<{ALTAIR}>
کاربر سایت
آقا بهراد می گم بیخیال شو,دیگه وقت نده,اگه کسی می خواست بیاد,تا الان اومده بود,برنامه ی دوره ای رو بچینیم دیگه<اصلا دوره ای بیشتر هم حال می ده....
آقا بهراد می گم بیخیال شو,دیگه وقت نده,اگه کسی می خواست بیاد,تا الان اومده بود,برنامه ی دوره ای رو بچینیم دیگه<اصلا دوره ای بیشتر هم حال می ده....
شما هم مگه راه میدن؟اقا وقت نیست که درسته ولی بهراد خودش هم اینترنت ندارهمن میگم هر چند نفری که شدیم لیگ بزنیم ، یعنی منم با نظر رفیقمون هم موافقملیگش کنیم همه با هم بازی کنن، خیلی هیجانش میره بالا و همه با هم بازی می کنن و یه تمرینی میشه برا جام دیجیتال
همین کار رو میکنیم حالا باز تا 1 ام وقت هست...اقا وقت نیست که درسته ولی بهراد خودش هم اینترنت نداره
من میگم هر چند نفری که شدیم لیگ بزنیم ، یعنی منم با نظر رفیقمون هم موافقم
لیگش کنیم همه با هم بازی کنن، خیلی هیجانش میره بالا و همه با هم بازی می کنن و یه تمرینی میشه برا جام دیجیتال
آقا نوید مثه اینکه خارشه از بین نمیره آره؟؟شما هم مگه راه میدن؟
آقا چی شد پس؟ما منتظریم ها....
اره جا هست بگو پولو بریزه و ریختن پول خیلی هم مهمه، اگه می خواد شرکت کنه بگو اول پولو بریزه و بعد اطلاعاتش رو بده.آقا یکی از دوستای من می خواد شرکت کنه ولی اینجا عضو نیست,گیمر تگش:REVENGE MrFTH و تیمش منچستر سیتی...نگران پولش هم نباشید,حتما می ریزه,می خواد شرکت کنه...اگه جا هست براش,بگین که بگم بهش پول رو بریزه....
چجوری؟بزنامه ی بازی های چطوریه؟
خب دوستان اینترنت ماهم بلاخره وصلید بابت تاخیر تو پاسخ گویی عذرخواهی میکنم.برنامه بازی هارم امشب پس از اتمام مهلت ثبت نام اعلام پست اول رو اپدیت میکنم...
دوستانی که میخوان ثبت نام کنند تا اخر امشب فرصت واریز پول رو دارند...
در حال تنظیم برنامه هستم...ساعت از 12 هم گذشت...چی شد پس؟
دوست خوبم HoriZon هم ثبت نام و پول رو واریز کردن...
---------- نوشته در 12:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 AM ارسال شده بود ----------
در حال تنظیم برنامه هستم...
---------- نوشته در 01:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:51 AM ارسال شده بود ----------
خب برنامه اینطور شد که چون بازی ها رو مجبوریم دوره ای انجام بدیم فردا شب ساعت 9:30 تا 10 همه افراد شرکت کننده در لایو حاضر میشن و در پارتی که من تشکیل میدم وارد شده و به ترتیب هر نفر 6 بازی خودش رو انجام میده تا 2 نفر برتر بر حسب امتیاز مشخص شه...
اگر مشکلی هست اعلام کنید...
دوستان بیان نظر بدن بازی ها چجور انجام شه ولی به نظر من چون تعداد بازی ها کم هست یک روزه تمام شه بهتره...چی؟همه ی بازی ها یه روز؟