مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
خوب مسابقه این دوتا تموم شد و Nathan Hill با 13 رای برنده شد

مسابقه بعدی بین Tom hansen, Gordon Freeman هستش.

Gordon Freeman
من چیز زیادی از این شخصیت نمی دونم.دوستان توضیحاتش رو خواهند داد.
2hozo89.jpg

Tom hansen
یک تیر انداز نابغه که خیلی شبیه کاراتر نقش اول بازی ریزیدنت ایول Leon هستش که تو بازی به یه کشتی وارد مشه که توش پر انسان های بی اختیار و خون اشامه که به طرز فجیهی کشت و کشتار راه انداختن
2qdy4id.jpg

1o4oyb.jpg

خوب با اجازه من اطلاعات مجتبی جان رو کامل کنم.

دکتر گردن فریمن یک فیزیکدان نابغه است که بیشتر شبیه پروفسورهاست! اون در حین یکی از آزمایش هاش دروازه ای به دنیای دیگری باز میکند و موجودات زامبی مانند و غیره وارد زمین میشوند.او با کمک آلیکس باید وضعیت را به حال اول برگردانند.همیشه یک وسیله برای جابجایی اهرم ها در دست دارد و علامت لاندا(علامت نیمه عمر) هم روی لباسش نقش بسته است.در ضمن اسلحه ی گرانشی او که اختراع خودش است هم بسیار جالب و کاربردی است.البته داستان بازی و شخصیت هاش از این پیچیده ترند.

Gordon_Freeman.jpg

تام هنسن هم یک مامور ویژه گارد دریایی و از این چیز ها است که یک جلیغه ی نجات غریق به تن دارد.و اسلحه های فراوانی در اختیار دارد.به او ماموریت داده میشود به یک کشتی که هیچ سیگنالی از آن دریافت نمیشود برود و وضعیت را بررسی کند.اما غافل از این که چه چیز هایی در داخل کشتی منتظر او هستند.

cold-fear-xbox.372337.jpg

اقا به نظر من رای گیری عادلانه نیست!! خوب قشنگ معلومه که طرفداران گوردون خیلی بیشتر هست! مثلا منی که اصلا FPS بازی نمیکنم هم گوردون رو میشناسم و بهش رای میدم ولی ان یکی چی؟

یکم تو انتخاب کارکتر ها بیشتر وسواس به خرج بدید!!

اقا به نظر من رای گیری عادلانه نیست!! خوب قشنگ معلومه که طرفداران گوردون خیلی بیشتر هست! مثلا منی که اصلا FPS بازی نمیکنم هم گوردون رو میشناسم و بهش رای میدم ولی ان یکی چی؟

یکم تو انتخاب کارکتر ها بیشتر وسواس به خرج بدید!!
اینارو فکر کنم قرعه کشی کردن،اینطوری در اومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or