مسابقات فیفا 12 بدون وردی با جایزه مایکروسافت پوینت

تعداد نفرات لیگ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
بازی Mehdi13675 و Faro 5 چون از قبل اعلام کرده به ساعت 18 منتقل میشه حالا اگه faro5 با این ساعت مشکلی نداشته باشه!
البته چند تا نکته می خوام نظر بچه ها رو بپرسم .به نظرتون وجود ناظر خیلی ضروریه؟شما می تونین بعد بازی یک از قسمت online friendy روی حریفتون x رو بزنین و نتیجه های شما و حریفتون رو میاره و عکس بگیرین .
بعد از دور اول که هیچ دور دوم بازی ها چه ساعتی باشه؟فکر کنم خیلی ها با ساعت پخش یورو 2012 مشکل داسته باشن .یعنی 20:30 و 22:30 یعنی کلا این ساعت ها نباشه!
نظراتونو بگین خواهشا

آخرین ویرایش:
بازی Mehdi13675 و Faro 5 چون از قبل اعلام کرده به ساعت 18 منتقل میشه حالا اگه faro5 با این ساعت مشکلی نداشته باشه!
البته چند تا نکته می خوام نظر بچه ها رو بپرسم .به نظرتون وجود ناظر خیلی ضروریه؟شما می تونین بعد بازی یک از قسمت online friendy روی حریفتون x رو بزنین و نتیجه های شما و حریفتون رو میاره و عکس بگیرین .
بعد از دور اول که هیچ دور دوم بازی ها چه ساعتی باشه؟فکر کنم خیلی ها با ساعت پخش یورو 2012 مشکل داسته باشن .یعنی 20:30 و 22:30 یعنی کلا این ساعت ها نباشه!
نظراتونو بگین خواهشا
1- اصلا به نظر من وجود ناظر لازم نیست...............اصلا ناطر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:d
2-بازی ها تو ساعت یورو باشه منو هیچکس نمیتونه بیاره لایو حتی اگه اخراج بشم:d:d
3- ساعت 16::::20:15 عالی هست
4- ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من چرا بیخودی دارم جواب میدم:d

منم با dragonrazm موافقم
بازی تو ساعت برگزاری یورو باشه شرکت نمیکنم حتی مزخرف ترین بازی ها
به نظر من هم وجود ناظر ضروری نیست

---------- نوشته در 01:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 PM ارسال شده بود ----------

به نظر من ساعت 4 تا 8 بهترین زمانه

دارم روی یک سیستم ثبت نتایج کار میکنم که بچه ها خودشون بعد از بازی هاشون نتایج رو توش ثبت کنند .اینطوری شاید بشه ناظر رو حذف کرد.البته باید در این مورد بیشتر فکر کنیم

سلام
این جام الان داره برگزار میشه؟
اگه هنوز شروع نشده من رو هم اضافه کنید....اگه هم شروع شده واسه مرحله بعد من ثبت نام میکنم...نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی بازیم خیلی خوبه...
gamertag : employedkami
یه سوال : ورودی هم داره؟

سلام
این جام الان داره برگزار میشه؟
اگه هنوز شروع نشده من رو هم اضافه کنید....اگه هم شروع شده واسه مرحله بعد من ثبت نام میکنم...نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی بازیم خیلی خوبه...
gamertag : employedkami
یه سوال : ورودی هم داره؟
سلام
ظرفیت پره ایشاالله در بعدی
از دور بعدی به احتمال زیاد ورودی داره ولی اینی که از تاریخ 27 شروع میشه نداره

ناظر دیگه نداریم؟
اگه داریم پس چرا بازی دوم ناظر نداره؟
اگه نداریم پس چرا بازی اول داره؟
وضعیت رو مشخص کنید
در ضمن متشکرم که بازی دوم رو در ساعتی مناسب قرار دادید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی