باید ابتدا هر دو طرف وارد پارتی که ناظر توش هست بشنبابا از یکی از مدیرا بپرس توی فروم فوتبال نظر سنجیو بلد عوض کنن
راستی یک چیز من 28 با 1367.... بازی دارم خوب مثلبا اون میزبانه باید منو اینوایت کنه منم فقط قبول کنم برم تو بازی دیگه اره؟
در ناامیدی بسی امید هستباشه.ایرد نداره.ممنون
---------- نوشته در 03:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------
در هر صورت به احتمال زیاد با وجود silencity va i am al1ive تقریبا بالا اومدن من با 0 درصد برابر است.:d
دوستان بهتره با ها در صبح به ساعت 11 تا 12 انتقال پیدا کنهدر ناامیدی بسی امید هست
دوستان بهتره با ها در صبح به ساعت 11 تا 12 انتقال پیدا کنه
برای مثال من خودم هر شب تا 1 بیدارم
نمیتونم ساعت 9:45 بیدار بشم و بیام بازی کنم
فکر میکنم اگه صبح ها از ساعت 11 تا 12 باشه بهتره 1 ساعت دیر تر ربطی به فشردگی نداره
من اصلا 40 تا از شما می خورم.اصلا 100 تا حالا مشکلیه من لیگ بندازم!؟[/QUOTE
مشکل از برگذاریش نیست
مشکل از وضع قوانینشه کسی که فیفاش در حد یه تازه کار هست قوانین وضع کرده و همچین رو قوانینش پافشاری میکنه که انگار 60 ساله فیفا بازه
شما که یهو میری تو یه جمعی سریع واسه اون جمع تعیین تکلیف نمیکنی که هرچی تجربت بره بالاتر بیشتر به حرفت گوش میدن
اینجا هم به همینه
من موندم اینجا اسم یه سری افراد واقعا فیفا باز رو میبینم که هیچی نمیگن به این قانون در حالی که خودشون رو فست بازی میکنند
نمونشم نوید جان هست
navidii
خوب بود واسه قوانین از بچه ها مشورت میگرفتی نه هرچی EA ریخته تو جمع کنی EA قانوناش واسه تازه کار جماعت صدق نمیکنه چون میری تو head to head match تازه کار هم باش میندازت با یه فرد قوی یا برعکس
تازه تو قانون فیفا هم میتونی تیم هارو هر وقت خواستی عوض کنی
واسه من یکی که فرقی نداره اما یه فرد 14 15 ساله خیلی بهتر با مشورت یه کاری رو انجام بده
از این به بعد هرکس بخواد ذره ای بحث بی محتوا در تاپیک ایجاد کنه در جا به مدیر انجمن معرفی واز لیگ بیرون انداخته میشه حتی اگر تا فینال هم بره ایم کارو میکنیم ( این یک هشدار بود و با هیچکس هم شوخی ندارم)خب دوستان
پس از صحبت های فراوان با دوست خودم امیر علی یا اسکافیلد وارد مذاکره شدم :d و ایشون هیچنان در لیگ فعالیت میکنه و اسمش در لیگ هست و ظرفیت هم پر هست
تمام