مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

بله قابلیت خوندن دیسک های Blu-ray را دارد ، میتونید مشخصات کامل دستگاه را اینجا ببینید

یعنی لپ تاپ آک و نو را وقتی در جعبه را باز می کنیم و روشنش می کنیم ویندوز روش نصب هست یا نه؟
وقتی فروشنده میگه نداره حتما نداره
ولی همه لپتاپ ها اینجوری نیستن
کلا نداشته باشه بهتره ، چون ویندوز ارجینال قیمت دستگاه رو میبره بالا

2-آیا روی لپ تاپ های وایو کیف و موس رایگان به صورت اشانتیون هست یا اینکه باید جداگانه براش بگیرم؟
بستگی داره از کجا بخرید ، از ما بخرید هم کیف میدیم هم موس

چون من باتوجه به گرافیک Geforce 425 M که دایرکت 11 را هم ساپورت می کنه و همین طور بلوری و سی پی یو corei7 این مدل را انتخاب کردم.انتخاب خوبی هست به نظر شما در این رنج قیمت؟
سونی حرف نداره
ولی اگر من جای شما بودم با این قیمت DELL XPS L501-A میخریدم ، چون کارت گرافیک قوی تری داره ( NVIDIA® GeForce GT435M 2GB )

آخرین ویرایش:
سلام با 1ت نوت بوک چی پیشنهاد میدین ؟ فقط سونی نباشه و شنیدم msi هم خرابیش بالاس پس نباشه ! ظاهری هم زیبا باشه و امکاناتشم خوب باشه ! چیپ گرافیکیش انویدیا باشه بهتره ولی تو اون رنج قدرتش معادل ati باشه ... مدل های پیشنهادیتون چیه ؟ ممنون

دوستان کشف امروز من Acer 5742g و 5742zg با گرافیک Nvidia geForce GT 540M 1GB هست. خیلی عجیبه قیمت جفتشون معرکس 830000 و 649000. مدل 5742g رو امروز تو بازار رضا هم قیمت کردم خیلی مشخصات قوی ای داره به درد گیم هم میخوره لینکش تو سایت سازگار
اینم دومیش خیلی شک برانگیزه ولی از 830 تومنیه مطمئنم. اگه کسی اطلاعات بیشتر داره دریغ نکنه :d

دوستان کشف امروز من Acer 5742g و 5742zg با گرافیک Nvidia geForce GT 540M 1GB هست. خیلی عجیبه قیمت جفتشون معرکس 830000 و 649000. مدل 5742g رو امروز تو بازار رضا هم قیمت کردم خیلی مشخصات قوی ای داره به درد گیم هم میخوره لینکش تو سایت سازگار
اینم دومیش خیلی شک برانگیزه ولی از 830 تومنیه مطمئنم. اگه کسی اطلاعات بیشتر داره دریغ نکنه :d

سلام.
من خودم Acer 5742g دارم.حرف نداره! به شدت قدرتمنه. مثلا برای شبیه ساز گیم کیوب از سیستم توی امضام که سیستم دسک تاپ من هستش قوی تره! شک نکن.

سلام.
من خودم Acer 5742g دارم.حرف نداره! به شدت قدرتمنه. مثلا برای شبیه ساز گیم کیوب از سیستم توی امضام که سیستم دسک تاپ من هستش قوی تره! شک نکن.
ایول کانفیگش دقیقا همینه؟ در مورد زد جی هم اطلاعات داری؟ آخه این مدلا با گرافیکهای ضعیفتر هم موجوده. بنچمارکهای nvidia 540m تو سایت notebookcheck.com خیلی عالیه.
پ.ن: کسی در مورد MSI x430 اطلاعاتی داره؟ پرفورمنسش چجوری؟ وزنش که خیلی کمه چیز شیکیه

آخرین ویرایش:
ایول کانفیگش دقیقا همینه؟ در مورد زد جی هم اطلاعات داری؟ آخه این مدلا با گرافیکهای ضعیفتر هم موجوده. بنچمارکهای nvidia 540m تو سایت notebookcheck.com خیلی عالیه.

کانفیگ دقیق لپتاپ خودم Acer 5742 رو برات اینجا آوردم با یه مقایسه بین ایسر از این مدل و مدل رقیبش در مارک Dell 5010.
dell 5010 با گرافیک ATI 5470 توی بنچمارک رتبه 135 رو داره و ایسر با Nvidia GeForce GT 420M رتبه 87 رو!!! اما Dell روی تعداد کمی از این مدل ATI 5650 رو زده که توی رتبه 68 قرارش میده که خوب هست ولی فقط 9 تا بالاتر از کانفیگ قبلی ایسر هستش. اما این مدل ایسر 5742 با کانفیگ جدیدش با Nvidia GeForce GT 540M در رتبه 60 بنچمارک قرار می گیره!!!!! خداییش این ایسر با این کانفیگ خیلی قدرتمنده!

تازه CPU مدل Dell اینه: Core i5 460M@2.53GHz
اما ایسری که برداشتم اینه: Core i5 480M@2.66GHz
برای دیدن نتایج این بنچمارک به اینجا بروید:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
مقایسه این دو تا:

Acer Aspire 5742G-484G64Mncc

Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB

Inspiron 5010
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz),3MB
DDR3 4GB 1066MHz+640GB SATA
ATI 5470 1GB

کانفیگ دقیق لپتاپ خودم Acer 5742 رو برات اینجا آوردم با یه مقایسه بین ایسر از این مدل و مدل رقیبش در مارک Dell 5010.
dell 5010 با گرافیک ATI 5470 توی بنچمارک رتبه 135 رو داره و ایسر با Nvidia GeForce GT 420M رتبه 87 رو!!! اما Dell روی تعداد کمی از این مدل ATI 5650 رو زده که توی رتبه 68 قرارش میده که خوب هست ولی فقط 9 تا بالاتر از کانفیگ قبلی ایسر هستش. اما این مدل ایسر 5742 با کانفیگ جدیدش با Nvidia GeForce GT 540M در رتبه 60 بنچمارک قرار می گیره!!!!! خداییش این ایسر با این کانفیگ خیلی قدرتمنده!

تازه CPU مدل Dell اینه: Core i5 460M@2.53GHz
اما ایسری که برداشتم اینه: Core i5 480M@2.66GHz
برای دیدن نتایج این بنچمارک به اینجا بروید:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
مقایسه این دو تا:

Acer Aspire 5742G-484G64Mncc

Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB

Inspiron 5010
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz),3MB
DDR3 4GB 1066MHz+640GB SATA
ATI 5470 1GB
دمت گرم جوون D:
در مورد zgش هم اطلاعی داری؟
پ.ن: راستی یه مدل aspireone پیدا کردم خیلی باحاله پرفورمنسش از این معمولیا بیشتری فول اچ دی هم پخش میکنه. aspire 721 و 521 در مورد این دوتا کسی اطلاعاتی داره؟ ظاهرا تو ایران هم نیست فعلا.

سلام
لپتاپ های hp چطورن؟ کلا از هر نظر؟
بعد این که بین 550-650 چی بگیرم؟
مرسی

به نظر من اچ پی خیلی برند جالبی نیست و در ارزیابی هایی که شده بود از لحاظ خرابی یکی از بالاترین لپ تاپ ها هستش! ولی توی ایران مثل سونی الکی معروفه!
یه نکته منفی دیگه اش هم اینه که شرکت گارانتی قابل اعتمادی برای اچ پی در ایران وجود نداره.

ولی در عوض نکته مثبت اینه که یک سری لپ تاپ جدید اچ پی با قیمت عالی وارد بازار ایران شده که حدودا ده الی پانزده درصد از همون کانفیگ با مارک های دیگه ارزون ترند.

این سایت رو ببینید، قیمت هاش بدک نیست (البته تبلیغ نیست).

با 650 چیز جالبی نمیشه گرفت، ولی این رو نگاه کنید ببینید چطوره؟

اگه تهرانید یه سر هم به مرکز کامپیوتر پارسیان بزنید (بین میدون ولیعصر و چهار راه ولیعصر) و با استفاده از این بنچ مارک ها و این یکی ها یه چیز خوب انتخاب کنید. :)

سلام دوستان
میخواستم بدونم شما بین این دوتا کدوم رو به من پیشنهاد میدید اینم در نظر بگیرید که ممکنه مدت زمان زیادی روشنش بذارم یا باهاش بخوام بازیهای سنگین اجرا کنم (میخوام داغ نکنه)
Acer 5742g همون که گرافیکش 540m هستش یا hp pavilion 3140 ؟ خودم خیلی با مشخصات acer حال کردم به نظرم خیلی عالی میاد اما به هر حال میخوام نظر شماهارم بدونم

3 تا لپ تاب ت 550 بیشتر نشه میخوام برای کارای روزمره و بازی هم بشه انجام داد نه اینکه روی آخرین تنظیمات اما سخت افزارش در حد نت بوک نباشه!برای یک نفر میخوام که میخواد به جای PC بگیره و اهل بازیم هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or