مسابقات فیفا 12 بدون وردی با جایزه مایکروسافت پوینت

تعداد نفرات لیگ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوستان هم گروهی من(SIRSMRM) اگه لطف کنند من و ADD کنند ممنون می شم که نزدیک مسابقه به مشکل نخوریم.
من نمی دونم چرا من می خوام کسی را ADD کنم می گه لیستت پر است؟
کسی این مشکل را داشته تا حالا؟

من هنوز موندم تو کف این نتیجه اخر گروهم
حریفم از م 3-1 جلو بود دقیقه 60 اینترنت پوکید امده همون نتیجرو ثبت کرده!
من که در هر صورت میومدم بالا ولی این کار حریفم بچه گونه بود
مگه این که اینجوری بیرنم دیگه

---------- نوشته در 10:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:58 AM ارسال شده بود ----------

لیست دوستانتون بیشتر از 100 نفر نمیشند اگر 100 تا هستند مجبورید بعضی هارو پاک کنید

سلام به همه فیفا بازان و دوستان
خوش به حالتون تو مسابقه دارید بازی میکنید من امتحانات دارم وگهگاهی شبها میام انلاین ولی حیف به مسبقات نرسیدم فقط از برگزار کننده مسابقات میخوام فکر کنم همشهری و هم استانی باشیم (کرمانشاه درسته) منو تو مسابقات بعدی راه بده و یار ثابت هستم صدرصد ـ
اگه الان هم راه داشته باشم میام در صورت انصراف(اگه ممکن باشه)
با سپاس

سلام به همه فیفا بازان و دوستان
خوش به حالتون تو مسابقه دارید بازی میکنید من امتحانات دارم وگهگاهی شبها میام انلاین ولی حیف به مسبقات نرسیدم فقط از برگزار کننده مسابقات میخوام فکر کنم همشهری و هم استانی باشیم (کرمانشاه درسته) منو تو مسابقات بعدی راه بده و یار ثابت هستم صدرصد ـ
اگه الان هم راه داشته باشم میام در صورت انصراف(اگه ممکن باشه)
با سپاس

سلام همشهری

بله من و امیر کرمانشاهی هستیم البته به جز نیما:d
حتما دور بعدی به موقع بیا که ثبت نامت کنیم.

دیشب وقت نشد بیام پست بدم,صعود دراماتیک و مسخره ی خودم رو به خودم تبریک می پم,دور بعد ثابت می کنم حقم صعود بود....
با عرض پوزش ولی بازیکن های قوی تری هم هستن نمیشه از الان اینو بگید. به نظر من که hosein 2011 شانسش بیشتره
من صعودم رو یه جورایی مدیونه محمدم(hosein 2011)البته اگه تو بازی رو در رو باهاش اونجوری موقعیت خراب نکرده بودم,کار ضعودم به بازیه سوم نمی کشید<اما به هر حال مردونگی کرد 3-1 برد عمادو,امیدوارم موفق باشه تو جام...(

*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

[h=2]
icon14.png
[/h]
FIFA-12-Leads-United-Kingdom-into-2012.jpg

ثبت نام دور بعدی مسابقات ( مرداد ماه ) از امروز آغاز شد.جهت مشاهده تایپک و ثبت نام کلیک کنید

http://forum.bazicenter.com/thread63524/

بچه ها تایپک مسابقات مرداد،دور بعدی همین مسابقات هست و اون تایپک جهت ثبت نام مسابقات مرداد است.مباحث مربوط به مسابقات فعلی در این تایپک و موارد مربوط به مسابقات دور بعد در تایپک جدید بحث می شود.ورودی 4 تومن هم واسه این گذاشتیم که دیگه کسی به خودش اجازه نده زمان بازیش غیبت کنه و حریفش رو معطل کنه.باز اگر پیشنهادی چیزی داشتین اون تایپک بگین.مثلا اگر خواستین بازیها دوباره Free باشه اینم جای بحث داره!

با عرض پوزش ولی بازیکن های قوی تری هم هستن نمیشه از الان اینو بگید. به نظر من که hosein 2011 شانسش بیشتره
ببخشیدا ولی محمد hosein2011 که هم منو هم سهراب شانسی برد انصافا با شانس صعود کرد

---------- نوشته در 04:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:14 PM ارسال شده بود ----------

icon14.png

FIFA-12-Leads-United-Kingdom-into-2012.jpg

ثبت نام دور بعدی مسابقات ( مرداد ماه ) از امروز آغاز شد.جهت مشاهده تایپک و ثبت نام کلیک کنید

http://forum.bazicenter.com/thread63524/
من 100% میام
جام مرداد من دارم میام

سلام دوستان من ساعت 9.30 اومدم بازی کنم و دیدم اپدیت هست که ساعت 1.45 با مداد طول کشید بعدش به اقای گفتم altair گفتم بیا بازی که هزارتا دلیل اورد و بازی نکرد و

امروز صبح این مسیج رو به من زد، اقا پسر اگه یه کاری کنی من از لیگ حذف بشم زمین و زمان رو تو سرت خراب می کنم.

رفیق به والله قسم می گفتی قبل بازی ها من خودم به خاطره تو از لیگ می رفتم بیرون که شما بیایید بالا و حال کنید. ولی این رسمش نبود.

از من هم به تو نصیحت هیچ وقت از بازی کسی نترس.اومدن بالا از گروه مبارکت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or