behrad22 کاربر سایت Jun 23, 2012 #136 نوشته شده توسط mood-sports: دوستان منم میخوام بازی کنم میشه یکی بگه چطوری به سرور ea وصل بشم خواهش میکنم بیشتر... دوست عزیز به جای اینکه سوالت رو این جا بپورسی باید تو تاپیک خود بازی اینکارو انجام بدی بت جواب میدن
نوشته شده توسط mood-sports: دوستان منم میخوام بازی کنم میشه یکی بگه چطوری به سرور ea وصل بشم خواهش میکنم بیشتر... دوست عزیز به جای اینکه سوالت رو این جا بپورسی باید تو تاپیک خود بازی اینکارو انجام بدی بت جواب میدن
soltane7posh کاربر سایت Jun 23, 2012 #137 نوشته شده توسط behrad22: دوست عزیز به جای اینکه سوالت رو این جا بپورسی باید تو تاپیک خود بازی اینکارو انجام بدی بت جواب میدن بیشتر... والا اونجا هم پیام دادم کسی کمکم نکرد
نوشته شده توسط behrad22: دوست عزیز به جای اینکه سوالت رو این جا بپورسی باید تو تاپیک خود بازی اینکارو انجام بدی بت جواب میدن بیشتر... والا اونجا هم پیام دادم کسی کمکم نکرد
behrad22 کاربر سایت Jun 24, 2012 #138 خب بازی فینال هم بین من (NaTo Vampire) و (amin auditore) انجام شد و نتایج به شکل زیر انجام شد... NaTo Vampire 2-1 amin audtore من میزبان NaTo Vampire 2-1 amin audtore من میهمان قهرمان:NaTo Vampire
خب بازی فینال هم بین من (NaTo Vampire) و (amin auditore) انجام شد و نتایج به شکل زیر انجام شد... NaTo Vampire 2-1 amin audtore من میزبان NaTo Vampire 2-1 amin audtore من میهمان قهرمان:NaTo Vampire