مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
من که فاینال فانتزی رو بازی نکردم ولی زمانی که دویل می کرای رو بازی کردم دانته با اون خونسردیش یک کلاس کاریه دیگه ای داشت. نظره منم Dante

میگی چی کار کنم.برم در خونشون.حتما نیستن دیگه.مثل خودم که چند روز نبودم

چیه تا چیزی میشه شما پای کراتوس رو وسط می کشید.هر وقت نوبتش شد اون وقت در موردش حرف بزنید

دوست عزیز
زدن دو یا چند پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ممنوعه. شما میتونید از دکمه ویرایش برای ادیت کردن پست قبلی و افزودن نظراتتون استفاده کنید.
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
سلام بر همه امیدوارم که حالتون خوب باشه.من نبودم مشهد بودم جاتون خالی نمیدونم پرنس و الطیر چی شدن.البته فهمیدم پرنس برد.فقط چند به چند؟!:cheesygri
در ضمن من به دانته رای دادم به خاطر این که برادر ویرژیله!:cheesygriولی نه خدایی دانته خیلی خوبه.لااقل از سفیروث بهتره.نه؟
مسابقه ی بعدی هم که اصلا تابلوئه سامانوسکه رازیل رو میبره.اصلا برگزار نشه بهتره برنده معلومه دیگه!

:-"
چرا اینقدر تعداد کمه نه نوین هست نه مهدی (gene) نه کاپیتان ارسلان - نه کورش دیگه اصلا حال نمی ده:mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad:
اره موافقم فقط یکی تو این جمعی که نوشتی نیست که نبودنش حال میده :clover::-"
چیه تا چیزی میشه شما پای کراتوس رو وسط می کشید.هر وقت نوبتش شد اون وقت در موردش حرف بزنید
سرورم :confused:نه نوکرم کریتوس که زیردست منه بیروز میدونه نمیشه ازش حرف نزد :biggrin1:

مسابقه بعد بین Raziel و Samanuske

Samanuske
عشق من سامانوسکه که هر کی که onimusha بازی کرده باشه این شخصیت رو به خوبی میشناسه چون اخرشه و رو دست نداره.و تو شمشیر زنی خیلی حرفه ایه و حملات دشمنان رو دفع میکنه و در ضد حمله خیلی با تجربه هستش و می تونه با استفاده از روحهای دشمناش به یه oni legend تبدیل بشه
2na7ivm.gif

ka43u9.jpg

Raziel
یک شخصیت افسانه ای و زد قهرمان است که اولین بار در سری بازی میراث کین (Legacy of Kain) مخصوصآ سری روح ربا 1و2(Soul Reaver) و نسخه ی آخر یعنی Defiance حضور داشت . قدرت بدنی بسیار بالا،سرعت،دقت،عکس العمل بسیار بالا ،مقاومت بدن در برابر ضربات از خصوصیات اوست
2pq2xrc.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or