صفحه اول همه اسم ها هستخوب برای بازیکنان رو هم بذارین دیگه
صفحه اول همه اسم ها هستخوب برای بازیکنان رو هم بذارین دیگه
صفحه اول چی؟فقط برنامه دور اول فعلا هستبرنامه بازی ها فقط صفحه اولش میاد برا من . کسی دیگه مشکل منو داره؟
لطفا کسانی که ثبت نام کردن این فرم را پر کنند*** توجه توجه توجه ***
فرم ثبت نام نهایی مسابقات FIFA 12
لطفا تمامی افراد شرکت کننده در مسابقه فرم زیر را تکمیل نمایند.در غیر این صورت ثبت نام شما ثبت نهایی نمی شود.
جهت مشاهده فرم ثبت نام بر روی لینک زیر کلیک کنید.
فرم ثبت نام در مسابقات Fifa 12 بازی سنتر
امیر جان زحمت می کشند این پست رو به طور کامل به پست اول تایپک اضافه میکنند.لطفا به دوستان خود اطلاع بدهید سریعا این فرم را تکمیل نمایند.
با تشکر
ضروری ضروری نیست ولی کلا برای هر بازی لابزمه نمی خواد برای یک مسابقه خرج کنیسلام
هدست اجباری است؟قیمتش چنده؟کسی جایی رو میشناسه با قیمت مناسب بده؟سایتی هست که اینترنتی بده؟
من هدفون که به کامپیوتر بخوره دارم از اون میشه استفاده کرد؟سرش usb نیست و نقطه ای هست
شما هر وقت که بازیت صبح بود روز قبلش بگو بازی رو با هماهنگی حرفیت عقب میندازیمبازی های من را صبح نزار من صبحا سرکارم نمی تونم بیام
مشکلی نداره شاید ازنتت باشه ولی اینم لینکشو میزارم بیا http://up98.org/upload/server1/02/j/poby7yxssqt7z5eh7nyb.jpgبرا من تصویر بازی اول مرحله گروهی 1 میاد نه کل بازی های مرحله گروهی 1
فقط یک بازی اونم 28 خرداد
---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:58 PM ارسال شده بود ----------
پایین اولین عکس بازی های دور اول 5عدد x هست و تصویر که دیده نمیشه یعنی ضبدر داره
سلام دو سوال داشتم
1-هدست باید مخصوص xbox 360 arcade بشه؟من یه هدست دارم ولی تو سوراخش نمیره
2-کجا از این هدست ها با قیمت مناسب میفروشه؟یه هدست وایرلس xbox قیمتش چنده؟اگه میشه آدرس بنویسید.