سلام به همه فیفا بازان و دوستان
خوش به حالتون تو مسابقه دارید بازی میکنید من امتحانات دارم وگهگاهی شبها میام انلاین ولی حیف به مسبقات نرسیدم فقط از برگزار کننده مسابقات میخوام فکر کنم همشهری و هم استانی باشیم (کرمانشاه درسته) منو تو مسابقات بعدی راه بده و یار ثابت هستم صدرصد ـ
اگه الان هم راه داشته باشم میام در صورت انصراف(اگه ممکن باشه)
با سپاس
با عرض پوزش ولی بازیکن های قوی تری هم هستن نمیشه از الان اینو بگید. به نظر من که hosein 2011 شانسش بیشترهعماد جان واسه خودمه قهرمانی
من صعودم رو یه جورایی مدیونه محمدم(hosein 2011)البته اگه تو بازی رو در رو باهاش اونجوری موقعیت خراب نکرده بودم,کار ضعودم به بازیه سوم نمی کشید<اما به هر حال مردونگی کرد 3-1 برد عمادو,امیدوارم موفق باشه تو جام...(با عرض پوزش ولی بازیکن های قوی تری هم هستن نمیشه از الان اینو بگید. به نظر من که hosein 2011 شانسش بیشتره
محمد که از گروهش بالا نمیاد قهرمان شهبا عرض پوزش ولی بازیکن های قوی تری هم هستن نمیشه از الان اینو بگید. به نظر من که hosein 2011 شانسش بیشتره
ببخشیدا ولی محمد hosein2011 که هم منو هم سهراب شانسی برد انصافا با شانس صعود کردبا عرض پوزش ولی بازیکن های قوی تری هم هستن نمیشه از الان اینو بگید. به نظر من که hosein 2011 شانسش بیشتره
من 100% میام*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***
ثبت نام دور بعدی مسابقات ( مرداد ماه ) از امروز آغاز شد.جهت مشاهده تایپک و ثبت نام کلیک کنید
http://forum.bazicenter.com/thread63524/