مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

با سلام خدمت اعضای محترم سایت
من بین این سه تا مدل گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
Acer Aspire 5742G-484G64Mncc
bullet_black.gif
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
bullet_black.gif
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
bullet_black.gif
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
bullet_black.gif
Price: 829,000T
این مدل نسبت به مشخصاتش و قیمتش عالیه
ASUS N53SV-SX130V
bullet_black.gif
Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB
bullet_black.gif
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
bullet_black.gif
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
bullet_black.gif
Price: 1,410,000T
این مدل هم خوبه اما قیمتش بالاست
مدلی سوم هم همونیه که اعضا از شرکت dellپیشنهاد کردند:lXPS L501-A
به نظر شما کدوم از نظر قیمتی می صرفه و همین طور کیفیت و مارک و خلاصه شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟
با تشکر
از اساتید و اعضا خواهشمندم نظرشون رو اعلام کنند:-s:!![-o<
با تشکر;;):d;)

سلام
ببخشید لب تاب ایسر به درد میخوره منظورم اینه که کیفیت داره ؟ گارانتی خوب چی ؟ و در کل ارزش خرید داره ؟
از همه دوستان عزیزم ممنونم
بله دوست عزیز.ایسر کلا با کمترین قیمت بالاترین کانفیگ رو میده.کلا میارزه به قیمتش.

سلام دوستان
تا بودجه زیر 1.5 یه لب تاپ میخواستم که کیفیت ال سی دیش خیلی خیلی توپ باشه و از کانفیگ معقولی هم برخوردار باشه ولی اولویتم کیفیت صفحه نمایش اون هست که میخوام فول اچ دی باشه

دوستان اگه میشه لطف کنین یکم در مورد Acer As 5742 توضیح بدین....خودم یکم اطلاعات در موردش پیدا کردم خواستم نظر شما رو هم بدونم.
ضمنا برای بازی هم نمیخوامش فقط میخوام بدونم با توجه به مشخصاتش نظر شما چیه؟؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام و درود به اساتید .... عزیزان امشب یکی از دوستام باهام تماس گرفت گفت یه لپتاپ رو مرز 650 تومن اینا داریم؟ گفتم انشالا که داریم :d ... لطف کنین تو این رنج قیمت(بیشتر هم نشه دیگه) اگه لپتاپی داریم 2-3 مدل خوبش رو معرفی کنید ....ممنون

سلام و درود به اساتید .... عزیزان امشب یکی از دوستام باهام تماس گرفت گفت یه لپتاپ رو مرز 650 تومن اینا داریم؟ گفتم انشالا که داریم :d ... لطف کنین تو این رنج قیمت(بیشتر هم نشه دیگه) اگه لپتاپی داریم 2-3 مدل خوبش رو معرفی کنید ....ممنون

این حدود قیمت HP Probook 4520s-D و HP Probook 4520s-B موجود هست داخل بازار که مدل خوبی هم هست.

دوستان بی زحمت یه لپ تاپ خوب در حد 900 ال 950 معرفی کنید خیلی ممنون

HP Pavilion DV6-3141
Sony Vaio EA31FX

سلام دوستان
یه لپ تاپ میخوام در حد 900 (بیشتر نشه) واسه بازی!
لطفا راهنمایی کنید

با این پول بهتر هست به فکر لپ تاپ برای بازی نباشی کلا.

سلام دوستان...>:d<
من یه لپ تاپ حول حوش 1 تومن میخواستم بهم معرفی کنید! تا 1500000 هم بره بالا عیبی نیست!
فقط یه چیز خوب میخوام...
هر برندی باشه عیبی نیست ولی میخوام LED باشه!!حتالمقدور سونی ها رو بیشتر معرفی کنید!!البته بیشتر رو این برندها علاقه دارم: SONY...DELL...ASUS...

مرسی...ممنون...:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or