می خوام نظر بدم.مهدی عزیز xiii :
کارت از نظر هنری قشنگه.ولی فقط از نظر هنری قشنگه.استفاده از اون شخصیتای pc mac بود چی بود،هم جالب بود.خیلی خوشگله ولی به یه سایت بازی نمی خوره.پیچیدگی و اون چیزای خفنی که باید تو یه عکس مثل لوگوی فعلی باشه رو نداره:d الان شما به این لوگو فعلی نگاهی بندازوبسیار مرموزه.ولی همونطور که گفتم کار بسیار قشنگی شده.
با توجه به طرح هایی که دیدم یسری نکات رو اضافه کنم در تصمیم گیری برای طرح:
1) شعار سایت "پیوندی به دنیای بازی ها" است یعنی اگر در نظر دارید شعار بنویسید باید اینو بنویسید. Link to the gaming world زیر یک لوگوی فارسی اصلاً مناسب نیست.
2) استفاده از نام انگلیسی BaziCenter فقط در حالتی مجاز هست که به صورت یک طرح خاص در قسمتی از لوگو جاسازی بشه. وگرنه لوگو هایی که صرفاً با یک فونت عادی در زیر یا کنارشون نوشته شده باشه BaziCenter به درد نمی خورن و بهتره اصلاً نداشته باشن قسمت انگلیسی رو.
3) استفاده از نماد های خاص مثل لوگوی xbox یا دکمه های PS و ... به هیچ عنوان نباید استفاده بشه. اگر هم از تصویری مثل gamepad استفاده می شه باید جوری باشه که نشه صراحتاً گفت که مربوط به چه کنسولی هست و دید کلی داشته باشه.
4) زمان اتمام مسابقه بیشتر از 1 ماه هست، بنابراین عجله در ساخت نداشته باشید و بهتره بیشتر روی طرح هاتون فکر کنید.
همانطور که فکر می کردم حتی به عنوان یک سرگرمی هم این مسابقه برای انجمن جالب توجه بود.
امروز دوست خوبم حسین (tondar 90) بمن خبر داد که همچین مسابقه ای توی بازی سنتر راه افتاده ، منم با توجه به وقت کمم یه لوگو طراحی کردم که امیدوارم خوشتون بیاد.
یه تشکر دیگه از tondar 90 بابت نظراتش برای طراحی لوگو.
توضیحات :
این طرح نسخه اول هستش و وقتایی که وقت آزاد داشته باشم حتما لوگو رو ویرایش می کنم تا مشکلاتش بر طرف بشه . دوستان اگه پیشنهادی برای بهتر شدن لوگو دارین نظرتونو بگید چون چندتا ذهن خیلی بهتر ار از یکی قدرت دارن! از همینجا از شما ممنونم
این لوگو با فتوشاپ طراحی شده و دوتا نسخه jpg و psd رو اینجا قرار دادم
سایز 1516*564
رزولوشن 72