مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
سلام.تا فردا ساعت 9 شب وقت دارید رای بدید.
من دموی اول بازی onimusha3 رو آپلود کردم و گذاشتم برای دانلود.البته به دلیل حجم بالای 105 مگابایتی مجبور شدم اول به فرمت 3pg تبدیلش کنم بعد در google videos آپلود کنم.حجم دمو هم به 7.35 مگابایت رسید و برای دانلود مناسب شد.البته کیفیتش هم خیلی پایین اومد.ولی خوب کسایی که اون دموی اول بازی رو ندیدند(که فکر میکنم بعید باشه کسی ندیده باشه)میتونن راحت دانلودش کنن.فقط کافیه برین به لینک زیر و در سمت راست download video رو کلیک کنید:

http://video.google.com/videoplay?docid=3105710451360982632

اگر هم کسایی هستند که اینترنت پرسرعت دارند میتونند از لینک زیر دموی CG با کیفیت بالا رو ببینند ولی نمیتونن دانلود کنند!

http://www.gamespot.com/video/931495/6147350/onimusha-3-demon-siege-cutscene-1

با دیدن این دمو به قدرت سامانوسکه پی میبرید!!:cool:

آخرین ویرایش:
samanuske رو استباه نوشتین تو رای گیری ...

یه توضیح بدم در مورد این اسم. دوستان این دومین باریه که ایراد میگیرید اشتباه نوشته شده .یکی از دوستان هم از طریق پیام اینو گفت.
برای من عجیبه که واقعا اینقدر سخته یه سرچ کردن و فهمیدن املا و تلفظ صحیح این اسم ؟ یا واقعا دوستان اینقدر اعتماد بنفس بالایی دارند که مطمئن هستند حتما درست میگن؟
این اسم به این صورت نوشته میشه : samanosuke

آخرین ویرایش:
دوست عزیز مدیریت اینجا دست من و اقا ارسلان هستش ولی چون اقا ارسلان چند وقتیه که نیست و من هم بعضی وقت ها نیستم اقا نوین زحمت کشیدند و منو در مدیریت کمک می کنند.

پس شما لطفا زحمت عوض کردن مسابقه رو نکشید......

در رابطه به رای ریزی ها هم به نظر من که از قبلا بیشتر شده.قبلا حداقل 17 یا 18 نفر شرکت داشتند ولی حالا به 30 نفر هم میرسند.مثالش مسابقه قبلی.

Witcher & shinobi

Samanosuke حریفش رو که Raziel بود رو له کرد.هورا
:boxing::boxing::dancing::dancing::hug::hug::praying::praying::praying::excited::excited:

مسابقه بعد بین Witcher یا اسم اصلیشو بگم Geralt و shinobi هستش.این مسابقه به نظر من خیلی باید نتایج نزدیک به همی داشته باشه.

خوب با shinobi شروع می کنیم.

این شخصیت یکی از پرطرفدار ترین شخصیت های بازی های سگا هستش که 99%شما میشناسیدش.این فایتر با حرکات سریعش طوری حرفاش رو می کشه دشمنانش بعد از چند ثانیه می فهمن مردن و تیکه تیکه میشن ولی حیف که این بازی بر روی کنسول های جدید با گرافیک جدیدش نیومده تا شما قدرت واقعیش رو درک کنید...
xgjva0.jpg

Witcher

این شخصیت یه شخصیتیه که زیاد در موردش نمیدونم.در هر حال از Geralt تریلر های زیادی هست که نشون گر قدرتشه.با خشم و نهایت قدرت دشمنان اهریمنیش رو از بین میبره هرچند خدش هم یک اهریمنه ولی دشمنانش هم اهریمن هستن ولی اینجا با یه انسان قدرتمند باید بجنگه که لنگه نداره.باید نتیجه پایانی رو دید تا به برتریشون پی ببریم.

savewg.jpg

راي گيري را هم عوض كنيد .

راي منم رايزيل
آقا اشتب نوشتم :blushing::blushing::blushing: منظورم شيونبي بود
داشتم درباره رايزيل با دوستم حرف مي زدم نوشتم رازيل :blushing: :blushing::blushing::blushing::blushing::blushing: :blushing::blushing::blushing::blushing: :blushing::blushing::blushing::blushing: :blushing::blushing::blushing::blushing: :blushing::blushing::blushing::blushing: :blushing::blushing: :blushing:

ویچر داره له و لورده میشه.حتی تا حالا یه رای هم نیاورد.شرط میبندم تا پایان مسابقه هم هیچ کس بهش رای نمیده.آخی.بیچاره!:-"
ای بابا خلاف انتظار من شد.من فکر میکردم مسابقه پای و پای باشه ولی مثل اینکه شینوبی داره گرلت رو ناک اوت میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or