**مسابقات فیفا 12 آنلاین بازی سنتر همراه با جوایز نقدی**

من رو هم رزرو کنید ... لطفا اطلاعات واریز هزینه ثبت نام پیغام خصوصی شود :

gamer tag=alan9wake
team= chelsea
رزرو شدید و اطلاعات براتون ارسال شد...
آقا می گم یه چیزی,قانون بزاریم همه تکتیکال بازی کنند,تو لیجیسی خیلی باگ های فیزیکی زیاد می شه..
پیشنهادتون رو مد نظر داریم اگر کسه دیگه ای هم این مشکل رو داشت به قوانین اضافه میکنیم...

خب دوست دیگرمون با نام کاربری پزمانا دو پروفایل در مسابقات را رزرو کرد و به این ترتیب ظرفیت ایندوره تکمیل شد....
دوستانی که مبلغ را واریز نکردند تا
24 خرداد وقت دارند و در صورت واریز نکردند از حالت رزرو در امده و فرد دیگری جایگزین ان ها میشود...
برنامه تکمیلی مسابقات بزودی قرار خواهد گرفت...

خب دوستان عزیز توجه کنند قرعه کشی انجام شد و شرکت کنندگان در گروه های خودشون قرار گرفتند و در پست اول قرار گرفت...

برنامه دور اول تا سوم مسابقات گروهی گروه ها ام به صورت کامل در پست اول قرار گرفت...

ساعات و تاریخ دور حذفی هم پس شروع مسابقات در پست اول ویرایش خواهد شد...

این چه چورشه که یکی می تونه دوپروفایل را بگیره...
وضع دفاع را هم مشخص کنید و اجباری کنید TACTICAL را.
حاجی چرا عصبانی هستی حالا :دی شاید یکی برادرشه یکی خودش ... درضمن طرف پول دو تا گلد داده که می تونه شرکت کنه با دو تا پروفایل مختلف لایو ...
بنظر من هم دفاع رو تاکتیکال باشه بهتره همه هماهنگ باشن ....

این چه چورشه که یکی می تونه دوپروفایل را بگیره...
وضع دفاع را هم مشخص کنید و اجباری کنید TACTICAL را.
عزیز جان ایشون برای خودشون و برای یکی از دوستانشون رزرو کردن.یعنی کلا 2 نفر مجزا در دو کنسول مجزا...

---------- نوشته در 12:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:12 AM ارسال شده بود ----------

برای اینکه ساعت بازی رو عوض کنیم باید با حریف مذاکره ( :d ) کنیم ؟ یا با مسوولان گرامی ؟ :-b
آرمان جان برای ساعت میتونید با حریف هماهنگ کنید که بر فرض یک ربع زودتر یا دیرتر بیاید ولی نه این که کلا ساعات بازی هارو تغییر بدید چون اینجوری نظم بازی ها برهم میخوره...
به احتمال زیاد ساعت بازی ها یکم تغییر کنه و جلوتر بره که خبرش رو اعلام میکنم

---------- نوشته در 12:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 AM ارسال شده بود ----------

قانون اجباری کردن Tactical Defending به قوانین و پست اول اضافه شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or