مشاهده نمایش قدرت Frostbite 2.0 در باز " Army Of Two "

HosseinBrusli

کاربر سایت
army-of-two-the-devil-s-cartel-xbox-360-2.jpg

یکی از چیزهایی که در مورد بازی " Army of Two: The Devil's Cartel " جالب و قابل توجه است ، استفاده این بازی از موتور پرقدرت و جدید DICE به نام Frostbite 2.0 است . Visceral Montreal تاکید کرده که DICE's موتور اصلی بازی " میدان جنگ 3 " رو که مخصوص بازی های شوتر و سوم شخص ساخته شده بود رو به پیشنهاد EA ، در کل شرکت مورد استفاده قرار خواهد داد . همچنین با تازیگی ویدئویی از بازی " Army of Two: The Devil's Cartel " با موتور Frostbite 2.0 ، منتشر شده که نشان از قدرت بالای این موتور در تخریب ، جلوه های بصری فوق العاده و ... است .

این فیلم توضیح میدهد که بازی چه طور ساخته شده و قابلیت های موتور بازی را هم نشان میدهد و علاوه بر ان به شما گفته میشود که EA از این به بعد بازیهای بیشتری را با ترکیب این موتور روانه بازارهای تجاری خواهد کرد .

برای دیدن این ویدئو در منبع نیاز به قند شکن نیست

منبع

آخرین ویرایش:
هــــــــــــــــــــورا b-) بالاخره پیروز شدم #:-s

زیباترین حرکتیه که تو عمرم دیدم :d دردو بر تو فرزند غیور ملت ایران :d

برو آقا بالاخره پیروز شدم؟! دیگه وقتی نمیشه یه چیز رو متوجهوندت "مودبانه فهموندت:d" بیخیال شدن بهترین کاره

البته حرف حسین از یه جنبه دیگه درسته,خب بیشتر گیمرا با bad‏ شناختن دایس رو, ولی خوب زیادی شاخ شده!

بله کنسولبازها "تو ایران" اولین بار با این بازی این شرکت رو شناختن اما اینکه بگی قبلش هیچی نبود و با این بازی شد DICE جکی بیش نیست ...

برو آقا بالاخره پیروز شدم؟! دیگه وقتی نمیشه یه چیز رو متوجهوندت "مودبانه فهموندت:d" بیخیال شدن بهترین کاره

بله کنسولبازها "تو ایران" اولین بار با این بازی این شرکت رو شناختن اما اینکه بگی قبلش هیچی نبود و با این بازی شد DICE جکی بیش نیست ...

اخه مشکل شما اینه که به زور میخوای حرفی رو به کرسی بنشونی که من نزدم !! من بازم رو حرف خودم هستم . تو زمان PS1 کی DICE رو میشناخت ؟! حتی زمانی که بازیهایی مثل HALO و ... بودن کی DICE رو میشناخت ؟

حالا سوالم اینه ؟ DICE از کی به شهرت رسید و اغاز معروفیتش چه زمانی بود ؟ کدوم بازی بود که باعث شد به خاطر تکنیک هاش و تخریب هاش و موتور فیزیک قدرتمندش اسم DICE رو ، رو زبونها بندازه ؟

پس به این نتیجه میرسیم که جایگاه فعلی که DICE داره خیلی عالیه و قبلا DICE هیچ چی نبود . ( این همون حرف قبلیمه ، فقط بسطش دادم ) .

===============

اما شما اصرار داری که DICE از زمان حضورش تا الان ( مفهوم حرفت همینه ) شرکت عالی ای بوده و همه میشناختنش !؟ این نکته رو لازمکه بگم که این شرایط فقط مختص ایران نیست . خیلی از کشور های دیگه هم همینطوری هستن . مردم اروپا یا امریکا از کجا باید یه شرکت سوئدی رو بشناسن ؟؟؟ همیشه یه جایی هست که شرکت ها از اونجا به بعد به اوج میرسن . به نظر من شروع حرکت معروف شدن DICE هم بازی BAD COMPANY بوده نه بازی دیگه ای و تا قبل از اون هیچ چی نبود این شرکت و کسی هم نمیشناختش !

======================================================

ببین حتی شرکتی مثل TURN 10 هم قبلا هیچ چی نبود و با اولین سری بازی FORZA شد TURN 10 ! این توضیح برای سازنده UNCHARTED هم صدق میکنه .

این مثال رو زدم که مفهوم حرف بنده رو متوجه بشی تا برداشت بد نکنی .

DICE از اول سری BF زیرمجموعه EA بود ازش حمایت می شد چطور میگید که شناخته شده نبود؟

منبع ؟!

اخه مشکل شما اینه که به زور میخوای حرفی رو به کرسی بنشونی که من نزدم !! من بازم رو حرف خودم هستم . تو زمان PS1 کی DICE رو میشناخت ؟! حتی زمانی که بازیهایی مثل HALO و ... بودن کی DICE رو میشناخت ؟

حالا سوالم اینه ؟ DICE از کی به شهرت رسید و اغاز معروفیتش چه زمانی بود ؟ کدوم بازی بود که باعث شد به خاطر تکنیک هاش و تخریب هاش و موتور فیزیک قدرتمندش اسم DICE رو ، رو زبونها بندازه ؟

پس به این نتیجه میرسیم که جایگاه فعلی که DICE داره خیلی عالیه و قبلا DICE هیچ چی نبود . ( این همون حرف قبلیمه ، فقط بسطش دادم ) .

===============

اما شما اصرار داری که DICE از زمان حضورش تا الان ( مفهوم حرفت همینه ) شرکت عالی ای بوده و همه میشناختنش !؟ این نکته رو لازمکه بگم که این شرایط فقط مختص ایران نیست . خیلی از کشور های دیگه هم همینطوری هستن . مردم اروپا یا امریکا از کجا باید یه شرکت سوئدی رو بشناسن ؟؟؟ همیشه یه جایی هست که شرکت ها از اونجا به بعد به اوج میرسن . به نظر من شروع حرکت معروف شدن DICE هم بازی BAD COMPANY بوده نه بازی دیگه ای و تا قبل از اون هیچ چی نبود این شرکت و کسی هم نمیشناختش !

ببین حتی شرکتی مثل TURN 10 هم قبلا هیچ چی نبود و با اولین سری بازی FORZA شد TURN 10 ! این توضیح برای سازنده UNCHARTED هم صدق میکنه .

منبع ؟!

این بد کمپانی یه نسخه از کدوم بازیه؟! بتلفیلد، قبلش نسخه ای از این بازی نبوده؟! بله بوده ،کدومها؟! بتلفیلد 1942 و اضافه شونده هاش، بتلفیلد 2 و اضافه شونده هاش و بتلفیلد 2142 و اضافه شوندش

اینها "علی الخصوص دومی BF2" بودند که اسم دایس رو کردن دایس که الان هرکی تا اسمشو میشنوه یاد سری BF و یکی از بهترین آنلاین سازها میوفته

شما خودت رو نبین که اولین بازی که از این استدیو به دستت خورده بد کمپانی و لبه آینده بوده خیلیا قبلا این شرکت رو میشناختند و از اینکه بدکمپانی برخلاف سابقه برای pc نیومده بسیار ناراضی بودن

مفهوم حرف من اینه ، تو که سابقه دایس رو نمیدونی نباید حرف از شهرتش بزنی همونطور که نباید از سازنده های آنچارتد بگی یعنی تو میگی قبل آنچارتد ND آفتابه فروش بوده؟!

ویرایش:

سابقه T10 رو نمیدونستم رفتم تو ویکی و برام خیلی جالب بود که این استدیو جز فورزا چیزی نساخته و اولین بازیش بوده پس چطور میخواد قبلش چیزی بوده باشه؟! بهتره قبل اینکه چیزی بگید یکم اطلاعات داشته باشید یا حداقل یه سر به ویکی بزنید بد چیزی نیست ...

آخرین ویرایش:

===============

منبع ؟!

من نميخوام تو بحث دخالت كنم ولي اين از اون حرف ها بود:d يعني سري بازي هاي كرش پوچ ديگه:-s

منبع ؟!
مقاله منو نخوندی:
سری بازی *********** در سبک بازی های اول شخص طراحی شده است. این سری بیشتر به بخش مولتی پلیر و کار تیمی در نقشه های بزرگ با وسایل نقلیه تاکیید دارد. این بازی توسط استدیو Refraction Games که با ادغام به DICE تبدیل شد خلق شد. این بازی نخستین بار برای PC منتشر شد و بعد ها بر روی کنسول های خانگی و دستی منتشر شد. بازی دارای قسمت های مختلفی است که به رویداد های مختلفی اشاره دارد از جنگ ها مدرن و پیشرفته بگیر تا نسخه هایی که مربوط به جنگ جهانی .این بازی توسط Electronic Arts برای کنسول ها و PC منتشر می شود و برای Mac OS X توسط شرکت Aspyr media منتشر می شود. بیشتر بازی های این سری توسط شرکت EA Digital Illusions CE (Dice) ساخته شده است و برخی از بازی ها توسط شرکت های دیگر که در ابتدای معرفی بازی به انها اشاره شد منتشر شده است. این بازی توسط دو موتور Refractor Engine و Frostbite ساخته شده است. تا تاریخ سال 2008 نزدیک به 17 میلیون نسخه به فروش رسانده است و نزدکی به6 برابر سود برای شرکت ها سازنده بازی به همراه داشته است. به تازگی هم نسخه جدیدی از بازی توسط Electronic Arts تایید شده است که سومین نسخه از سری بازی *********** جنگ های امروزی است .این بازی منظور BF3 توسط Dice ساخته خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر در مورد BF و dice
http://forum.bazicenter.com/thread45690/

آقایان حسین و احمد ,بابا بیخیال شید دیگه اه!! EA‏ داره پول پارو میکنه با همین موتور به اصطلاح شاخ!! EAبنظرم داره راه رو اشتباه میره و با کله به زمین میخوره! آقا شما الان با fb2 یه بتل ساختی,مدال هم که داره میاد,بتل4 هم باهاش میسازی خب بسه دیگه,لااقل یه موتور سوا واس ریسینگ هم بساز!! EA‏ حداقل باید 3تا موتور داشته باشه

آقایان حسین و احمد ,بابا بیخیال شید دیگه اه!! EA‏ داره پول پارو میکنه با همین موتور به اصطلاح شاخ!! EAبنظرم داره راه رو اشتباه میره و با کله به زمین میخوره! آقا شما الان با fb2 یه بتل ساختی,مدال هم که داره میاد,بتل4 هم باهاش میسازی خب بسه دیگه,لااقل یه موتور سوا واس ریسینگ هم بساز!! EA‏ حداقل باید 3تا موتور داشته باشه

من که بیخیال شده بودم، بعدم این پست شما چه ربطی به بحث اخیر داشت:-/

هر استدیو EA یه موتور اختصاصی داره ویتچر 1 با موتور bioware ساخت شد

خدایی گرافیک همین Ghost Recon FS از لحاظ بصری مثل همین3 BF بود از نظر من با همین موتور داغونش ، آخه 4تا افکت رو انجین دادن که هنر نیست (بافتها هر دو داغون) ( البته نظر شخصیه منه و نظر همه دوستان محترمه )

خدایی گرافیک همین Ghost Recon FS از لحاظ بصری مثل همین3 BF بود از نظر من با همین موتور داغونش ، آخه 4تا افکت رو انجین دادن که هنر نیست (بافتها هر دو داغون) ( البته نظر شخصیه منه و نظر همه دوستان محترمه )

ghost recon با bf3 یکی می کنید؟ بهترین تکسچرهای این نسل برای همین bf3 هست تازه ghost recon که فریم دهیشم افتضاحه

می خواید یه عکس مقایسه بین دو تکسچر بازی بذارم ببینید چقدر فرق دارن؟

توی B*F 3 نمایش خوبی داشت یعنی من خیلی باهاش حال کردم

اما توی The Run اونطوری که بود نشون نداد

میتونست خیلی بهتر کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or