مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
Solid Snake , Lara Croft هستش که باید واستید نظر سنجی عوض بشه بعد

اگه لارا كرافت برد من اسممو عوض ميكنم. فاصلشون مثل اينكه اسنيك به زير پاش نگاه كنه!!:biggrin1: و تازه هيچي نبينه!;)

این نظر سنجی خزه!!! من خودم Lara رو خیلی دوست دارم ولی خوب در مقابل Snake نمیتونم بهش رای بدم!!

این جوری رای گیری راه نندازید!! Lara باید با ان دختره تو Perfect Dark یا No One Lives Forever و ... مقایسه بشه , Snake هم با Sam Fisher و ... .

این نظر سنجی شده مثل نط سنجی بین Dante و Sephiroth!!!

Lara Craft
142ypec.jpg

Solid Snake

zuledt.jpg

اسنیک یه چیز دیگست:love::love:
كلاً با همه كاراكترها فرق ميكنه
چرا انقدر تعداد راي دهنده ها كم شده؟:confused::eek:
ناسلامتي يه زماني 30-40 نفر اينجا راي ميدادن.
براي اينكه ديگه جذابيتي بين 2تا شخصيت وجود نداره! درسته شما به لارا راي ميدين ولي قبول كنيد كه اسنيك تعداد دوستدارانش زياد تره. شرمنده يكم رك صحبت ميكنم. براي همين ديگه بازديد كننده اي به اون صورت تاپيك نداره. بايد يكم در انتخواب شخصيت ها دقت بيشتري بكنيد تا يك جور دوئل بوجود بياد.
هر كس رو با يك شخصيت در حد خودش مقايسه كنيد. اسنيك با فيشر. ارچر با كرافت يا . . .
موفق باشيد.

حرف همه ی دوستان در مورد نا عادلانه بودن مسابقه درسته ولی اگه الان اسنیک با سم مقایسه بشه بازم نا عادلانست چون نسخه ی جدید از بازی اسنیک اومده ولی برای سم چطور به خاطر همین باید این کم وکاستی ها رو نادیده گرفت

منم از اول همينو گفتم ديگه. در ضمن اصلا 32 نفر درست نبود بايد همون 16 تا ميشدن.
بعد من هركاري كردم ديدم نميتونم به Snake راي ندم و به اون راي دادم نه لارا. :biggrin1:
اون يه راي هم نميدونم كي داده.:confused: ولي من به اسنيك راي دادم.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or