مسابقات فیفا 12 بدون وردی با جایزه مایکروسافت پوینت

تعداد نفرات لیگ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
این نظر سنجی کوفتی قطع نمیشه وگر نه نظ سنجی می زاشتم

---------- نوشته در 01:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:45 PM ارسال شده بود ----------

لازم نیست فقط بچه ها بیان اینحا یگن فست یا نرمال!

بابا از یکی از مدیرا بپرس توی فروم فوتبال نظر سنجیو بلد عوض کنن
راستی یک چیز من 28 با 1367.... بازی دارم خوب مثلبا اون میزبانه باید منو اینوایت کنه منم فقط قبول کنم برم تو بازی دیگه اره؟

بابا از یکی از مدیرا بپرس توی فروم فوتبال نظر سنجیو بلد عوض کنن
راستی یک چیز من 28 با 1367.... بازی دارم خوب مثلبا اون میزبانه باید منو اینوایت کنه منم فقط قبول کنم برم تو بازی دیگه اره؟
باید ابتدا هر دو طرف وارد پارتی که ناظر توش هست بشن

---------- نوشته در 01:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

سرعت بازی به صورت نرماله کسی نمیتونه همینجا بگه تا خطش بزنم مگر اینکه 16 نفر بیاد بگن فست

---------- نوشته در 01:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:55 PM ارسال شده بود ----------

ظرفیت لیگ 1 نفر کسی خواست بیاد چون آقای Yashar vamp انصراف دادن

باشه.ایرد نداره.ممنون

---------- نوشته در 03:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------

در هر صورت به احتمال زیاد با وجود silencity va i am al1ive تقریبا بالا اومدن من با 0 درصد برابر است.:d

باشه.ایرد نداره.ممنون

---------- نوشته در 03:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------

در هر صورت به احتمال زیاد با وجود silencity va i am al1ive تقریبا بالا اومدن من با 0 درصد برابر است.:d
در ناامیدی بسی امید هست

در ناامیدی بسی امید هست
دوستان بهتره با ها در صبح به ساعت 11 تا 12 انتقال پیدا کنه
برای مثال من خودم هر شب تا 1 بیدارم
نمیتونم ساعت 9:45 بیدار بشم و بیام بازی کنم
فکر میکنم اگه صبح ها از ساعت 11 تا 12 باشه بهتره 1 ساعت دیر تر ربطی به فشردگی نداره

کم سن و سالی بهت حق میدم فیفا باز نیستی بهت حق میدم اما قانون رو کسی وضع میکنه که فیفا باز باشه
هرچیزی یه عرفی داره امیر من نمیگم فیفا بازم اما تا دلت بخواد فیفا باز دیدم 99% گیم اسپید رو فست هست
شما به فرض مثال باید قانون میزاشتی گیم اسپید فست کسانی که دوست ندارند بزنند روی نرمال
امیر بیا امشب لایو من بزنم فست و منم هاست شم بازی کنیم اگه فهمیدی رو فست هست یا نرمال من هرچی خواستی بهت میدم
میتونستی واسه قوانین از خیلی ها مشورت بگیری
داداش من تویی که تو یه دست عادی 9 تا میخوری و حتی تاکتیکال هارو جابه جا میزنی قانون سخت گیری وضع میکنی
من فقط دارم به عنوان یه منتقد از این سبک قانون گذاری ت اینارو مینویسم
فیفا باز بودی این قوانین رو میزاشتی لام تا کام حرف نمیزدم اما ....
ایشالا که موفق باشی من بد کسیرو نمیخوام

آخرین ویرایش:
دوستان بهتره با ها در صبح به ساعت 11 تا 12 انتقال پیدا کنه
برای مثال من خودم هر شب تا 1 بیدارم
نمیتونم ساعت 9:45 بیدار بشم و بیام بازی کنم
فکر میکنم اگه صبح ها از ساعت 11 تا 12 باشه بهتره 1 ساعت دیر تر ربطی به فشردگی نداره

کسایی که صبح مشکل دیر بیدار شدن دارند عیبی نداره می تونند خب با هماهنگی با حریفشون ساعت 11 به بعد بازی کنند
داش نیما بشین تخت بخواب:d

من اصلا 40 تا از شما می خورم.اصلا 100 تا حالا مشکلیه من لیگ بندازم!؟[/QUOTE
مشکل از برگذاریش نیست
مشکل از وضع قوانینشه کسی که فیفاش در حد یه تازه کار هست قوانین وضع کرده و همچین رو قوانینش پافشاری میکنه که انگار 60 ساله فیفا بازه
شما که یهو میری تو یه جمعی سریع واسه اون جمع تعیین تکلیف نمیکنی که هرچی تجربت بره بالاتر بیشتر به حرفت گوش میدن
اینجا هم به همینه
من موندم اینجا اسم یه سری افراد واقعا فیفا باز رو میبینم که هیچی نمیگن به این قانون در حالی که خودشون رو فست بازی میکنند
نمونشم نوید جان هست
navidii
خوب بود واسه قوانین از بچه ها مشورت میگرفتی نه هرچی EA ریخته تو جمع کنی EA قانوناش واسه تازه کار جماعت صدق نمیکنه چون میری تو head to head match تازه کار هم باش میندازت با یه فرد قوی یا برعکس
تازه تو قانون فیفا هم میتونی تیم هارو هر وقت خواستی عوض کنی
واسه من یکی که فرقی نداره اما یه فرد 14 15 ساله خیلی بهتر با مشورت یه کاری رو انجام بده

این تاپیک یه برگزار کننده داره پس مسابقات با هماهنگی ایشون باید برقرار بشه اگه کسی میخواد کل کل کنه میتونین برین تو پروفایل هاتون و تا جون دارین کل کل کنین ولی نظم اینجا رو بهم نزنین...
ضمن اینکه قوانین بازی خوب یا بد همینه هر کی میتونه باهاش کنار بیاد میره تو مسابقات هر کیم مشکل داشت میتونه بازی نکنه فکر نکنم اجباری در کار باشه !
با پست های اسپم و کل کل بیخود و بی ربط برخورد میشه !
موفق باشید

خب دوستان
پس از صحبت های فراوان با دوست خودم امیر علی یا اسکافیلد وارد مذاکره شدم :d و ایشون هیچنان در لیگ فعالیت میکنه و اسمش در لیگ هست و ظرفیت هم پر هست
تمام

خب دوستان
پس از صحبت های فراوان با دوست خودم امیر علی یا اسکافیلد وارد مذاکره شدم :d و ایشون هیچنان در لیگ فعالیت میکنه و اسمش در لیگ هست و ظرفیت هم پر هست
تمام
از این به بعد هرکس بخواد ذره ای بحث بی محتوا در تاپیک ایجاد کنه در جا به مدیر انجمن معرفی واز لیگ بیرون انداخته میشه حتی اگر تا فینال هم بره ایم کارو میکنیم ( این یک هشدار بود و با هیچکس هم شوخی ندارم)

اینم بگم هر کی شکایتی داشت پیغام خصوصی بده اگه کسی کل کل کنه با مدیران لیگ و یا حتی اعضای دیگر پیغام خصوصی بده ولی اگه توی تاپیک کل کل و حرف های بی جا بزنه از دور کنار میگیره.کسی هم سوال درباره لیگ داشت پیغام خصوصی نده اینجا بگه تا جواب بدیم بقیه هم بفهمن شاید بقیه هم اون مشکلو داشته باشن.
خواهشا کسایی که اصلا هیچ ربطی به این لیگ ندارن و عضوش نیستن و هدفشون بهم ریختن لیگه از کسایی که انتقاد میکنن حمایت نکنن چون اصلا هیچ ربطی به اون ها نداره.
اینم میزارم جزو قوانین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or