مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
مبارزه بعدی بین Hayabosa و Prince

نینجایی با سرعت عمل فوق العاده بالا که مهارت خیلی بالایی در آدم کشی داره.همین خصویتش میتونه اونو در برابر پرنس قدرتمند نشون بده یا اینکه قربانی گم نامیش میشه
Hayabosa
335cx29.jpg

یکی از شخصیت های مشور هستش که اکثرا میشناسیدش و توانایی خوبی در جنگیدن داره دیگه بقیشو خودتون میدونید.
Prince

rap7q1.jpg
دوباره شروع می کنیم.قوانین رو که می دونید و اگه نمی دونید به صفحه اول برید و اونا رو بخونین.
از حالا شروع میکنیم.

من باز هم به پرنس رای میدم چون هیچکس فکر نمیکنم در حد واندازه اون باشه:biggrin1:
راستی چرا بازیها رو از اول نمیذاری آخه کریتوس :love: حذف شده اونم الکی الکی:(

آقا چرا کسی رای نمیده:confused: تاپیک به این باحالی.البته فکر میکنم تاپیک تو بدجاییه.اگه تو قسمت "گفت و گوی آزاد پیرامون بازی و کامپیوتر" بود بهتر بود.اما خوب اشکال نداره.بگذریم.
من که قبلا به پرنس رای دادم.از این که تاپیک ادامه داده میشه خوشحالم.راستی هر چند روز چند روز رای ها رو حساب می کنی بعد میری مرحله ی بعدی؟

به به.از این به بعد همون طور که گفتم هر دو روز دو روز.از حالا هم شروع شد.من و ارسلان جان مدیریت اینجا رو به دست می گیریم.
در ضمن اسم تاپیک رو که انگلیسی بود عوض کردم.یعنی یکی دیگه این کارو کرد.حالا اگر جای تاپیک رو در خواست کنید عوض کنن اگه کردن که خیلی خوب ولی اگه عوض نشد هی چی دیگه

مجتبی جان من با novin punisher موافقم اگه تاپیک بره تو گفتگو آزاد پیرامون بازی ها بهتره !!!
چون اونجا بازدید کنندهاش بیشترن !!!
راستی از این به بعد منم هستم !!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or