟ مثلا عکس یا سایتی که این کارو کرده باشه.

2- کجا رو میشناسین که من یه رم 512 ای که روش بود رو بتونم خوب بفروشم و این 2ماژول یک گیگی رو بدم و یه ماژول 2گیگی بگیرم (تهران)

image.php

capitanrayan عزیز . بنده تقریباً تا یک هفته پیش ، یک ماهی به شکل متمرکز در بازار و اینترنت در مورد خرید لپ تاپ تحقیق میکردم و خوشبختانه از تجربه صادقانه خیلی ها استفاده کردم . در نهایت به شما خرید IBM Lenovo N500 48G رو پیشنهاد میکنم.

تصاویر :

222.gif

444.gif
333.gif

به نظر بنده بهتره شما یک IBM Lenovo N500 48G تهیه کنید ... مشخصات و ضمانت این مدل در مقابل قیمتش کاملاً بی نظیره و اون طور که من حدود یک هفته در بازار تهران حظوراً تحقیق کردم ، فروش بسیار بالایی داره . ظاهر کاملاً شیک ، کلاسیک و ساده و کاملاً راحتی داره و نوع طراحی صفحه کلید و شیفت و تغییر وظیفه در بهترین حالت قرار داره . مانیتور بسیار با کیفیت چه از نظر کیفیت تصویر و چه از نظر کیفیت ساخت داره و بهتر از همه بد نیست بدونید کلاً طرح های Lenovo قابلیت ارتقای بسیار راحت رو داره و در این مدل دیگه به اوج رسیده .

بررسی مشخصات​

CPU : Intel Core 2 Duo T5800, 2.00 GHz, 2MB Cache, FSB 800MHz
این پردازنده نسبت به قطعات دیگه این لپ تاپ کاملاً مناسبه و پاسخ گوی هر نوع پردازش متوسط به بالایی هست و کاملاً راضی کنندس و از همه مهمتر نسبت به قیمت کلی لب تاپ واقعاً عالیه و نسبت به مارک های دیگه از نظر قیمت حقیقتاً بی نظیره .

RAM : DDRII 1GB 667MHz FSB in One Slot
این مدل دارای سه اسلات 800Mhz برای نصب RAM هست و به راحتی حتی خود کاربر میتونه RAM رو جدا کنه و RAM مورد نظرشو در اسلات قرار بده ( این که میگم راحته ، واقعاً میگم ، یعنی در حد باز کردن 4 پیچ که محفظه اختصاصی RAM رو باز میکنه و به راحتی RAM جدا میشه و میشه RAM مورد نظر رو در اسلات قرار داد ) . مقدار 1G اونم 667Mhz ممکنه کمی کم بنظر بیاد ( البته برای کارای معمولی کاملاً کافیه ) اما شما به راحتی میتونید دو عدد RAM با فرکانس 800Mhz و ظرفیت 1 گیگابایت رو به صورت Dual Channel قرار بدید که دیگه کاملاً مشکلی از نظر RAM نداشته باشید . هزینه این کار حداکثر حدود 35000 تومن خواهد بود .

HDD : 250GB SATA
ظرفیت هارد هم به نظر شخص بنده کافیه ، اما این مورد کاملاً بستگی به نیاز شخصی داره اما از این نظر هم هیچ نگرانی ای نیست چون هارد هم مثل RAM کاملاً و به راحتی قابل تعویضه .

Optical Drive : Multi Burner DVD Dual-Layer
این مدا مجهز به DVD Writer با قابلیت رایت DVD های دولایه هست که کاملاً نیاز شمارو پاسخگو خواهد بود . این درایو از نوع کشوییه و مشکل درایو های مکیدنی رو هم نخواهد داشت + اینکه در صورت هر گونه مشکل به علت ضمانت معتبر سازگار ارقام نباید نگران باشد .

VGA : Intel GMA 4500M
پردازنده گرافیکی این مدل ، مدل بسیار جدید و قدرتمند پردازنده گرافیکی Intel هست که هدف ساخته شدنش افزایش قدرت پردازنده های گرافیکی OnBoard یا سر خود هست ، خود شرکت Intel اعلام کرده که چون کاربران از قدرت پردازنده های گرافیکی OnBoard چندان دل خوشی ندارن این مدل رو برای تغییر نظر این گروه طراحی کرده ، این پردازنده گرافیکی قدرت پردازشی بسیار بسیار بالایی داره و کاملاً نیاز های متوسط و حتی حرفه ای رو پاسخ گو خواهد بود ، همین کافیه که بگم وجود این پردازنده به این لب تاپ قابلیت پخش تصاویر HDMI رو داده و خروجی تصویر HDMI در این لب تاپ وجود داره که شما در هیچ لب تاپ زیر 900.000 تومن ( حداقل و در بهترین شرایط ) نمیتونید پیدا کنید . همچنین بنده خودم تجربه استفاده از این پردازنده رو داشتم و میتونم بگم در بسیاری بازی ها هم پاسخ گو خواهد بود و با وجود این پردازنده شما نباید کلاً قید بازی هارو بزنید.
این مدل پردازنده گرافیکی در مدل Dell 1545 وجود داره که هنوز وارد ایران نشده و من هنوز در مدل های Sony و HP این مدل MGA رو ندیدم .

Display : (1280x800) 15.4 Glossy & WXGA + 1.3 Megapixel Camera
مانیتور این مدل هم 15.4 اینچ با تفکیک تصویر 1280x800 و مجهز به فناوری Glossy & WXGA هست و تصویر کاملاً با کیفیت و شفافی داره . همچنین این مدل مجهز به یک WebCam 1.3MP هم هست که نیاز شما به این قطعه رو برآورده میکنه .

Communication : Intel WiFi Link 5100 AGN + MODEM 56K + Bluetooth + 10/100 Ethernet
این لب تاپ دارای امکانات ارتباطی کاملی هم هست که اول از همه باید به Intel WiFi Link 5100 AGN اشاره کرده که استاندارد بالای ارتباطی بیسیم طبق مدل جدید 5100 Intel رو برای ارتباط WiFi برای شما مهیا میکنه ، این مدل WiFi در کمتر لب تاپی قابل مشاهده است و اکثراً از مدل پایین تر ، یعنی 1397 استفاده میکنند ، مدل 5100 نسبت به مدل 1397 دارای برد اتصال موثر 2 برابر بیشتر تا مرکز ارتباطی و همچنین سرعت 5 برابر بیشتره .
همچنین این مدل مجهز به Bluetooth هم هست که استفاده ازش بی نهایت سادست .
MODEM 56K هم برای ارتباط Internet Dialup وجود داره .
همچنین Port شبکه 10/100 هم برای Networking وجود داره که برای شبکه کردن با سیم به درد میخوره .

Ports : 4x USB 2.0 + HDMI + 4 in 1 Card Reader
خروجی های این لب تاپ هم ، همون طور که قبلاً عرض شد ، پورت HDMI برای خروجی تصویر با حداکثر کیفیته که به راحتی به HDMI LCD TV قابل اتصاله و 4 عدد خروجی USB 2.0 و یک Card Reader با قابلیت پشتیبانی از 4 نوع کارت حافظه مرسوم .

Battery : 6 Cell
باطری در دسترس برای این مدل هم مدل 6 سلولیه که قابلیت کار مداوم 4 ساعته در حالت پردازش متوسط و روشنایی معمولی LCD رو داره . البته با نرم افزار مدیریت مصرف انرژی که همراه این مدل ارایه میشه میتونید حجم پردازش پردازنده رو در حداقل قرار بدید و خروجی هایی که ازشون استفاده نمیکنید مثل WiFi و Bluetooth و سایر موارد رو خاموش کنید و بجاش شدت روشنایی LCD رو افزایش بدید تا فیلمی که میبینید بیشتر بهتون بچسبه !!!
مدل دیگه باطری هم هست که 9 سلولیه و کمتر ازش استفاده میشه اما میتونه 4 ساعت رو به 6 ساعت ارتقاع بده .

Weight : 2.74 KG
وزن این مدل هم 2 کیلو و 740 گرم با باطری هاست که کاملاً معمولی و وزن مرسوم این خانواده از لب تاپ هاست .

=====================================​

قیمت​

قیمت این مدل در سایت شرکت سازگار ارقام 715.000 تومنه که در اصل نهایت قیمت قابل فروش در نمایندگی هاست که با سود و حمل و نقل و ... حساب شده و قیمت اصلی نیست . حتی من در کرج همین مدل رو 750.000 تومن هم پیدا کردم اما شما میتونید با مراجعه به سایت شرکت تک رایان این مدل رو با ضمانت سازگار ارقام و قیمت کمتر ، یعنی 680.000 تومن خریداری کنید ، بنده شخصاً حظوراً مواردی رو از این شرکت خرید کردم و کاملاً حسن نیت و تفاوت دیدشون رو در امر فروش محصولات کامپیوتری تایید میکنم . شعار این شرکت فروش بیشتر با قیمت کمتره که در قیمت همین مدل لب تاپ و مقایسش با قیمت محصولات سایر فروشنده ها قابل مشاهدس.

خلاصه اگر بنده جای شما بودم بدون هیچ شکی همین مدل رو انتخاب میکردم ، البته با توجه به صحبت شما که فرموده بودید چندان به زیبایی و قدرت گرافیکی دستگاه اهمیت نمیدید و سایر موارد استفاده مثل رایت تعداد زیاد DVD و نمایش با کیفیت فیلم و قیمت پایین بیشتر مد نظر شماست ، حقیقتاً دیگه هیچ شکی باقی نخواهد بود .

راستی اگه مثل من در حد تیم ملی در زمینه خرید حساس و دقیق هستید ، میتونید یه سری هم به YouTube بزنید و Clip های بررسی این محصول رو مشاهده کنید .

موفق باشید .

متأسفانه ibm از وقتی با lenovo يکی شد.... از لحاظ کيفيت خيلی در سطح پايينی هست...

من پيشنهاد ميکنم با اين مقدار پولی که داريد Fujitsu Siemens بگيرن... هم ساخت المانيه... هم مطمئن تر....

يا پيشنهاد ميکنم ايشون 200 تومان ديگه مثلاً تا 950 بزارن و يکی از مدل های سونی رو بگيرن...

سمت IBM ... اونهم IBM lenovo اصلاً جالب نيست...

ThinkPad ها هم متأسفانه کيفيت پايينی دارن توی IBM ها ولی باز بهتر از LENOVO هست....

------------

يک پيشنهاد دوستانه دارم به اون آقا که قصد خريد laptop دارن... خريد laptop بايد با توجه به نياز ها باشه... با توجه به درخواست های شما از يک laptop... پيشنهاد ميکنم شما desktop خودتون رو ارتقا بديد چون با اين مبلغ laptop خوبی نميتونيد خريداری کنيد ...

اگر قصد رايت کردن به اين طرز رو داريد حتماً يک external dvd rw بگيريد....

ولی اگه بحث mobility مد نظر شماست خوب 200 تومان ديگه جمع کن اون موقع يک سونی بگير... چون فيلم ميبينی مدل FW برای ميتونه بهترين گزينه باشه

يک پيشنهاد دوستانه دارم به اون آقا که قصد خريد laptop دارن... خريد laptop بايد با توجه به نياز ها باشه... با توجه به درخواست های شما از يک laptop... پيشنهاد ميکنم شما desktop خودتون رو ارتقا بديد چون با اين مبلغ laptop خوبی نميتونيد خريداری کنيد ...

اگر قصد رايت کردن به اين طرز رو داريد حتماً يک external dvd rw بگيريد....

ولی اگه بحث mobility مد نظر شماست خوب 200 تومان ديگه جمع کن اون موقع يک سونی بگير... چون فيلم ميبينی مدل FW برای ميتونه بهترين گزينه باشه

ممنون از دوستانه عزیز

یک پولی دیگه هم جور شد رفتیم سمت900:biggrin1:50 تومنم دیگه از اینو اون میقرضیم-به به
پول لپ تاپ میدهیم پول کیفش رو جدا:biggrin1:
برای رایت هم تصمیم گرفتم این سیستمم رو نگه دارم
چون لپ تاپ ناز نازیه:biggrin1:
ممنون از کمک بی شائبه (چیچی گفتم):biggrin1:دوستان

Dell Inspiron 1545

متأسفانه ibm از وقتی با lenovo يکی شد.... از لحاظ کيفيت خيلی در سطح پايينی هست...

از توجه شما ، دوست عزیز ممنونم . جسارتاً میشه کیفیت در لب تاپ رو تعریف کنید و بعد مصداق عدم کیفیت IBM Lenovo رو ترجیحاً به شکل مقایسه بفرمایید . خیلی ممنون .

image.php

gameware عزیز . من به هیچ وجه شخصاً برای لب تاپ ، پردازنده AMD چه دو یا سه یا چها هسته ای رو برای خرید انتخاب نمیکنم ، سعی کنید حتماً لب تاپی رو انتخاب کنید که پردازنده Intel و اونم از نوع Core 2 Duo نه Dual Core داشته باشه ، طراحی Core 2 Duo بسیار جدیدتر ، بهینه شده تر ، با راندمان بسیار بیشتر و مصرف برق کمتر و نتیجتاً ایجاد حرارت کمتریه .
در ضمن من به شخصه لب تاپ رو به هیچ وجه برای گرافیک نمیگیرم ، چون در مقابل همون قیمت و با یک کارت گرافیک بر روی PC ، راندمان واقعاً ضعیفی داره ، مخصوصاً اینکه در این مدل از nVIDIA 8200 استفاده شده و واقعاً ضعیفه . شما میتونید به جای خرید این مدل لب تاپ ، مدلی رو انتخاب کنید که از پردازنده گرافیکی Intel 4500 استفاده میکنه و کاملاً پاسخ گوی هرگونه نیاز مولتی مدیایی خواهد بود ، البته در امر اجرای بازی چندان قوی نیست ، این در حالیه که nVIDIA 8200 هم شمارو پشیمون خواهد کرد .

پیشنهاد من اینه که کمی صبر کنید تا مدل جدید لب تاپ های Dell تحت عنوان Inspiron 1545 وارد بازار ایران بشه و اون رو خریداری کنید . اگه من جای شما بودم کمی صبر میکردم چون با عجله کردن تا حالا خیلی ضرر کردم .

دوما اگر بخوام یکی برام از کانادا بیاره چیکار کنم گمرک نخوره و اینا

شرکتی هست که این کارو براتون انجام میده ، کلاً فکر کنم هر ایرانی میتونه یک بار جنسی رو بدون هزینه گمرک و به عنوان هدیه وارد کشور کنه ، البته اگه کسی میتونه براتون خریداری کنه و بیاره ، پیشنهاد میکنم به سایت Dell سر بزنید و از مدل Ispiron 1545 یکی رو بنا بر نیاز خودتون Customize و انتخاب کنید و پس از نهایی کردن سفارش به آدرس فرد مورد نظر ارسال کنید تا براتون بیاره ایران . راستی این امکان هم وجود داره که اون لب تاپ رو باز کنه و به عنوان وسیله شخصی وارد کنه و اینطوری هم فکر کنم هزینه گمرگ و ترخیص و ... بهش نخوره !
اما اگه کسی رو اونجا ندارین ، میتونید به همون شرکت هایی که ذکر شد مراجعه کنید ، البته اونا هم هزینه ارسال میگیرن که چیزی حدود 400.000 هزار تومن میشه که اصلاً به صرفه نیست و تقریباً دیوونگیه !!!

البته شرکتی در اصفهان هست که این مدل لب تاپ رو با ضمانت تعویض ارایه میده که میتونید با اونها هم صحبت کنید . از نظر من قابل اعتمادن ! اینم سایتشون .

راستی اینم مشخصات سری جدید لب تاپ های Dell Inspiron مدل 1545 که در ایران قابل خریده :

Dell Inspiron 1545
CPU : Intel Core 2 Duo - T6400 - 2MB Cash - 800Mhz FSB
RAM : 4GB DDR2 800Mhz
HDD : 320GB
Optical Drive : DVD / RW DUAL LAYER
Display : TRULIFE WXGA 15.6
MGA : Intel MHD 4500
WiFi - BlueTooth - 4 USB 2.0 Port - HDMI
Weight : 2.7 KG​

قیمت 950.000 تومان​
فعلاً تعداد معدودی موجود است​
برای دیدن تصاویر ، نمایش 360 درجه و سایر موارد کلیک کنید​

capitanrayan عزیز ، شدیداً به درد شمام میخوره ها !
image.php

آخرین ویرایش:
دوستان نظرتون درباره ی لپتاپهای MSI چیه ؟ یه مدل داره که منو خیلی جذب خودش کرده. اسمش GT627ه و مخصوص بازی.قیمتش به دلار 1.099.000ه.اینم مشخصاتش :
Intel Core 2 Duo P8400 (2.26GHz, 1066MHz, 3MB Cache)
4GB DDR2 memory
Windows Vista Home Premium (32-bit, SP1)
NVIDIA GeForce 9800M GS graphics (1GB GDDR3)
15.4 WXGA Glossy Display (1280x800)
DVDRW-SuperMulti
WD 320GB hard drive (7200rpm)
802.11 b/g/n Wireless LAN with Bluetooth
Battery: 6-cell
Dolby 5.1 Speakers
نظرتون چیه ؟ تو ایران گیر میاد تو دوبی چی ؟

سلام M8CRX . ممنون.
چند تا سوال.
-چرا AMD خوب نیست؟ ، اگه میشه یک CPU با قدرت برابر با مدلی که من گفتم از برند اینتل معرفی کنید ، و این AMD رو با AMD Athlon 64 3000+ قدیمی که برای Desktop PC بود مقایسه کنید.
-این درسته که GPU های اینتل توسط یک سری از بازیها ساپورت نمی شن؟
-4500 اینتل ، هم قدرت 8200 nvidia هست درسته؟
-اگه میشه یک لپتاپ معرفی کنید با شرایط زیر:
-حداقل صفحه : 15 اینچ با فرمت واید 16:9
-پردازشگر گرافیکش توسط همه بازی ها پشتیبانی شه و قدرتی در حد 8200 انویدیا داشته باشه.
-رم حداقل 2 گیگ
-هارد حداقل 250 گیگ
قیمت حداکثر 550 دلار.

من 550 دلار بیشتر ندارم
از کانادا واسم میارن
بازیهای قدیمی تر رو زیاد بازی میکنم پس GPU ساپورتش از قدرتش برام مهم تره
کار فوتوشاپ نسبتا سنگین ازش می کشم.
به شدت (خیلی خیلی زیاد) علاقه به فرمت 16:9 دارم :دی
میدونم غیر ممکنه وجود همچین لپتاپی که کار منو راه بندازه ، ولی هرچی شما بگید از CQ60Z قوی تر باشه من میگیرم.
ممنون/خواهشا جواب بدید من کارم جدیه منظورم اینه که نمیخوام شماها رو بیخودی اذیت کنم ، طرف هنوز بخاطر من از کانادا نیومده خانوادش رو واسه عید ببینه ، مورد عجله ایه :دی

از توجه شما ، دوست عزیز ممنونم . جسارتاً میشه کیفیت در لب تاپ رو تعریف کنید و بعد مصداق عدم کیفیت IBM Lenovo رو ترجیحاً به شکل مقایسه بفرمایید . خیلی ممنون .

بنده لازم نميبينم profile کاريم رو برای شما که يه کاربر خيلی ساده (کسی که دنبال مشتری ميگرده )يا يک فرد خيلی معمولی در اين انجمن هستيد نشون بدم تا بنده رو باور کنيد...

با توجه به مدارک تحصيليم... و تجربه کاريم مربوط به ضمينه کامپيوتر و استفاده از برند های مختلف که توی چندين سال هست بخاطر کارم و مجبور به کار کردن باهاشون بودم و حرفم رو از روی تجربه زدم... شما اينجا دنبال راهنمايی کردن هستيد يا فکر به جيب زدن پول ؟

قیمت 950.000 تومان​

فعلاً تعداد معدودی موجود است​
عجب!!!!!!!

سلام
من چطور می تونم تو لپ تاپ ویندوز XP بریزم .

اول باید ببینی که لپ تاپی که داری Windows XP رو پشتیبانی می کنه یا نه.برای این کار برو تو سایت برند لپ تاپت و ببین مدل لپ تاپت درایورهای XP رو داره یا نه.
بعد همه ویندوزهای XP نمی خورن به لپ تاپت.شما الان توی بازار ویندوز XP بخری،بخوای نصب کنی روی لپ تاپ به مشکل برخورد می کنی.البته نه این که هیچ کدوم از ویندوزای توی بازار نصب نشه رو لپ تاپ.

شما وقتی سیستم رو ریست می کنی لگوی شرکت که میاد،زیرش میزنه کلید F8 یا مثلا F12 رو بزن.از این هم استفاده کن برای کارت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or