سایت رایان صبادوستان یه سایت معرفی کنید که قیمت لپ تاپ ها رو در ایران داشته باشه. بیشتر Acer مورد نظرم هستش.
با کارت گرافیک VGA: ATI Radeon HD5470 512MB حدود 670 تومنهکلا اگه قیمت این مدل رو هم می دونید بگید: Acer 5742g
اگر DELL میخواید میتونید این رو برداریدلپتاپی با حدود قیمت 700 تومن برای گیم میخوام.
ترجیحا DELL
Sony VAIO EE34FXدوستان یک لب تاپ تو قیمت 800-850 معرفی میکنید....
اگر DELL میخواید میتونید این رو بردارید
DELL - Inspiron N5010 - 2.4 Ghz
ولی پیشنهاد میکنم اگر برای بازی میخواید از ACER انتخاب کنید چون تو این قیمت کانفیگ بالاتری داره
اگر بودجه رو به 830 برسونید میتونید یه لپتاپ از ACER بخرید با کارت گرافیک G-FORCE 535 و خودتون رو راحت کنید
Acer Aspire 5742G-374G50Mnrrکدوم مدل ها از سایر برندها (به غیر از دل) با بودجه من میشه کانفیگ مناسب گیم خرید؟
با سلام.من قصد خرید لپ تاپ دارم ولی از بین مدل DELL XPS L501 با کانفیگ:
سی پی یو COREI7
رم 6گیگ
هارد 640گیگ
گرافیک 435M 2GB
و مدل VAIO F137FX با کانفیگ:
سی پی یو COREI7
رم 6گیگ
گرافیک 425M 1GB
هارد 500گیگ
انتخاب برام سخت شده.به نظر شما کدوم یک از این دو مدل بهتر هست؟
من مدل L501 فقط و فقط گرافیک 2گیگش چشمم را گرفته ولی از یه طرف خیلی ها می گن این مدل دل خرابی زیاد داشته تا حالا و همین طور از طرف دیگه واقعا" آدم شک می کنه لپ تاپی با این امکانات سخت افزاری بسیار عالی قیمتی در حدود 1380 داشته باشه!!!
می خوام راهنماییم کنید در نهایت کدوم یک از این دو مدل بهتره و کدوم را بگیرم.
میشه چند تا لپ تاپ تا 1 میلیون ترجیحا vaio یا hp معرفی کنید.بیشتر برای اینترنت و دانلود میخوام از نظر ظاهری هم خوب باشه !!
مي خواستم بدونم لپ تاپ گيمينگ با قيمت حدود 1 تومن چي پيشنهاد مي كنيد ؟!؟؟؟
آقای Mr-Game این
HP TouchSmart 300-1205 که گذاشتین رو یه جا نمیدونم همین بود یا یک مدل دیگش بود...قیمتش 1600 دلار بود.
مدل های دیگش رو میدونین اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید.(همراه با قیمتاشون)
تا چه قدر میشه رو اینا حساب کرد؟؟خیلی خوشم اومد ازش..قدرتشون خوبه؟؟ همین 1 میلیونیه جون دار هست؟
چند نکته ی مبهم دیگه:
1:عمر مفید این جور چیزا حدودا چقدره؟
2:این ویندوزی که روش نصب هست ویندوز مخصوص به خودش هست؟یعنی بیرون گیر نمیاد یا میاد یا همراهشه؟
نه بابا قدرتش خیلی بالاست ، انتی ویروس که چیز خاصی نیست3:روی برنامه هایی مثل آنتی ویروس های سنگین یا کلا برنامه های سنگین به مشکل بر نمیخوره؟یعنی راحت اجرا میکنه؟