Muse کاربر سایت Dec 2, 2010 #781 Heavy Rain PS1 !!! :d اولین بار بود این تیپیکو میدیدم , خیلی سخت و جالبه !!!
Ayuna ♫ Tu ♪ Tu ♪ Ru کاربر سایت Dec 2, 2010 #782 نوشته شده توسط only_crysis: فکر کنم Broken sword:angel of death باشه؟!!! مطمئنم پسوندش رو اشتباه نوشتم.چی بود خدا؟ shadow of templar که نبود!!! همون angel of death یا همچین چیزی:d بیشتر... همون اولی درسته :d لطفا تصویر بعد را قرار بدید
نوشته شده توسط only_crysis: فکر کنم Broken sword:angel of death باشه؟!!! مطمئنم پسوندش رو اشتباه نوشتم.چی بود خدا؟ shadow of templar که نبود!!! همون angel of death یا همچین چیزی:d بیشتر... همون اولی درسته :d لطفا تصویر بعد را قرار بدید
sm4 کاربر سایت Dec 3, 2010 #786 اسم فارسیشو بلدم!!یعنی روی جلد بازی اینو زده بود اسم انگلیسش یادم رفته فرشته مغرب تازه هر کاری کردم نتونستم مرحله 1شو رد کنم!
اسم فارسیشو بلدم!!یعنی روی جلد بازی اینو زده بود اسم انگلیسش یادم رفته فرشته مغرب تازه هر کاری کردم نتونستم مرحله 1شو رد کنم!
only_crysis کاربر سایت Dec 3, 2010 #787 نوشته شده توسط RPG'er: Archangel ؟ بیشتر... فقط یه RPG باز قدیمی و اعصاب دار! (تعریف نباشه مثل خودم) میتونست بگه حاجی درسته،عکس بعدی
نوشته شده توسط RPG'er: Archangel ؟ بیشتر... فقط یه RPG باز قدیمی و اعصاب دار! (تعریف نباشه مثل خودم) میتونست بگه حاجی درسته،عکس بعدی
R RPG'er کاربر سایت Dec 3, 2010 #788 فقط یه RPG باز قدیمی و اعصاب دار! (تعریف نباشه مثل خودم) میتونست بگه بیشتر... ما اعصاب داريم، ولی زياد قديمی نيستيم. عكس بعد:
فقط یه RPG باز قدیمی و اعصاب دار! (تعریف نباشه مثل خودم) میتونست بگه بیشتر... ما اعصاب داريم، ولی زياد قديمی نيستيم. عكس بعد:
R RPG'er کاربر سایت Dec 3, 2010 #790 نوشته شده توسط only_crysis: Hard to Be A God یا همچین چیزی:d بیشتر... :-o خيلی معروفتر ( و صد البته بهتر ) از HTBAG هست.
نوشته شده توسط only_crysis: Hard to Be A God یا همچین چیزی:d بیشتر... :-o خيلی معروفتر ( و صد البته بهتر ) از HTBAG هست.
only_crysis کاربر سایت Dec 4, 2010 #792 نوشته شده توسط Madridista: سلام! Neverwinter Nights؟! بیشتر... آره محمد جان به اونم میخوره خدایی از یه جا و یه Character Customize ای عکس گذاشتی که به شونصدتا بازی میخوره:d
نوشته شده توسط Madridista: سلام! Neverwinter Nights؟! بیشتر... آره محمد جان به اونم میخوره خدایی از یه جا و یه Character Customize ای عکس گذاشتی که به شونصدتا بازی میخوره:d
R RPG'er کاربر سایت Dec 4, 2010 #793 نوشته شده توسط Madridista: سلام! Neverwinter Nights؟! بیشتر... بله درسته NWN هستش. خدایی از یه جا و یه Character Customize ای عکس گذاشتی که به شونصدتا بازی میخوره بیشتر... HUD اين بازی خاص خودشه :d
نوشته شده توسط Madridista: سلام! Neverwinter Nights؟! بیشتر... بله درسته NWN هستش. خدایی از یه جا و یه Character Customize ای عکس گذاشتی که به شونصدتا بازی میخوره بیشتر... HUD اين بازی خاص خودشه :d