Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Nov 26, 2010 #768 چه نظراتی میدند دوستان !!!! ----------------------- راهنمایی : یه MMO ماله 10 -12 سال پیش !!! پ.ن : به علت ***** شدن فروم و عدم بازدید از عکس فعلا تصویر جایگزین نمیشود.
چه نظراتی میدند دوستان !!!! ----------------------- راهنمایی : یه MMO ماله 10 -12 سال پیش !!! پ.ن : به علت ***** شدن فروم و عدم بازدید از عکس فعلا تصویر جایگزین نمیشود.
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Nov 27, 2010 #771 نوشته شده توسط Madridista: سلام! Asheron's Call؟! بیشتر... زدی تو خال ! تصویر بعدی لطفا !
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Nov 29, 2010 #777 نوشته شده توسط gagol2009: بیشتر به این بازی های mmo ژاپنی میخوره! یک راهنمایی کن.... بیشتر... کسی شما رو مجبور کرده بیای اینجا انیقدر چرت و پرت بگی ؟؟؟ اسپم میخوای بزنی جای دیگه ! mmo ژاپنی
نوشته شده توسط gagol2009: بیشتر به این بازی های mmo ژاپنی میخوره! یک راهنمایی کن.... بیشتر... کسی شما رو مجبور کرده بیای اینجا انیقدر چرت و پرت بگی ؟؟؟ اسپم میخوای بزنی جای دیگه ! mmo ژاپنی
Ayuna ♫ Tu ♪ Tu ♪ Ru کاربر سایت Nov 29, 2010 #778 راهنمایی: این بازی رو روی PS2 رفتم ولی برای PC هم منتشر شده
only_crysis کاربر سایت Dec 2, 2010 #780 فکر کنم Broken sword:angel of death باشه؟!!! مطمئنم پسوندش رو اشتباه نوشتم.چی بود خدا؟ shadow of templar که نبود!!! همون angel of death یا همچین چیزی:d
فکر کنم Broken sword:angel of death باشه؟!!! مطمئنم پسوندش رو اشتباه نوشتم.چی بود خدا؟ shadow of templar که نبود!!! همون angel of death یا همچین چیزی:d