مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
خوب تاپيکی زديا Djmoji /:)
منم میگم Ryu
شماهايی که میگيد Prince اصلا Ryu رو میشناسيد خيلی دوست داشتنيه :biggrin1::biggrin1:

حالا انگار خودم خيلی میشناسمش :cheesygri:cheesygri

با این که فکرمی کنم این رقابت ها Fair نیست به Rio hayabusa رای میدم. چرا fair نیست؟ چون اکثرا پرنس رو میشناسن ولی ریو رو نمیشناسن. اگه استاد ریو رو میشناختین می دونستین که تا پرنس بخواد با اون حرکات Slowmotion ش به ریو حمله کنه ریو اون رو به گوشت چرخ کرده تبدیل می کنه.

منم به Ryu رای میدم به نظرم از Prince خیلی قوی تره ( البته از بازیش زیاد خوشم نمیاد ! )
البته ریو خیلی قلدر , قوی و سریعه ولی نکته اینجاست که تا میاد شمشیرشو ار غلاف دربیاره حضرت پرنس یکی از اون شن های ناقابل زمان رو مصرف کرده و زمان را کند میکنه و دخلشو میاره.
احتمالا تا زمان به حالت عادی برگرده شمشیر ریو یه 2-3 سانتی از غلاف در اومده.:biggrin1:
پس من هم پرنس.

خوب من که اطلاعاتی ازش ندارم ولی شما که دارید ازش بزارید.

دوم قرار شد فقط شمشیر زنا مهارتشون تو شمشیر زنی مقایسه بشه نه تو قدرت های جادوییشون.
حالا اگه پرنس برد دیگه چه میشه کرد.ولی تا فردا غروب خیلی مونده.تبلیغ کن.

من نمیدونم این پرنس چه حرکت خفنی با شمشیرانجام میده آخه. ریو با یه حرکت میتونه یارو رو نصف کنه. این توانایی رو داره که در عرض کسری از ثانیه طرفرو رنده کنه. به این عکس ها توجه کنید.
hw0dn6.jpg

10d75g6.jpg

2r4iplw.jpg

dfaozs.jpg

من هم فکر کنم بعضی ها اصلا ninja guiden بازی نکردن که به پرنس رای میدن
به قول دوستمون داره قربانی گمنامیش میشه :(( حیفه که حذف بشه
تا کی وقت رای هست ؟

البته ریو خیلی قلدر , قوی و سریعه ولی نکته اینجاست که تا میاد شمشیرشو ار غلاف دربیاره حضرت پرنس یکی از اون شن های ناقابل زمان رو مصرف کرده و زمان را کند میکنه و دخلشو میاره.
احتمالا تا زمان به حالت عادی برگرده شمشیر ریو یه 2-3 سانتی از غلاف در اومده.:biggrin1:
پس من هم پرنس.
نمی دونم ninja guiden2 رو تموم کردی یا نه ولی
تو یه صحنه استاد پیر ریو میاد و یه جور 7 الی 8 تا دشمن رو میزنه که فقط دیده میشه که 2 سانت از شمشیرش بیروش اومده
به قول شما فقط 2 سانت از شمشیر ریو بیرون اومده ولی پرنش 2 تیکه شده :cheesygri

ریو واقعا قویتره هم حرکات سریعتره و هم قدرت اونها بیشتر .منم به ریو رای میدم.مخصوصا که الان تازه ninja gaiden2 هم اومده و اکثرا یا تموم کردن یا مثل من هنوز تمومش نکردن. البته باید این رو با پرنس 4 مقایسه کرد نه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or