مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
چه کار جالبی اقا ارصلان و Djmoji انجام دادن:biggrin1::biggrin1:
برای انکه جنگ هيجان بيشتری داشته باشد عروسک های دو شخصيت را نيز درست کردند:cheesygri:cheesygri
kratos_meets_altair.JPG

حالا بيشوخی چنتا عکس میزارم ببينيد تو چشای این Kratos چه خونی است اصلا خشونت تو خون این بشر است

793195_610_1150966907176-kratos.jpg

godofwarart01.jpg

god-war-ii-5.jpg

اینترنتم خراب بود نتونستم بیام اومدم یهو دیدم ریو زده ترکونده پرنس رو. :love::boxing:جز این انتظاری نبود.
در مبازه بعدی هم با این که خیلی الطیر رو دوس دارم ولی کراتوس میزندش.

اولآ اسم من ارسلان هست نه ارصلان!!!:biggrin1:
DjMoji جان من به مدیرا گفتم الان خوبه جاش؟
میبینم که 7-2 نتیجه هست:-"
چوچه رو هم تا امروز ساعت 6 می خوریم:cheesygri

آخرین ویرایش:
جاش عالیه.دستت درد نکنه.من از مدیرا خواستم جاشو عوض کنن ولی این کارو نکردن و شما تموم کردین کارو.عالی شد.
خدا رو چه دیدی شاید یه فرجی شد و الطیر برد هر چند که من اصلا آساسین بازی نکردم ولی خیلی دوسش دارم.

جاش عالیه.دستت درد نکنه.من از مدیرا خواستم جاشو عوض کنن ولی این کارو نکردن و شما تموم کردین کارو.عالی شد.
خدا رو چه دیدی شاید یه فرجی شد و الطیر برد هر چند که من اصلا آساسین بازی نکردم ولی خیلی دوسش دارم.
اقا با اجازه ما یه نظر بدیم؟:biggrin1:
میگم یه مسابقه هم بین دوقلوهای افسانه ای اسپاردا بزارید تا از این گروه هم یکی بالا بیاد;).. البته اگه میشه.:biggrin1:
DANTE
VS
VERGIL

آخرین ویرایش:
اقا با اجازه ما یه نظر بدیم؟:biggrin1:
میگم یه مسابقه هم بین دوقلوهای افسانه ای اسپاردا بزارید تا از این گروه هم یکی بالا بیاد;).. البته اگه میشه.:biggrin1:
DANTE
VS
VERGIL
این دو تا هر دو تو ارنج هستن ولی با تو قرعه کشی باهم نیفتادن ولی اگه ویرجیل مسابقه بعد رو ببره و دانته هم همین طور با هم میفتن.
صفحه اول تاپیک رو ببینی متوجه میشی

اسپارتان اسم یه شخصه نه اسم مکان.
این شخص هم ت ومسابقه شرکت داره و حرفشم Cloud هستش
SPARTAN یعنی کسی که اهل اسپارت باشه. GOD OF SPARTANS هم یعنی خدای اسپارتانها.( یه جورایی یعنی بزرگترین جنگجوی اهل اسپارت)
در ضمن اسپارتان اسم شخص نیست. اسپارتان به مردم اهل اسپارت گفته میشه:biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or