سلام دوست من آقای amir0831
دیشب چند تا بازی باهات کردم خواستم ایرادات بازیت رو بگم گفتم پیام خصوصی نفرستم همینجا بگم بهتره!
1-کلا تاکتیکی برای حمله نداری و فقط روی ضربات کرنر و سانتر یا هم پاس های تو عمق در حالت ضد حمله میخوای گل بزنی که این خیلی بده !کلا این سبک بازی فوتبال زیبا نیست خوبی بازی این هست با پاس کاری های مداوم و جا گذاشتن مدافعان گل بزنی!
2-سیستم دفاعی وحشتناک خراب!تنها راه کاری که برای دفاع یاد داری همش تکل کردن هست به اینصورت همش خطا می کنی یا دقایق پایانی بازی که همش دروازه بان رو جلو میاری این دروازه بان جلو آوردن برای من که شوت زدنم خوب نیست شاید جواب بده ولی برای خیلی ها نه!
تیمی که برای این تاکتیک همش سانتر بهتر جواب میده تیم تاتنهام هست (spurs) اگه میخوای به این راهکار و این شیوه بازی کنی این تیم رو ور دار سبک بازیت اصلا به من سیتی نمیخوره یا هم سبکت رو عوض کن!
چند نکته دیگه هم بگم!
اولا من خودم حدود 300 بازی تو لایو انجام دادم بازی خودم هم افتضاح بود اوایل با نتایج خیلی بدی باختم مثلا از همین دوستومن silent city چهار تا چهار تا میخوردم الان هم بازم با مشکل عدیده شوت زدن مواجه هستم یعنی موقعیت دارم ولی گل نمیتونم بزنم شوتام رو راحت دروازه بان میگیره!پس حرفه ای شدن در بازی خیلی وقت میبره!
دوما الان هم با سبک بازی بعضی ها مشکل دارم که نمیگم چه سبکی مشکل دارم تا بچه ها سو استفاده نکنن!
سوماخودم با آدم های حرفه ای بازی کردم با یه آقایی که رنکش زیر 100 هست!یه بار باختم دو بار مساوی کردم دو بار هم بردم!این رو گفتم تا بفهمی بازیم خوبه و همینجوری بهت آماتور نمیگم و نمیگم سبکه بازیت خرابه!