مسابقات فیفا 12 بدون وردی با جایزه مایکروسافت پوینت

تعداد نفرات لیگ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
بابا ترو خدا مگه رعال چی داره اخه؟ اگه بازیتون خوب باشه میتونیم ب امن یونایتدم قهرمان شین راستی هماهنگی مسابقات فقط با گوشی انجام میگیره؟اخه این تایپکو زدی که با هم هماهنگ کنیم لیگو دیگه همینجا هم با هم زمان مسابقاتو میگیم اقا امیر اگه خیلی لازمه بگو یک شماره دیگه هم بدم اگه اونو برنداشتم به اون اس بده یا بزنگ
بعضی ها صرفا روی این که کلی ستاره توش هست رئال رو بر میدارند
بعضی ها هم مثل من زندگیشون با رئال گذشته(از تیم ملی خودمون بیشتر دوسش دارم)
به امیر جان هم پیشنهاد میکنم واسه بعضیا دیگه باید تغییر تیم داد
نمیخوام دخالت کنم اما اکثرا رئال هستند
پیشنهاد میکنم تو یه گروه کسانی که رئال رو برداشتند یه مسابقه دوستانه بنداز تا هرکی برنده شد اون بتونه ریال رو بگیره واسه جلوگیری از یکنواختی هم خوبه

بعضی ها صرفا روی این که کلی ستاره توش هست رئال رو بر میدارند
بعضی ها هم مثل من زندگیشون با رئال گذشته(از تیم ملی خودمون بیشتر دوسش دارم)
به امیر جان هم پیشنهاد میکنم واسه بعضیا دیگه باید تغییر تیم داد
نمیخوام دخالت کنم اما اکثرا رئال هستند
پیشنهاد میکنم تو یه گروه کسانی که رئال رو برداشتند یه مسابقه دوستانه بنداز تا هرکی برنده شد اون بتونه ریال رو بگیره واسه جلوگیری از یکنواختی هم خوبه

خیر !
هر کی بخواد میتونه هر تیمی برداره.حتی اگر همه 32 نفر هم رئال بیارند مشکلی نیست! لطفا دوستان سعی کنند از خودشون قانون صادر نکنند.قوانین بازیها در حال آماده شدن هست که به زودی امیر جان این قوانین رو در صفحه اول قرار میدهند.تا جایی که راه داشته سعی میشود قوانین مطابق با قوانین جهانی بازیهای آنلاین باشد.با توجه به اینکه بازیها بدون ورودی هست و جوایز واقعا مناسبی دارد و بازیها به صورت فشرده هست به هیچ وجه اعتراض ها و صحبتهای عجیب و غریب به بازی ها وارد نیست.لطفا رعایت کنید تا بازیها با نظم خوبی برگذار شود.انشاالله که همینطور هم خواهد بود.

همچین میگی خیر انگار میخوام ازت دزدی کنم
بعدشم من یه پیشنهاد دادم یا قبول میکنن یا نه دیگه شما چرا کاسه داغ تر از اش میشی
والا به نظر من شما اصلا برگذار کننده خوبی نیستی حتی اخلاق نداری جواب یه پیشنهاد و یه انتقاد رو بدی وقتی تو یه بازی ببازی چیکار میکنی
این سبک توضیح دادنتون واسه من یکی که توهین امیز بود هرچی هستی باش اما احترام شخص رو همیشه نگه دار
باز خطاب به امیر دوست داری مسابقات درست پیش بره کسانی رو بزار که جو نگیرتشون و تز بدن سعی بر فلان داریم و.... هرکی ندونه فکر میکنه العان ادمین سرور های EA هست
شما 32 نفر هم رئال انتخاب کن ببنین صدای همشون در میاد یا نه هرچی یه حدی داره

باببا بیخیال شین دیگه بزارین بازی ها برگزار شه انقدر سخت نگیر اقا scofild همه رعال بگیرین منم قبول دارم چرت میشه اما خوب مثلا دیگه نمیتونه حریفت که رعاله بگه چون تیمم ضعیف بود باختم یا اینجور چیزا من که من یونایتدم با همونم حاجیتونم لولتونم میکنم

باببا بیخیال شین دیگه بزارین بازی ها برگزار شه انقدر سخت نگیر اقا scofild همه رعال بگیرین منم قبول دارم چرت میشه اما خوب مثلا دیگه نمیتونه حریفت که رعاله بگه چون تیمم ضعیف بود باختم یا اینجور چیزا من که من یونایتدم با همونم حاجیتونم لولتونم میکنم
منو ادد کن امشب یکم با هم بازی کنیم دادا
yashar vamp

دوستان برداشتن تیم ها کاملا ازاد هست و هر کس ازاد است هر تیمی که میخواد برداره
امیدوارم جوابم این مشکلات را حل کرده باشه
باز هم اگر پیشنهاد و انتقاد بود بگید تا لیگ در بهترین سطح برگزار بشه
ممنون از همه ی دوستان

دوستان برداشتن تیم ها کاملا ازاد هست و هر کس ازاد است هر تیمی که میخواد برداره
امیدوارم جوابم این مشکلات را حل کرده باشه
باز هم اگر پیشنهاد و انتقاد بود بگید تا لیگ در بهترین سطح برگزار بشه
ممنون از همه ی دوستان
یه کلمه هم از داداش کوچیکه ی عروس:d
نیما یه کرواتم بزن تریپ جدی تر بیا
امشب دارم برات>:)

همچین میگی خیر انگار میخوام ازت دزدی کنم
بعدشم من یه پیشنهاد دادم یا قبول میکنن یا نه دیگه شما چرا کاسه داغ تر از اش میشی
والا به نظر من شما اصلا برگذار کننده خوبی نیستی حتی اخلاق نداری جواب یه پیشنهاد و یه انتقاد رو بدی وقتی تو یه بازی ببازی چیکار میکنی
این سبک توضیح دادنتون واسه من یکی که توهین امیز بود هرچی هستی باش اما احترام شخص رو همیشه نگه دار
باز خطاب به امیر دوست داری مسابقات درست پیش بره کسانی رو بزار که جو نگیرتشون و تز بدن سعی بر فلان داریم و.... هرکی ندونه فکر میکنه العان ادمین سرور های EA هست
شما 32 نفر هم رئال انتخاب کن ببنین صدای همشون در میاد یا نه هرچی یه حدی داره

دوست عزیز،
بنده به هیچ وجه قصد توهین نداشتم اگر کوچکترین احساسی مبنی بر توهین در حرفهای اینجانب دیدین شخصا عذر میخوام.اگر جوابی که بهتون دادم رو بخونید می بینید کلی صحبت کردم و منظورم شخص شخیص شما نبوده است.
منو تعدادی از دوستانی که الان تو مسابقات شرکت کردند میشناسند و به خوبی از اخلاقم آگاه هستند پس لطفا در حرفتون تجدید نظر کنید.
اما در مورد مطالبی که عرض کردید(انتقاد و پیشنهاد)

کاملا انتقادات و پیشنهادات تک تک دوستان را با استقبال گوش میدیم و تا زمان برگذاری بازیها قطعا اگر پیشنهاد خوبی باشه در روند مسابقات اعمال خواهیم کرد اما حرف من بر یک سری قوانین کلی بازیها هست که به هیچ وجه تغییر نمیکنند(منظورم قوانین جهانی بازیهای آنلاین هست) که بر حسب اتفاق یکی از اون قوانین تیمهای یکسان هست که آیا امکان دارد تیمهای افراد شرکت کننده یکسان باشد(مثلا رئال مادرید - رئال ماردید) جواب : بلی!
مسابقات خود EA هم به همین صورت برگذار میشود پس می بینید که بنده ادمین EA نیستم بلکه تنها یکی از فن های کوچک شرکت بزرگ EA هستم که دوست دارم بازیها در کلاس جهانی برگذار بشه همین!

به زودی قوانین مسابقات هم کامل درج میشود.امیدوارم همه دوستان نیت منو تنها در جهت نظم و برگذاری مرتب بازیها بدونند و کدورتی پیش نیاد من کوچیک همتون هستم.

ارادتمند

دوست عزیز،
بنده به هیچ وجه قصد توهین نداشتم اگر کوچکترین احساسی مبنی بر توهین در حرفهای اینجانب دیدین شخصا عذر میخوام.اگر جوابی که بهتون دادم رو بخونید می بینید کلی صحبت کردم و منظورم شخص شخیص شما نبوده است.
منو تعدادی از دوستانی که الان تو مسابقات شرکت کردند میشناسند و به خوبی از اخلاقم آگاه هستند پس لطفا در حرفتون تجدید نظر کنید.
اما در مورد مطالبی که عرض کردید(انتقاد و پیشنهاد)

کاملا انتقادات و پیشنهادات تک تک دوستان را با استقبال گوش میدیم و تا زمان برگذاری بازیها قطعا اگر پیشنهاد خوبی باشه در روند مسابقات اعمال خواهیم کرد اما حرف من بر ی سری قوانین کلی بازیها هست که به هیچ وجه تغییر نمیکنند(منظورم قوانین جهانی بازیهای آنلاین هست) که بر حسب اتفاق یکی از اون قوانین تیمهای یکسان هست که آیا امکان دارد تیمهای افراد شرکت کننده یکسان باشد(مثلا رئال مادرید - رئال ماردید) جواب : بلی!
مسابقات خود EA هم به همین صورت برگذار میشود پس می بینید که بنده ادمین EA نیستم بلکه تنها یکی از فن های کوچک شرکت بزرگ EA هستم که دوست دارم بازیها در کلاس جهانی برگذار بشه همین!

به زودی قوانین مسابقات هم کامل درج میشود.امیدوارم همه دوستان نیت منو تنها در جهت نظم و برگذاری مرتب بازیها بدونند و کدورتی پیش نیاد من کوچیک همتون هستم.

ارادتمند
اها این شد یه جواب درست
اگه یه سر به season ligue فیفا بزنی میبینی هر تیمی رو که دوست داری نمیزاره انتخاب کنی بستگی به لولت بهت تیم میده و کاملا روش منطقی هست هرچه لولتون بالاتر تیم بهتر میتونید انتخاب کنید
برا من فرقی نمیکنه همه تیم هاشون یکی باشه یا نباشه من فقط میخوام بازی از حالت زنندگی خارج شه طرف بازیش با رئال هست میبره 2 باره بازی بعد با رئال و ...... اینجوری خیلی ها گلایه میکنند
نمونشم اون فردی که من دوره قبل فینال باهاش بازی داشتم گلایه میکرد از این که اکثرا رئال رو گرفتن

اخجون عروسیه............ولی حیف که خواهر ندارم که عروس بشه:d
کرواتم که هیچ وقت نمیزنم:>
امشب از اومدنت به لایو پشیمون میشی>:)
اعتماد به نفست تو حلقم نیما
چقدر تمرین کردی تا ببریم؟!:>
شبانه روز داری سعی میکنی
راستی این انچارتد ویتا رو دارم کسی خواست بهم بگو

ظرفیت تکمیل شد خواهشا دیگه در خواست ندین!

پست اول نوشتم اینجا هم میگم 8 گروه از هر گروه 2 نفر میاد بالا و 16 نفر میشن که این 16 نفر باز هم در 4 گروه قرار میگیرن و از هر گروه 2 نفر میاد بالا و وقتی 8 نفره شد مسابقات حذفی و رفت و برگشت میشه.(یعنی در کل دو مرحله گروهیه!)
دوستان لطفا پ.خ هم ندیدذ که ا رو قبول کنید
ظرفیت پره پس دیگه نمیشه

---------- نوشته در 01:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 PM ارسال شده بود ----------

اعتماد به نفست تو حلقم نیما
چقدر تمرین کردی تا ببریم؟!:>
شبانه روز داری سعی میکنی
راستی این انچارتد ویتا رو دارم کسی خواست بهم بگو
برای بچه ها که یگه تمرین نمیخواد ( به هیچ وجه به دل نگیر این فقط یک شوخی بود)
بهم پ.خ بده تا تاپیک منحرف نه از هدف اصلی

اها این شد یه جواب درست
اگه یه سر به season ligue فیفا بزنی میبینی هر تیمی رو که دوست داری نمیزاره انتخاب کنی بستگی به لولت بهت تیم میده و کاملا روش منطقی هست هرچه لولتون بالاتر تیم بهتر میتونید انتخاب کنید
برا من فرقی نمیکنه همه تیم هاشون یکی باشه یا نباشه من فقط میخوام بازی از حالت زنندگی خارج شه طرف بازیش با رئال هست میبره 2 باره بازی بعد با رئال و ...... اینجوری خیلی ها گلایه میکنند
نمونشم اون فردی که من دوره قبل فینال باهاش بازی داشتم گلایه میکرد از این که اکثرا رئال رو گرفتن

درست ! من خودم هم عاشق این هستم هر فرد یک تیم بیاره و عجب مسابقات قشنگ بشه وقتی تیمهای مختلفی در بازیها باشند اما چون سطح همه تیمها در یک حد نیست و تیمهایی با Overal بالا زیاد نداریم لذا این قانون در روند بازیهای آنلاین قرار گرفته که انتخاب تیمها آزاد باشد.من نمیدونم شما کدوم نوع از مسابقات Fifa 12 رو میگین که اینطوری بوده.من خودم Season بازی میکنم و اگه گیمر تگ منو اونجا بزنید Division 1 هستم( کری خوندنم شروع شد:d) من چنین چیزی رو نمی بینم هر کی هر تیمی میخواد میاره.در بخش مسابقات حذفی هم به همین صورت است.البته در بعضی از مسابقات EA برای یک سری CUP ها قوانین رو تغییراتی دادند که همین موضوعی که شما گفتین هم مثلا در بعضی Cup های کوچک اعمال میکنند چون در CUP های کوچک میشود قانون تیمهای یکسان را لغو کرد اما :

1)مسابقات ما بر حسب قانون کلی مسابقات برگذار میشود که تیمها یکسان هستند.
2) مسابقات ما مسابقات کوچکی نیست که بتوانیم چنین قانونی اعمال کنیم.CUP ما 32 نفره هست و اگر قرار باشد قانون تیمهای یکسان را حذف کنیم در حق بعضی ها ممکن است اجحاف شود.اگر CUP ما 8 یا حداکثر 16 نفره بود می توانستیم چنین قانونی بذاریم اما برای 32 نفره خیر.
3) تجربه ثابت کرده وجود قانون تیمهای یکسان در بازیهای کامپیوتری عامل خوبی در عدالت هست و لذت قهرمان شدن را چندین برابر میکند اما خب به قول شما کمی شاید بازی ها را یکنواخت کند که این از معایبش هست اما چاره ای نیست.

حالا کمی صبور باشید قوانین کامل بازیها در راه هست.قانون کلی بازیها و یک سری قوانین که قوانین ثانویه هست رو اعلام خواهیم کرد.قوانین ثانویه کاملا تحث تاثیر پیشنهادات و انتقادات دوستان امکان تغییرپذیری دارند.

ارادتمند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or