مسابقات فیفا 12 بدون وردی با جایزه مایکروسافت پوینت

تعداد نفرات لیگ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
*** توجه توجه توجه ***

فرم ثبت نام نهایی مسابقات FIFA 12

لطفا تمامی افراد شرکت کننده در مسابقه فرم زیر را تکمیل نمایند.در غیر این صورت ثبت نام شما ثبت نهایی نمی شود.

جهت مشاهده فرم ثبت نام بر روی لینک زیر کلیک کنید.

فرم ثبت نام در مسابقات Fifa 12 بازی سنتر

امیر جان زحمت می کشند این پست رو به طور کامل به پست اول تایپک اضافه میکنند.لطفا به دوستان خود اطلاع بدهید سریعا این فرم را تکمیل نمایند.

با تشکر
لطفا کسانی که ثبت نام کردن این فرم را پر کنند
اپ کردم تا دوستانی که ندیدن این فرم رو مطلع بشن

اطلاع رسانی:

تا الان بعد از یک روز که فرم ثبت نام رو فعال کردیم تقریبا نصف افراد فرم رو پر کردند و ثبت نامشون تایید شده.لطفا به مابقی افراد هم اطلاع بدید سریعا فرم رو پر کنند. اطلاع رسانی کنید.

موضوع بعدی که میخوام بگم در مورد سیستم ثبت نتایج هست که دارم روی یک سیستم کار میکنم که بچه ها نتایج خودشون رو، خودشون بیان بعد از بازی ثبت کنند.پس از ثبت نتایج،نتایج ثبت شده توسط ناظرین تایید می شود و سریعا در جدول بازیها ثبت می شود.به این ترتیب تا حدودی کار واسه ناظرین سبک تر خواهد شد.سیستم جدول بازیها رو نیز به صورت لحظه به لحظه خواهیم گذاشت به این ترتیب که هر بازی که نتیجه آن ثبت شود سریعا در جدول بازیها اعمال می شود.

باز هر کی پیشنهادی حرفی انتقادی داره اینجا بگه که در تصمیم گیری های آینده مسابقات در صورت امکان اعمال کنیم.

ارادتمند

سلام
هدست اجباری است؟قیمتش چنده؟کسی جایی رو میشناسه با قیمت مناسب بده؟سایتی هست که اینترنتی بده؟
من هدفون که به کامپیوتر بخوره دارم از اون میشه استفاده کرد؟سرش usb نیست و نقطه ای هست

سلام
هدست اجباری است؟قیمتش چنده؟کسی جایی رو میشناسه با قیمت مناسب بده؟سایتی هست که اینترنتی بده؟
من هدفون که به کامپیوتر بخوره دارم از اون میشه استفاده کرد؟سرش usb نیست و نقطه ای هست
ضروری ضروری نیست ولی کلا برای هر بازی لابزمه نمی خواد برای یک مسابقه خرج کنی

10 تا 20 تومان است هدست که من عید تو لایو بدون هدست بودم فقط از بازی حال میکردم اما با هدست خیلی بیشتر حال میده خدایی چار تا فحش میدی یا تو بازی مادر وارفا تو یه مدیش با هدست هماهنگ میکنن طرف کجاسو تو فیفا هم کری میخونی

برا من تصویر بازی اول مرحله گروهی 1 میاد نه کل بازی های مرحله گروهی 1
فقط یک بازی اونم 28 خرداد

---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:58 PM ارسال شده بود ----------

پایین اولین عکس بازی های دور اول 5عدد x هست و تصویر که دیده نمیشه یعنی ضبدر داره

برا من تصویر بازی اول مرحله گروهی 1 میاد نه کل بازی های مرحله گروهی 1
فقط یک بازی اونم 28 خرداد

---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:58 PM ارسال شده بود ----------

پایین اولین عکس بازی های دور اول 5عدد x هست و تصویر که دیده نمیشه یعنی ضبدر داره
مشکلی نداره شاید ازنتت باشه ولی اینم لینکشو میزارم بیا http://up98.org/upload/server1/02/j/poby7yxssqt7z5eh7nyb.jpg

q

سلام دو سوال داشتم
1-هدست باید مخصوص xbox 360 arcade بشه؟من یه هدست دارم ولی تو سوراخش نمیره
2-کجا از این هدست ها با قیمت مناسب میفروشه؟یه هدست وایرلس xbox قیمتش چنده؟اگه میشه آدرس بنویسید.

سلام دو سوال داشتم
1-هدست باید مخصوص xbox 360 arcade بشه؟من یه هدست دارم ولی تو سوراخش نمیره
2-کجا از این هدست ها با قیمت مناسب میفروشه؟یه هدست وایرلس xbox قیمتش چنده؟اگه میشه آدرس بنویسید.

سلام
1 - هدست مخصوص XBOX 360 باید باشه .
2 - من جای خاصی سراغ ندارم اما در همین بازارچه بازی سنتر می تونید پیدا کنید. قیمتش هم دسته دوم از 10 تا 20 و آکبند بین 25 تا 45

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or