مسابقات فیفا 12 بدون وردی با جایزه مایکروسافت پوینت

تعداد نفرات لیگ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
سهراب تو چه بچه ای ، بابا زشته به خدا مثل این دخترا سریع می پری میای اینجا پست میدی، مگه من از 6 بعد از ظهر تا ساعت 12 شب برات منتظر نموندم،هی اس ام اس دادی که اینترنتت خرابه، من چیزی گفتم، من اومدم اینجا پست بدم که سهراب نمیاد بازی....
بسه دیگه، به خدا شورشو دراوردی

مگه بهت صبح ساعت 10 اس ام اس ندادم که دیشب پا دستگاه خوابم برد و هم بازی های لیگ بهراد رو بازی نکردم و هم بازی با تو رو، بعدش هم گفتم بیا امروز هر چی بازی هست انجام بدیم و هر وقت اومدی لایو بهم اس بده بیام بازی کنیم، باز میای اینجا پست میدی...
به خدا دیگه داری اعصابمو با این پستات خراب می کنی
اه اه، بسه دیگه، چه گوهی خوردیم با تو هم گروه شدیم

صبر کردی که صبر کردی<بایدم صبر می کردی,من گفتم اینترنتم قطع شده<وصب شد اس ام اس می ده,شما پای دستگاه خوابتون می بره,گوشیتونم خود به خود خاموش می شه دیگه؟در کل,بیخیال,من کلا انصراف دادم,می خواستم اگه بازی کردم و بردم هم انصراف بدم به هر حال,چون

امیر جان یه چیزی بهت میگم.
ولی لطفا ناراحت نشو.
من قبل از بازی بهش گفتم نمیتونم بازی کنم چون سرم شلوغه و باید حواسم به کارم باشه.
یکی دیگه به جای من بازی کردو هر دوش رو باخت.
ولی امید به من نگفت که بازی بازی جام هست. و بعد از بازی ها فرشاد به من گفت که بازی ها مال جام بوده. در صورتی که من بازی نکردم.
در ضمن من بهش گفتم که ساعت 10 بیاد.
نکته مهم :
میدونم چرا بازی رو رفت و برگشتی گذاشتی چون اگر مساوی بشه فرشاد حذف میشه و اونوقت فرشاد هم اعتراض میکنه و کلی دردسر دیگه.
در صورتی که بازی مساوی بشه هم من و هم امید صعود میکنیم.
من باهاش بازی میکنم ولی برای مساوی میخوام بازی کنم.
11 دفاع هم میذارم.

دوستان خبر فوق العاده خوببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب>:d:d

همون طورکه به دوستان قول داده بودیم تا کلوبی ایجاد کنیم تا اعضا بیان و در ان جا برای هم کری بخوانند ایجاد شد و از این پس لطفا تمامی کری های خود را در این کلوب برای رقیبان خود بخوانید :d

لطفا اعضا در ان عضو بشن [h=3]مسابقات فیفا 12 بدون ورودی با جایزه مایکروسافت پوینت فقط برای کری خواندن[/h]
از فرشاد هم میخوام اطلاع رسانی کنه

و امیر هم میخوام که این را به پست اول اول انتقال بده

ممنون

آخرین ویرایش:
امیر جان یه چیزی بهت میگم.
ولی لطفا ناراحت نشو.
من قبل از بازی بهش گفتم نمیتونم بازی کنم چون سرم شلوغه و باید حواسم به کارم باشه.
یکی دیگه به جای من بازی کردو هر دوش رو باخت.
ولی امید به من نگفت که بازی بازی جام هست. و بعد از بازی ها فرشاد به من گفت که بازی ها مال جام بوده. در صورتی که من بازی نکردم.
در ضمن من بهش گفتم که ساعت 10 بیاد.
نکته مهم :
میدونم چرا بازی رو رفت و برگشتی گذاشتی چون اگر مساوی بشه فرشاد حذف میشه و اونوقت فرشاد هم اعتراض میکنه و کلی دردسر دیگه.
در صورتی که بازی مساوی بشه هم من و هم امید صعود میکنیم.
من باهاش بازی میکنم ولی برای مساوی میخوام بازی کنم.
11 دفاع هم میذارم.

داداش خیلی دیگه شما عجیبین .واقعا که یک برد اینقدر ارزش داره؟دیشب بازی لیگ بوده خواستی هم خودت بازی کنی الکی بهونه نیار امشبم بازی کنین من نمیزارم نتیجه رو .رفت و برگشت هم گزاشتم که برای لگ مشکلی پیش نیاد دور دومم همش رفت و برگشته .

---------- نوشته در 03:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:23 PM ارسال شده بود ----------

کسی هم دیگه توی تاپیک کل کل کنه به ناظم و مدیر سایت گزارش داداه میشه بیاین کلوب !اونجا هم البته نباید به کسی بی احترامی بشه!

من از همه ی بچه ها بابته منحرف شدن تاپیک و مسابقات معذرت می خوام<صبح انصراف دادم<ولی الان انصرافمو پس می گیرم,اگه می شه البته,با مسعود بازی می کنم,شب بیاد بازی کنیم<البته قبله بازیه یورو<به خودشم sms دادم....
پ.ن:مسعود برد,بفرستینش مرحله ی دوم,حیف وقتم که پای این بازی ها دادم....

آخرین ویرایش:

گروه بندی مرحله دوم گروهی

طبق سیدبندی که از قبل مشخص کرده بودیم گروه بندی مرحله دوم انجام گرفت که در زیر مشاهده خواهید کرد:

ydavgyrk3deycxd594.jpg

o6yfjo4tp1uhoz5h769d.jpg

برنامه و ساعت بازیهای مرحله دوم گروهی و مرحله حذفی تا فینال

تذکر:تعیین ناظر بازیهای حذفی و فینال با تصمیم
Amir0831 مشخص می شود.ضمنا تصمیماتی که ناظرین هر بازی اعلام می کنند تنها توسط Amir0831 قابل تغییر است.

برنامه و ساعت مرحله دوم گروهی:

30r7mfot6ffbtw6az85.jpg

تذکر: تاریخ و ساعت بازیها تنها در صورت وجود مشکل بسیار جدی و آن هم با رضایت ناظر بازی قابل تغییر است.لذا در صورت عدم هماهنگی با ناظر بازی و غیبت در زمان مقرر انجام بازی، بازی صد در صد با نتیجه 3 بر صفر به نفع تیم غائب اعلام می شود.در صورتی که هر دو بازیکن با هم غیبت غیر موجه داشتن باشند هر دوی آنان از مرحله حذف می شوند و دو نفر باقیمانده مستقیم به مرحله بعد صعود میکنند.مطمئن باشید این مرحله به مانند مرحله اول گروهی نخواهد بود و این قانون به طور جدی اجرا می شود.پس از همین حالا برنامه های خود را با زمان بازی تطبیق دهید.

تذکر 2: حضور هر بازیکن 10 دقیقه قبل از بازی در پارتی اجباری است و در حین بازی ناظر هر بازی + 2 بازیکن در یک پارتی قرار دارند.

تذکر 3 :نتایج بازی توسط ناظرین ثبت می شود.

-----------------------------------------------------------------

برنامه کامل مرحله حذفی تا فینال:

4sf8llby82es5r9b8n5w.jpg

در صورت داشتن هر سوالی در همین تایپک بپرسید.

مدیران لیگ:

Amir0831
19rodar
dragonrazm

اسپانسر لیگ (فروش گلد کارت - پوینت کارت و...) >>> www.matrixgame.ir

اسپانسر لیگ ( فروش گلد کارت - پوینت کارت و ... ) >>>www.aramarket.ir

مطمئن ترین راه برای خرید گلد کارت و پوینت کارت تنها آدرس های فوق!

لطفا جهت حمایت از لیگ بازی سنتر، گلد کارت و پوینت کارتهای خود را از اسپانسرهای فوق خریداری کنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or