مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
بابا این دکتر سابقش خیلی از این یارو بیشتره . اصلا مگه میشه اون یارو بیاد بالا؟:laughing:
تا همین الان که نتایج 17 به هفته :biggrin1:
پ.ن : نظرسنجی خیلی عادلانه هست . حده اقل یکی دیگه رو با اون یارو مینداختین اینقدر اختلاف زیاد نمیشد !

سلام.خوب رقابت بغدی بین مکس پین و تامی آنجلو است که همه هر دو تا رو میشناسن و نیاز به معرفی ندارند.اما باز یه معرفی کوچیک میکنم.:cheesygri

Max Payne:یک پلیس عضو NYPD که بعد از کشته شدن زن و بچه اش به DEA میره و به صورت مامور مخفی درمیاد.اما با کشته شدن دوست و تنها رابط او در DEA دیگه چیزی برای از دست دادن نداره.پس یکه و تنها به جنگ با مافیا میره و همینطور بعدش هم ماجرای سوزناک مرگ مونا ساکس در Max Payne 2.

30lnc60.jpg

Tommy Angelo:او یک راننده ی تاکسی معمولی بود ولی سرنوشت او را به درون یک خانواده ی مافیایی کشاند و بعد از طی ماجراهایی سرانجام در حالی که پیر شده بود و در حال آب دادن به باغچه اش بود به دست افراد سالیری کشته شد.

2dtx72g.jpg

یک وجه تشابه بین این دو شخصیت هم این است که هر دو سرنوشت غمناکی دارند.:((
این مسابقه باید داغ ترین رقابت مرحله ی مقدماتی باشد.حیف که بایذ یکی از این دو تا این جا حذف بشن.

دقيقا . من تو نظر سنجي شركت نميكنم... تموم خاطراتم از روزهاي اول خريد كامپيوتر مال اين دو تا شخصيته! شما ميتونيد بين پدر و مادر يكي رو انتخاب كنيد؟ منكه نميتونم ...

من نمی تونم به هیچ کودوم رای بدم :((:((
یعنی هر کودوم حذف شه ظلمه به خدا.با هر دوتاش یه مدت زندگی کردیم.:(
:(( آره خیلی سخته. من که تو این مورد مثل شما شرکت نمیکنم خیلی سخته ! هر جور بخوای حساب کنی را نداره !
پ.ن : تاپیک مثل مجلس عزاداری شده !:confused:

من با اقتدار كامل تامي انجلو را انتخاب مي كنم:clover:

پ.ن : هميشه سعي كنيد حرفي براي گفتن داشته باشيد. وقتي شما نظر نمي ديد مثل اينه كه اصلا وجود نداريد;)

چه بخواین چه نخواین حذف میشن اینا چه با رای شما چه بدون رای شما حتی با یک امتیاز اختلاف.چه تو مقدماتی چه تو فینال باشن یکی باید حذف بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or