مسابقه طراحی لوگوی بازی سنتر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام
یکی از طرحهای قدیمی که قرار بود برای مناسبتی بدم به مدیریت سایت رو براتون میذارم.
یکمی لم کار بیاد دستتون که چی به چیه. از این لوگوهایی که دادین مطمئنا برنده نخواهید داشت :دی
هر چه ساده تر قشنگتر. نه خیلی ساده نه خیلی شلوغ. یه چیزی باشه خودتون جای مدیریت بودین دلتون بیاد بذارید سر در صفحه اصلی پربیننده ترین سایت بازی خاورمیانه.
هر طراحی میکنید سعی کنید از اینی که من میذارم بهتر باشه.

attachment.php

Attachments

• nloo.jpg
    nloo.jpg
    36.1 KB · مشاهده: 1,222
ببخشید اینجا این سوالم رو مطرح میکنم.
آقا مرتضی این طرحی که درست کردید با چه فونتی نوشتید ؟

ببخشید اینجا این سوالم رو مطرح میکنم.
آقا مرتضی این طرحی که درست کردید با چه فونتی نوشتید ؟
دوست عزیز خیلی اوقات از فونت استفاده نمیشه و کلا وکتور کشیده میشه یا اینکه بخشیش از فونت استفاده میشه.

مرتضی جان واقعا زیباست به آدم احساس اسکی سواری میده..:d

فکر نمیکنم بهتر از لوگوی مرتضی چیزی پیدا بشه ببرای بچها هم قشنگ هست ولی اینی که مرتضی جان گزاشته فوقالعاده هستش.

Morteza پارتی بازیه ؟! :دی
بگو طرح نزنیم دیگه :دی

---------- نوشته در 08:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 PM ارسال شده بود ----------

فکر نمیکنم بهتر از لوگوی مرتضی چیزی پیدا بشه ببرای بچها هم قشنگ هست ولی اینی که مرتضی جان گزاشته فوقالعاده هستش.
راه دراز است و قلندر بیدار >:d

ولی به نظر من طرح مرتضی با توانایی که من در طراحی بنر ازش سراغ دارم خیلی معمولی هست ، مطمئنم هنوز اون طرح اصلی مرتضی رو نشده :دی

پ.ن : اقا قرار نیست فردا مسابقه تموم بشه ها ، یکم رو طرح هاتون زمان بزارین و یه چیز شیک بسازین ، تا حالا همه طرح ها معمولی و ضعیف بودن ( شرمنده به خدا ، نظر شخصی بود :دی )

دوست عزیز خیلی اوقات از فونت استفاده نمیشه و کلا وکتور کشیده میشه یا اینکه بخشیش از فونت استفاده میشه.
دوست عزیز اگه دقت کنین غیر از نقطه های نوشته ی مرتضی جان بقیش فونته!لبته درست میگید.
راستی ممنون بابت یاداوری:دیباید برم کمی با Corel هم کار کنم:دی

آقا اصل کاری رو بذارم اینجا دیگه کسی طرح نمیزنه :دی
تاپیک منفجر میشه.

آخرین ویرایش:
سعی کنید کارتون شفاف باشه برای راحتی قرار گرفتن اون بالا !

به PNG سیوش کنید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or