مسابقه ی تصویر شناسی بازی ها - لطفا پست اول تاپیک خوانده شود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Adventure of Mame oh sorry :دی . Adventure of Lo Lo ؟!
يه اشتباه کوچيک داری :biggrin1:
2ـشه ؟

آخرین ویرایش:
نشد که :دی . من و amir_amd توی یه زمان پست زدیم :دی . یعنی توی یه زمان ایشون پست زدن و من ویرایش :دی . چه کنیم :دی ؟

نشد که :دی . من و amir_amd توی یه زمان پست زدیم :دی . یعنی توی یه زمان ایشون پست زدن و من ویرایش :دی . چه کنیم :دی ؟
چون شما ویرایش کردین ارزش پستتون کم میشه. ولی اونشون چون یه هویی گفتن ارزشش بیشتره.:d

با اجازه بزرگترا :دی .

13441155077174.jpg

power renger یا یکی از مخلفات ژاپنیش!چند صد مدل پاور رنجر هست،ولی من فقط دوتا از عناوینی که روی ps1 اومده بود رو زمان خودش بازی کردم.

هر چند این دستاش شکل voltran ـه ولی نمیدونم که ولتران آیا تا بحال بازی ای داشته یا نه.*
*=حدس دوم

power renger یا یکی از مخلفات ژاپنیش!چند صد مدل پاور رنجر هست،ولی من فقط دوتا از عناوینی که روی ps1 اومده بود رو زمان خودش بازی کردم.

هر چند این دستاش شکل voltran ـه ولی نمیدونم که ولتران آیا تا بحال بازی ای داشته یا نه.*
*=حدس دوم
یه جورایی درسته . Gaoranger هست اسمش . همونی بود که روی PsOne اومدش . براوو :دی .

چقدر این ژاپن و آمریکا به هم سوپر هیرو قرض میدین:d
اون از kamen rider اینم از power ranger ....هر چند واقعا مطمئن نیستم خوده پاور رنجر آیا اصلیت آمریکایی داره یا ژاپنی...

behold،هنر واقعی ژاپنی!

5744530353275539.jpg

چقدر این ژاپن و آمریکا به هم سوپر هیرو قرض میدین:d
اون از kamen rider اینم از power ranger ....هر چند واقعا مطمئن نیستم خوده پاور رنجر آیا اصلیت آمریکایی داره یا ژاپنی...

behold،هنر واقعی ژاپنی!

5744530353275539.jpg
guwange ؟ این هنر واقعی ژاپن بسی زیبا اومدی :دی .

guwange ؟ این هنر واقعی ژاپن بسی زیبا اومدی :دی .

درسته،چون یه بازی قدیمیه آرکیده و تصور نمیکردم کسی بتونه اینو جواب بده و فکر نمیکردم کسی اینجا اشماپ باز باشه.
همونطور که گفتم یه بازی اشماپ خیلی قدیمی و معروفه که به گفته ی حمیدوس همین چند وقت پیش برای xbla عرضه شد.
یه تاپیک هست در این مورد،البته اگه به این سبک علاقه داشته باشید.

شرمنده آقایون نمیتونم عکس بذارم :دی . میتونم جام رو بدم به یکی دیگه ؟
هرکی بعده من میاد توی تاپیک عکس رو بذاره .
شرمنده .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or