HoR!ZoN کاربر سایت Jun 21, 2012 #106 نوشته شده توسط behrad22: به ترتیب هر نفر 6 بازی خودش رو انجام میده تا 2 نفر برتر بر حسب امتیاز مشخص شه... اگر مشکلی هست اعلام کنید... بیشتر... مگه واسه 3 نفر جایزه نیست؟؟؟ چرا پس دو نفر؟؟
نوشته شده توسط behrad22: به ترتیب هر نفر 6 بازی خودش رو انجام میده تا 2 نفر برتر بر حسب امتیاز مشخص شه... اگر مشکلی هست اعلام کنید... بیشتر... مگه واسه 3 نفر جایزه نیست؟؟؟ چرا پس دو نفر؟؟
sash2020 کاربر سایت Jun 21, 2012 #107 چون تعداد کم شده برا همینه ---------- نوشته در 11:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:24 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط HoR!ZoN: مگه واسه 3 نفر جایزه نیست؟؟؟ چرا پس دو نفر؟؟ بیشتر... چون تعداد کم شده برا همینه
چون تعداد کم شده برا همینه ---------- نوشته در 11:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:24 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط HoR!ZoN: مگه واسه 3 نفر جایزه نیست؟؟؟ چرا پس دو نفر؟؟ بیشتر... چون تعداد کم شده برا همینه
<{ALTAIR}> کاربر سایت Jun 21, 2012 #108 نوشته شده توسط behrad22: دوستان بیان نظر بدن بازی ها چجور انجام شه ولی به نظر من چون تعداد بازی ها کم هست یک روزه تمام شه بهتره... بیشتر... یه روز که وقت نمی شه خداوکیلیومی گم امشب سه تا بازی کنیم,یه شب دیگه سه تا بازی دیگه.....رفت و برگشت باشه هم بهتره...
نوشته شده توسط behrad22: دوستان بیان نظر بدن بازی ها چجور انجام شه ولی به نظر من چون تعداد بازی ها کم هست یک روزه تمام شه بهتره... بیشتر... یه روز که وقت نمی شه خداوکیلیومی گم امشب سه تا بازی کنیم,یه شب دیگه سه تا بازی دیگه.....رفت و برگشت باشه هم بهتره...
behrad22 کاربر سایت Jun 21, 2012 #109 تا ساعت 18 برنامه مسابقات امشب رو میزارم.3 بازی امشب و سه بازی فردا شب.
<{ALTAIR}> کاربر سایت Jun 21, 2012 #110 نوشته شده توسط behrad22: تا ساعت 18 برنامه مسابقات امشب رو میزارم.3 بازی امشب و سه بازی فردا شب. بیشتر... nice,فقط بهراد خیلی دیر شروع نکن برنامه رو,به نظرم بهتره ملا بگی از ساعت 9 به بعد بازی ها رو شروع کنیم,سه تا بازیه هر کس رو هم بزار...
نوشته شده توسط behrad22: تا ساعت 18 برنامه مسابقات امشب رو میزارم.3 بازی امشب و سه بازی فردا شب. بیشتر... nice,فقط بهراد خیلی دیر شروع نکن برنامه رو,به نظرم بهتره ملا بگی از ساعت 9 به بعد بازی ها رو شروع کنیم,سه تا بازیه هر کس رو هم بزار...
Arman Sensi کاربر سایت Jun 21, 2012 #111 بهراى منو تا می تونی دیر بذار بازیمو ... 9:30-10 خوبه ! اگه میشه البته
behrad22 کاربر سایت Jun 21, 2012 #112 نوشته شده توسط Arman Sensi: بهراى منو تا می تونی دیر بذار بازیمو ... 9:30-10 خوبه ! اگه میشه البته بیشتر... برنامه کل بازی ها در پست اول قرار گرفت...
نوشته شده توسط Arman Sensi: بهراى منو تا می تونی دیر بذار بازیمو ... 9:30-10 خوبه ! اگه میشه البته بیشتر... برنامه کل بازی ها در پست اول قرار گرفت...
sash2020 کاربر سایت Jun 21, 2012 #115 توجه ..............توجه aminadiutore امشب به بازیش نمیرسه و من خودم بهش گفتم نیاد، علت : امشب تو خیابون خفتش کردن بنده خدا اصلا حالش خوب نبود و به هیچ وجه نمی تونه بازی کنه بازی هاتون با امین به فردا موکول میشه
توجه ..............توجه aminadiutore امشب به بازیش نمیرسه و من خودم بهش گفتم نیاد، علت : امشب تو خیابون خفتش کردن بنده خدا اصلا حالش خوب نبود و به هیچ وجه نمی تونه بازی کنه بازی هاتون با امین به فردا موکول میشه
<{ALTAIR}> کاربر سایت Jun 21, 2012 #116 امید گفته تا 12 نمی رسه....من گفتم 12 نیستم<اگه بخواد 1:30 میاد,اگه نه هم که فردا...
behrad22 کاربر سایت Jun 21, 2012 #118 نوشته شده توسط HoR!ZoN: بازی اولم رو با سهراب 3 -0 بردم بیشتر... ثبت شد... امشب بدلیل مشکلات اینترنتی من و آرمان و مسعود بازی ها مون رو بعد ساع 1 اینا انجام میدیم...
نوشته شده توسط HoR!ZoN: بازی اولم رو با سهراب 3 -0 بردم بیشتر... ثبت شد... امشب بدلیل مشکلات اینترنتی من و آرمان و مسعود بازی ها مون رو بعد ساع 1 اینا انجام میدیم...
behrad22 کاربر سایت Jun 22, 2012 #120 نتیجه بازی من و Arman sensi هم 3 بر 3 مساوی شد...کسانی که نتونستن امروز بازی هاشون رو انجام بدن فردا حتما با هماهنگی انجام دهند
نتیجه بازی من و Arman sensi هم 3 بر 3 مساوی شد...کسانی که نتونستن امروز بازی هاشون رو انجام بدن فردا حتما با هماهنگی انجام دهند