TCSCELL 8 کاربر سایت Nov 14, 2010 #650 نوشته شده توسط Trunks: خیر هیچکدوم نبودن . آخه سینا هاروست مون توی شهر جلوی LCD بودش ؟ بیشتر... چمیدونم بابا!:dگفتم کلش شبیهشه! توام با این بازیایی که میزاری همه جاپونی!!:d
نوشته شده توسط Trunks: خیر هیچکدوم نبودن . آخه سینا هاروست مون توی شهر جلوی LCD بودش ؟ بیشتر... چمیدونم بابا!:dگفتم کلش شبیهشه! توام با این بازیایی که میزاری همه جاپونی!!:d
Trunks کاربر سایت Nov 14, 2010 #652 نوشته شده توسط BROXIGAR: Digimon نیست ؟:d بیشتر... اسم کامل لطفا . از کجا فهمیدی حالا ؟ DIgimon 4 ؟ رو PS1 بازیش کرده بودم یکم !:d بیشتر... Wrong . 4 روی PS2 بودش . به هر حال یه جورایی درست گفتی . Digimon world 3 . آخرین ویرایش: Nov 14, 2010
نوشته شده توسط BROXIGAR: Digimon نیست ؟:d بیشتر... اسم کامل لطفا . از کجا فهمیدی حالا ؟ DIgimon 4 ؟ رو PS1 بازیش کرده بودم یکم !:d بیشتر... Wrong . 4 روی PS2 بودش . به هر حال یه جورایی درست گفتی . Digimon world 3 .
BROXIGAR کاربر سایت Nov 14, 2010 #653 نوشته شده توسط Trunks: اسم کامل لطفا . از کجا فهمیدی حالا ؟ بیشتر... DIgimon 4 ؟ رو PS1 بازیش کرده بودم یکم !:d
نوشته شده توسط Trunks: اسم کامل لطفا . از کجا فهمیدی حالا ؟ بیشتر... DIgimon 4 ؟ رو PS1 بازیش کرده بودم یکم !:d
TCSCELL 8 کاربر سایت Nov 14, 2010 #655 نوشته شده توسط BROXIGAR: من همیشه درست میگم :d بیشتر... X3 نیست!!!؟:d فک کنم بازیشو بهم داده بودی!!:d
نوشته شده توسط BROXIGAR: من همیشه درست میگم :d بیشتر... X3 نیست!!!؟:d فک کنم بازیشو بهم داده بودی!!:d
Trunks کاربر سایت Nov 14, 2010 #656 X3: Reunion سینا زودتر گفت الان . ولی Trunks کاملتر گفت . کی باید بگه ؟ بیشتر... بمیری سینا 2 3 ثانیه زودتر گفتی ها . پاشو بیا عکس رو بذار . آخرین ویرایش: Nov 14, 2010
X3: Reunion سینا زودتر گفت الان . ولی Trunks کاملتر گفت . کی باید بگه ؟ بیشتر... بمیری سینا 2 3 ثانیه زودتر گفتی ها . پاشو بیا عکس رو بذار .
BROXIGAR کاربر سایت Nov 14, 2010 #657 هردوتون درست گفتین . سینا زودتر گفت الان . ولی Trunks کاملتر گفت . کی باید بگه ؟
TCSCELL 8 کاربر سایت Nov 14, 2010 #658 بمیری سینا 2 3 ثانیه زودتر گفتی ها :biggrin1: . پاشو بیا عکس رو بذار :biggrin1: . بیشتر... مرسی از سخاوتت!!!!:d ................. حوصله ی گشتن نداشتم حال دادم بهتون!:d
بمیری سینا 2 3 ثانیه زودتر گفتی ها :biggrin1: . پاشو بیا عکس رو بذار :biggrin1: . بیشتر... مرسی از سخاوتت!!!!:d ................. حوصله ی گشتن نداشتم حال دادم بهتون!:d