مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام . می خوام ۱ لپ تاپ بگیرم با بودجه حداکثر ۱۲۰۰۰۰۰. دوستان چی پیشنهاد می کنن؟؟ البته asus باشه!! در ضمن می خواستم بدونم acer 5745 چطور؟ و قیمتش چجوریاست؟؟؟

سلام . می خوام ۱ لپ تاپ بگیرم با بودجه حداکثر ۱۲۰۰۰۰۰. دوستان چی پیشنهاد می کنن؟؟ البته asus باشه!! در ضمن می خواستم بدونم acer 5745 چطور؟ و قیمتش چجوریاست؟؟؟

اگر منظورتون این لپ تاپ هستش، کارت گرافیک بسیار ضعیفی داره و اصلا توصیه نمیشه.

از برند ASUS هم اگر صفحه 14 اینچ براتون کافی هستش مدل A42 JP که تازگی اومده بسیار لپ تاپ خوبیه و همه چیزش عالیه.

البته 1250 هستش. اینجا رو ببینید.

سلام
به جز MSI GE 620 و HP-Pavilion DV6 6090 کسی مدل دیگه ای تو همین رنج قیمتی{1/400 به بالا} سراغ نداره؟
الان بین این دو تا هم یه ذره شک دارم{البته بیشتر به MSI تمایل دارم چون به کیفیت اچ پی اطمینانی ندارم}
خواهشا یه چند تا مدل دیگه هم معرفی کنید و ....بین این دو تا بالایی کدوم بهتره؟{از لحاظ سخت افزاری. هارد زیاد مهم نیست, گرافیک و...مهم تره}
باز هم ممنون
پ.ن: Acer Aspire Ethos 8950G چند تومنه؟ تو ایران هست؟

۱۴ نه. بالای ۱۴. اولین ملاک واسه من صفحه نمایش و بعدش cpu! این ASUS K52JT و asus n53svچطوره؟
در ضمن اون acer ی که گفتم کانفیگش اینه: cpu Core i7- nVIDIA GeForce 330 1024 MB که تا 2MB هم share میشه.

سلام
به جز MSI GE 620 و HP-Pavilion DV6 6090 کسی مدل دیگه ای تو همین رنج قیمتی{1/400 به بالا} سراغ نداره؟
الان بین این دو تا هم یه ذره شک دارم{البته بیشتر به MSI تمایل دارم چون به کیفیت اچ پی اطمینانی ندارم}
خواهشا یه چند تا مدل دیگه هم معرفی کنید و ....بین این دو تا بالایی کدوم بهتره؟{از لحاظ سخت افزاری. هارد زیاد مهم نیست, گرافیک و...مهم تره}
باز هم ممنون
سلام مجدد.

البته MSI خریدش در ایران با گارانتی نسبتا خوبش انتخاب معقول تری از اچ پی با اون خرابی بالاش هست، ولی اون مدل اچ پی هم که نوشتید کارت گرافیکش خیلی وسوسه کننده هستش!
eyepopping.gif

برای مقایسه قدرت گرافیک ها با هم این صفحه، و CPU ها هم این صفحه رو ببینید. همونطور که می بینید 6770 کارت بسیار قوی یی هستش.

اگر توی بازار ASUS N53SN یا ASUS N53SV هم از نوع New Revision (حتما هم روی جعبه هم لپ تاپ New Revision نوشته باشه) گیر بیاد بسیار عالیه، خصوصا N53SN اگه پیدا بشه.
یه سری هم به این صفحه بزنید و مشخصات لپ تاپ مورد علاقه تون رو وارد کنید. مثلا بزنید قیمت بین 1200 تا 2000، ببینید چه پیشنهادهایی میاره.

ایسر که نوشتید مدل بسیار هیولایی هستش، ولی فکر نکنم توی ایران بتونید گیرش بیارید، ضمن این که Acer کلا لپ تاپی نیست که برای استفاده سنگین خیلی مطمئن باشه.

موفق باشید. :)

۱۴ نه. بالای ۱۴. اولین ملاک واسه من صفحه نمایش و بعدش cpu! این ASUS K52JT و asus n53svچطوره؟
در ضمن اون acer ی که گفتم کانفیگش اینه: cpu Core i7- nVIDIA GeForce 330 1024 MB که تا 2MB هم share میشه.

با این بودجه خرید Acer خیلی منطقی نیست. 330 هم کارت قدیمی هستش و DirectX 11 رو ساپورت نمی کنه، پس توصیه نمیشه.

مدل N53SV لپ تاپ خودم هست و بسیار هم دوستش می دارم (:x)، ولی قیمتش حدود 1300 هستش (شما تا 1200 نوشته بودید).

اگر تهران هستید و خواستید بگیرید برید پاساژ پارسیان از تین کامپیوتر یا آذر تحلیل یا رحا سیستم خرید کنید، ارزون فروش ترین ها در تهران هستندبرای ASUS. شاید تا 1290-1280 هم بتونید گیر بیارید (من با بلو-ری و هارد 640 و سیستم عامل داس با تخفیف از تین کامپیوتر گرفتم 1280، ولی بعد یه کم تقاضاش رفت بالا و گرون شد).

اگر خواستید N53SV بگیرید فقط حتما New Revision روی خود لپ تاپ و روی جعبه اش باشه.

K52JT هم گرافیکش ضعیفه. در صورتی بگیرید که برای گیم نخوایدش. آدرس صفحه مقایسه گرافیک ها و سی پی یو ها رو هم برای محمد (همین بالا) نوشتم. خودتون مقایسه کنید که امتیاز 6370 چقدره؟

آخرین ویرایش:
سلام
باز هم ممنون

محممد جان GE 620 لپ تاپی برای کارهای گرافیکی هست و توی دسته ی گیمینگ قرار نگرفته.با قیمت 1.445.000 با بهترین گارانتی یعنی ماتریکس.
HP6090 هم کانفیگش دقیق مثل همون GE620 هست با تفاوت توی کارت گرافیک.
من اگر خودم بودم MSI رو میگرفتم به علت اینکه چندوقت هست برای بازار یابی از قطعات با کیفیت عالی و همچنین خدمات خیلی خوبی برخوردار هست.من کیفیت صفحه ی MSI رو باز بیشتر قبول دارم.شمام که برای گیم نمیخوای زیاد به گرافیم فکر نکن.با اینکه کارت GT540 هم قدرت خیلی زیادی داره و حتی روی گیم هم میشه روش حساب باز کرد.
درباره ی 8950 هم بگم که هنوز رسما وارد بازار نشده و من یدونه دیدم اونم مسافری اورده بودن.لپ تاپ فوقولاده ای هست.اما خب هنوز وارد بازار نشده.
درباره اینکه تا 2 تومن چی بخرید هم که توی پروفایل پرسیده بودید بگم که شما به نظرم نمیارزه انقدر هزینه کنید.من خودم ASUS VX7 گرفتم برای کار گرافیک.اما میتونسم هم چین چیزیو با 2.000.000 هم بگیرم.
من اینارو پیشنهاد میدم.

Dell XPS L502
Sony F12JFX
Asus N53SV
Toshiba A665
تمام این مدا ها بین 1.300.000 تا 1.600.000 هستند.

ASUS G73jw یا G53jw یا MSI GT660.

(این برای اون مدل هایی که میتونید از اونور یارید) توی بازار اینجا هم هست.اما قیمت فضایی بالا میدن.1 تومن تقریبا اینجا گرونتر هست.

• Like
Reactions: M0HAMAD
سلام دوستان
من با بودجه 720 نهایتا 750 چه لپ تاپی می تونم بگیرم ؟ بهترین انتخاب چیه ؟
از برند sonny چی می تونم بگیرم ؟ از asus چطور ؟
ممنونم واقعا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or