Frobary Loyal Member Dec 4, 2010 #797 نوشته شده توسط Ehsan: jak and daxter 3 یا همان Jak 3 بیشتر... سلام! درسته احسان جان.
only_crysis کاربر سایت Dec 4, 2010 #799 نوشته شده توسط james bond: jak and daxter 3 بیشتر... نه بابا!؟!؟!:d احسان بیا عکس بذار دیگه:d
Ehsan Loyal Member Dec 4, 2010 #800 من که با این بازی خاطره ها دارم شما را نمیدانم! در ضمن من نمیخواهم در مسابقه شرکت کنم برای من امتیازی قائل نشوید. --- درسته البته این شماره دوم بازی است... آخرین ویرایش: Dec 4, 2010
من که با این بازی خاطره ها دارم شما را نمیدانم! در ضمن من نمیخواهم در مسابقه شرکت کنم برای من امتیازی قائل نشوید. --- درسته البته این شماره دوم بازی است...
Trunks کاربر سایت Dec 4, 2010 #801 ما هم باهاش خاطره داریم . Road Rush . هنوزم یادمه مثلا سره موتور سواری زنجیر و چوب بیسبال و اینا میزدم به بقیه . یادش بخیر ...
ما هم باهاش خاطره داریم . Road Rush . هنوزم یادمه مثلا سره موتور سواری زنجیر و چوب بیسبال و اینا میزدم به بقیه . یادش بخیر ...
Trunks کاربر سایت Dec 5, 2010 #803 اوخ ببخشید به کل یادم رفته بود . اولین کسی که بعد از این پست میاد توی تاپیک عکسش رو بذاره .
Q Quantic Dream کاربر سایت Dec 5, 2010 #808 نوشته شده توسط .Masoud.: The House Of The Dead ؟ بیشتر... کاملا درسته ، لطفا تصویر بعدی رو قرار بدید!
نوشته شده توسط .Masoud.: The House Of The Dead ؟ بیشتر... کاملا درسته ، لطفا تصویر بعدی رو قرار بدید!