مسابقات فیفا 12 بدون وردی با جایزه مایکروسافت پوینت

تعداد نفرات لیگ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
نتیچه 3-0 ثبت شده
باید قبل از بازی مراجعه میکردید

این بازی با این نتیجه ثبت شد
3::::::::::::::::::milad hero:::::::::::::0 navidfaro

عزیز دلم ، navidfaro نیست .
دوما یکم منطق به خرج بدین ، می گم من بازی اولمو تو برنامه ندیدم ، اصن نمیدونستم ، بعد قبل بازی خبر بدم که آقا من یادم رفته بیام ، لطفا بندازین بعد . خنده داره والا .
خود نوید هم قبول کرد و یک زمان دیگه گفت که بریم بازی کنیم ( ساعت 11 امشب )

عزیز دلم ، navidfaro نیست .
دوما یکم منطق به خرج بدین ، می گم من بازی اولمو تو برنامه ندیدم ، اصن نمیدونستم ، بعد قبل بازی خبر بدم که آقا من یادم رفته بیام ، لطفا بندازین بعد . خنده داره والا .
خود نوید هم قبول کرد و یک زمان دیگه گفت که بریم بازی کنیم ( ساعت 11 امشب )
من دستور از فرشاد میگیرم فرشاد هم گفت 3-0 باید بزنیم
حالا دیگه بای با فرشاد صحبت کنی

برنامه و نتایج بازیهای مرحله دوم گروهی و مرحله حذفی تا فینال

تذکر:تعیین ناظر بازیهای حذفی و فینال با تصمیم
Amir0831 مشخص می شود.ضمنا تصمیماتی که ناظرین هر بازی اعلام می کنند تنها توسط Amir0831 قابل تغییر است.

برنامه و نتایج مرحله دوم گروهی:

w0kkx4yhjs0czhrg7nnd.jpg

تذکر: تاریخ و ساعت بازیها تنها در صورت وجود مشکل بسیار جدی و آن هم با رضایت ناظر بازی قابل تغییر است.لذا در صورت عدم هماهنگی با ناظر بازی و غیبت در زمان مقرر انجام بازی، بازی صد در صد با نتیجه 3 بر صفر به نفع تیم غائب اعلام می شود.در صورتی که هر دو بازیکن با هم غیبت غیر موجه داشتن باشند هر دوی آنان از مرحله حذف می شوند و دو نفر باقیمانده مستقیم به مرحله بعد صعود میکنند.مطمئن باشید این مرحله به مانند مرحله اول گروهی نخواهد بود و این قانون به طور جدی اجرا می شود.پس از همین حالا برنامه های خود را با زمان بازی تطبیق دهید.

تذکر 2: حضور هر بازیکن 10 دقیقه قبل از بازی در پارتی اجباری است و در حین بازی ناظر هر بازی + 2 بازیکن در یک پارتی قرار دارند.

تذکر 3 :نتایج بازی توسط ناظرین ثبت می شود.

-----------------------------------------------------------------

برنامه کامل مرحله حذفی تا فینال:

4sf8llby82es5r9b8n5w.jpg

در صورت داشتن هر سوالی در همین تایپک بپرسید.

مدیران لیگ:

Amir0831
19rodar
dragonrazm

اسپانسر لیگ (فروش گلد کارت - پوینت کارت و...) >>> www.matrixgame.ir

اسپانسر لیگ ( فروش گلد کارت - پوینت کارت و ... ) >>>www.aramarket.ir

مطمئن ترین راه برای خرید گلد کارت و پوینت کارت تنها آدرس های فوق!

لطفا جهت حمایت از لیگ بازی سنتر، گلد کارت و پوینت کارتهای خود را از اسپانسرهای فوق خریداری کنید.

---------- نوشته در 11:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:37 PM ارسال شده بود ----------

با هماهنگی با ناظرین بازی بعضی از بازی های فردا و پس فردا امروز برگذار شد.

آخرین ویرایش:
توجه:

با توجه به مشکل آقای Hosein 2011 بازی امشب ایشان و Milad hero به ساعت 22 شب تغییر یافت.بازی امشب Amir crist و Navid bombi هم در صورتی که مشکل اینترنت amircrist برطرف نشود فردا برگذار می شود.

دوستان من امشب نمیتونم به عنوان ناظر حاظر بشم لطفا با فرشاد هماهنگ کنید ......بازیم هم فردا بیفته بی زحمت ........................ مهمونیم>:d<
ببخشید فرشاد جان

برنامه و نتایج بازیهای مرحله دوم گروهی و مرحله حذفی تا فینال

تذکر:تعیین ناظر بازیهای حذفی و فینال با تصمیم
Amir0831 مشخص می شود.ضمنا تصمیماتی که ناظرین هر بازی اعلام می کنند تنها توسط Amir0831 قابل تغییر است.

برنامه و نتایج مرحله دوم گروهی:

3x8dbh9217yuqanom.jpg

تذکر: تاریخ و ساعت بازیها تنها در صورت وجود مشکل بسیار جدی و آن هم با رضایت ناظر بازی قابل تغییر است.لذا در صورت عدم هماهنگی با ناظر بازی و غیبت در زمان مقرر انجام بازی، بازی صد در صد با نتیجه 3 بر صفر به نفع تیم غائب اعلام می شود.در صورتی که هر دو بازیکن با هم غیبت غیر موجه داشتن باشند هر دوی آنان از مرحله حذف می شوند و دو نفر باقیمانده مستقیم به مرحله بعد صعود میکنند.مطمئن باشید این مرحله به مانند مرحله اول گروهی نخواهد بود و این قانون به طور جدی اجرا می شود.پس از همین حالا برنامه های خود را با زمان بازی تطبیق دهید.

تذکر 2: حضور هر بازیکن 10 دقیقه قبل از بازی در پارتی اجباری است و در حین بازی ناظر هر بازی + 2 بازیکن در یک پارتی قرار دارند.

تذکر 3 :نتایج بازی توسط ناظرین ثبت می شود.

-----------------------------------------------------------------

برنامه کامل مرحله حذفی تا فینال:

a5c79b1eaf15.jpg

در صورت داشتن هر سوالی در همین تایپک بپرسید.

مدیران لیگ:

Amir0831
19rodar
dragonrazm

اسپانسر لیگ (فروش گلد کارت - پوینت کارت و...) >>> www.matrixgame.ir

اسپانسر لیگ ( فروش گلد کارت - پوینت کارت و ... ) >>>www.aramarket.ir

مطمئن ترین راه برای خرید گلد کارت و پوینت کارت تنها آدرس های فوق!

لطفا جهت حمایت از لیگ بازی سنتر، گلد کارت و پوینت کارتهای خود را از اسپانسرهای فوق خریداری کنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or