مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
به به :biggrin1::biggrin1:
برنده این جنگ خونین ( شادیما :biggrin1: ) با 7 ضربه به 4 ضربه Kratos ( عشق من :love: ) شد و با حرکات خونین خود الطیر را لهولوره کرد :boxing::boxing::hurted1::cool:

من که طاقت نیاوردم و سریع خودمو رسوندم.

اه اه اه.جوجه ها همه مردن که.

الطیر که اون دفعه برده بود باخت.چرا

خوب چه میشه کرد.

بابا رای هاتون از دفعه قبلی کمتر بود.تبلغات کنید تا بچه ها بیان اینجا.

فکر کنم دلیلش اینه که این تاپیک هنوز به اندازه ی کافی شناخته نشده.
اون دوستانی هم که دفعه ی قبل به الطیر رای دادن این بار رای ندادن.وگرنه.../:).
حالا بیخیال.نبرد بعدی بین ویرژیل و :confused:(فکر کنم مربوط به بازی Heavenly sword هست) می باشد!!دیگه معلومه کی میبره.
فکر کنم بهتر بود ویرژیل رو با دانته(:love:)رودرروی هم قرار میدادین.:cheesygri:cheesygri

سابولی بیک بکس
میریم سراغ مسابقه بعد
Nariko
یه دختری هست که میتونه با اون شمشیر بسیار بزرگ به خوبی کار کنه در واقع در 2 حالت این شمشیر و کاملا حرکاتاش حرفه ایی هستش و در حرکات استثنایش بسیار جالب کار میکنه و به دشمن امان نمیده و سریع دخلش رو میاره.(باید بگم حرکات ناریکو رو تو هیچ شمشیر زنی ندیدم و همچینین تنوع حرکات شمشیرزنیش و فنون شمشیرزنیش زیاد هست که باز هم میگم تو هیچ شمشیرزنی ندیدم).
nariko_desktop_01%20%28422%20x%20338%29.jpg

Vergil
این که دیگه خیلی معروفه و جای توضیح نداره
DMC009%7EDevil-May-Cry-Vergil-Posters.jpg

آخرین ویرایش:
بچه هایی هم که میان رای میدن خواهشآ Fan بازی در نیارن هر کدوم رو می خوان رای بدن و کل کل و ..... نداشته باشیم
اگه خیلی از کاراکتر هاتون خوشتون میاد مثل Black Cloud جان چند تا عکس یا مطلبی از کاراکترتون بزارید که دیگران هم اطلاعاتشون بیشتر بشه و رای درست رو بدن

این ویرجیله که اراه خاصی بهش دارم و رای خودم هم ه اونه.فکر نکم کسی نباشه که دویل می کرای بازی نکرده باشه.سرعت عملش هم چند برابر رایو هایوباسا هستش.و مهمتر از همه نیم بدنش شیطان هستش.
25j82h3.jpg

این هم ناریکو.عکس سامسور تر شده پیدا نکردم.
xlm3gi.jpg

درضمن برای رای دادن خوش پرورویی دلیل نمیشه.شما باید از کاراییاش برامون بگید.برای این که جر زنی نشه از حالا به بعد این جور رای ها حساب نیمشه.آقا ارسلان حواست باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or