میدونی که نمیتونم بازی کنم سخت گیری خوبه اما ...ا
خوب اصلش نرمال دیگه /شرمنده تغییر نمیکنه قوانین مسابقات ea هم بر روی نرماله
مهم نیست دادا قسمت نیست من تو این لیگ باشم
ایشالا لیگ خوبی باشه براتون
منو خط بزن دادا
میدونی که نمیتونم بازی کنم سخت گیری خوبه اما ...ا
خوب اصلش نرمال دیگه /شرمنده تغییر نمیکنه قوانین مسابقات ea هم بر روی نرماله
بابا ایول نظم راستی من هدست ندارم چنده؟ حداقل قیمت اما کیفیت خ.ف
داداش من شما با کیفیت بازی کن من نمیتونم نرمال بازی کنمدوست عزیز
طبق قوانین بازیهای آنلاین فیفا سرعت رو بر روی نرمال گذاشتیم.همه چیز از قوانین آنلاین مسابقات الگو برداری شده است. اینطور هم که شما میگی نیست من خودم سرعتم زیاد بالا نیست اما بهترین کیفیت را در بازی فیفا دارم. تا حالا ندیدم کسی با نرمال مشکلی داشته باشه.
ارادتمند
داداش من شما با کیفیت بازی کن من نمیتونم نرمال بازی کنم
نه این که نتونم کلا بازیم ضعیف میشه
یه سری افراد هستند تازه فیفا باز شدند بازیشون هم خوب هست ولی این دلیل نمیشه منی که با فیفا زندگی کردم بیام عادت چندین سالمو بزارم کنار
بنده خودم شخصا از جیب خودم یه شارز 10 تومنی به نفر 3 و یه شارز 5 ی به نفر 4 ام بدم اما این قانون مسخره رو درست کنید
خب ذوستانعزیزم چرا جبهه میگیری زود؟! ما قوانین رو نمی تونیم با صحبتهای تک تک افراد مرتب تغییر بدیم.اینطوری به خدا بی نظمی به وجود میاد. اگر اینطور باشه فردا یه نفر دیگه میاد میگه زمان بازی رو از 6 به 10 مثلا تغییر بده وگرنه من بازی نمی کنم!!!!!!!!! این شد نظم؟این شد برنامه ریزی؟! لطفا شما هم رعایت کنید به خدا کلی وقت گذاشتیم روی برنامه و قوانین بازیها که با نظم پیش بره پس سعی کنید در این موارد رعایت کنید تا بازیهایی که فقط واسمون جنبه سرگرمی داره خراب نشه.الان خیلی هامون از جمله خودم داریم واسه مسابقات جام دیجیتال آماده میشیم اونجا هم سرعت طبق قوانین جهانی مسابقات روی نرمال هستش.این بهترین الگو برداری هست.
با این حال اگر باز هم با صحبتهای من قانع نشدید چون من قبلا هم گفتم نظرات تک تک دوستان واسم مهمه پس اگر از بین 32 نفر نصف بیشتر افراد سرعت بازی بر روی Fast رو قبول داشته باشند روی چشم این قانون رو عوض می کنیم.
ارادتمند
یه سوال من بازی اولم رو خودمم با ید نظارت داشته باشم؟؟؟؟؟؟
silent:a am alive ناظر dragonrtazm
گیم اسپید چیزیه که باید دلبخواه باشه وگرنه اصلا EA نمیزاشت تغییر بدیعزیزم چرا جبهه میگیری زود؟! ما قوانین رو نمی تونیم با صحبتهای تک تک افراد مرتب تغییر بدیم.اینطوری به خدا بی نظمی به وجود میاد. اگر اینطور باشه فردا یه نفر دیگه میاد میگه زمان بازی رو از 6 به 10 مثلا تغییر بده وگرنه من بازی نمی کنم!!!!!!!!! این شد نظم؟این شد برنامه ریزی؟! لطفا شما هم رعایت کنید به خدا کلی وقت گذاشتیم روی برنامه و قوانین بازیها که با نظم پیش بره پس سعی کنید در این موارد رعایت کنید تا بازیهایی که فقط واسمون جنبه سرگرمی داره خراب نشه.الان خیلی هامون از جمله خودم داریم واسه مسابقات جام دیجیتال آماده میشیم اونجا هم سرعت طبق قوانین جهانی مسابقات روی نرمال هستش.این بهترین الگو برداری هست.
با این حال اگر باز هم با صحبتهای من قانع نشدید چون من قبلا هم گفتم نظرات تک تک دوستان واسم مهمه پس اگر از بین 32 نفر نصف بیشتر افراد سرعت بازی بر روی Fast رو قبول داشته باشند روی چشم این قانون رو عوض می کنیم.
ارادتمند
گیم اسپید چیزیه که باید دلبخواه باشه وگرنه اصلا EA نمیزاشت تغییر بدی
من که گفتم بنده شخصا به نفر سوم و چهارمتون جایزه میدم حالا میخوایید قبول کنید دوست ندارید دیگه من موندم چطوری به شما ثابت کنم جو نگیرتتون و الگو برداری کنید
صرفا جهت پیشنهاد میگم
squad=online
time=6 min
game speed=fast
اگر بازیکنی بازی قبل اخراج شد بازی بعدی باید از ترکیب کلا بیرون باشه
توهین به فرد مقابل هنگام بازی بی چون و چرا 3-0 بازنده اعلام میشید
هرکی پینگش بهتر هست ترجیحا اون میزبان میشه
ناراحت نشیدا ولی خدایی ادمو خر گاز بگیره جو نگیرهداداش یه مقداری ادبیات صحبتتو تغییر بدی خیلی بهتره ها ! >>>من موندم چطوری به شما ثابت کنم جو نگیرتتون و الگو برداری کنید
من در پیام قبلیم هم گفتم اگر نصف بیشتر افراد موافق سرعت Fast باشند قانون رو از Normal به Fast تغییر میدیم.واسه سایر قوانین هم اگر مخالف بیشتر از نصف افراد شرکت کننده باشه قاون عوض میشه در غیر این صورت ما شرمنده ایم! دیگه من موندم چطور بگم چی کار کنم به کسی برنخوره! این واسه هزار بار من مسئول این بازیها نیستم فقط و فقط دارم به دوستام کمک میکنم.مسئولیت اصلی پای امیر هستش و امیر حرف اول و آخر رو میزنه . ایشان لطف کردن قوانین مسابقات رو در اختیار بنده گذاشتند منم واسه بهتر برگذار شدن مسابقات به نظر شخص خودم بهترین قوانین رو از روی مسابقات کلاس جهانی کپی کردم + یک سری از قوانین که خودم با فکر و تامل اضافه کردم. ( تکرار برای بار X ام )
پیشنهاد هات هم روش فکر میشه. مرسی
ارادتمند
ناراحت نشیدا ولی خدایی ادمو خر گاز بگیره جو نگیره
شمارو به خیر مارو به سلامت
از خودت قانون اضافه کردی!
چه لیگی بشه این لیگ
خداییش بهراد راست میگفت
لطف کن منو خط بزن معلم ادبیات که به ادبیات ما گیر میدی
راستی ناظر فیفا هم که هستی قانون هم که وضع میکنی
متاسفم واستون که فقط یه سری شعار یاد گرفتی
فردین شعبه جدید باز کرد!
من خود خواهم باشه قبول بعضی از قوانین باید دلبخواه باشند نه خطاب به شما خطاب به امیر باید بعضی قوانین دلبخواه باشند دست کسی هم نیست چون هر فردی سبک خاص خودشو داره چه شما باشی چه نباشی با این سبک قانون گذاری حال نکردم
شما انصراف بده به من ربطی نداره هر جور دوست داری
شما نمیتونید بگید حتما باید با سبک 3-3-4 بازی کنی این گیم اسپید هم مثل ترکیب میمونه چون رو بازی فرد تاثیر میزاره
اینجور چیز هارو باید دلبخواهی بین 2 تا فرد بازیکن انتخاب کنند
سر صحبت من همینه
شما میگی قانون کپی از شرکت EA هست!
امیر جان قانونت از کپی پیست هم گذشته شما نظر سنجی بزار ببین دوست دارند گیم اسپید انتخابی خودشوون باشه یا نه
خدا حافظ دوستان
نیما امشب مبینمت