مسابقات رسمی Fighting در ایران

کدام یک از بازی های معرفی شده برای مسابقات رسمی Fighting به

• مجموع رای دهنده‌ها
    179
یه مشت noob ریختن میخوان tekken بازی کنن
بیاید تو کلن Persian street fighter اونجا میفهمید street fighter چیه
با تمام این حرفا بازم noob هستید
164.gif
کسی ادعایی کرد؟
کل بازیسنتر noob شما pro

164.gif
کسی ادعایی کرد؟
کل بازیسنتر noob شما pro
یه چیزی که تویه game net و کلوپ ها مثلا چون Street Fighter اوصلا یک بازی هست که باید تمرین داشته باشی و همینجور کشکی نمیشه بازی کرد طرفداره زیادی نداره
یه مشت بچه میشینن تویه game net یا کلوپ مثلا tekken بازی میکنن یه مشت دکمه می زنن فکر میکنن بازی کردن
کسی حرف از pro بودن نزد

همینجا می گم که اگه اینجا کسی هست که واقعا پایه یادگرفتن اصولی Street Fighterـه و می خواد تازه شروع کنه و یاد بگیره می تونه به کلن ما یه سری بزنه و اونجا عضو بشه :
Persian Street Fighters
فقط از الان بگم که این گیم برحلاف فایتینگ هایی که می شناسین , حتی شروع اون هم نیاز به تمرین و مطالعه و زحمت داره و شاید سخت باشه , واسه همین اگه می خواین 2 روز بیاین و کلا یک ساعت بازی نکرده همه رو کتک بزنین ! بگم که از این خبرها نیست.:d اگر هم از اون تیریپ افراد هستین که بعد از 2 روز بازی میرند سراغ گیم های خودشون مثل CoD4 و WoW و LoL و etc BS... بگم که اگه اصلا فعال نباشین کیک خور میشین میره :d

:-o

راستی یه سوال خیلی مهم اکثر پلیرای شاخ تو ایران سنشون جوریه که سربازی نرفتن چطور

می خواید براشون پاس بگیرید؟؟؟:-/

جایزه تیم دوم و سوم چیه راستی؟:d
سلام
ممنون که این سوال رو مطرح کردین
اول مسابقات کشوری انجام بشه و برای مسابقات بین المللی برنامه های عالی داریم به شرطی که مسابقات کشوری انجام بشه تا مدیر این برنامه برای مسابقات بین المللی دستش باز تر بشه .

تبریک میگم حرکت بسیار قشنگیه ، به TEKKEN رای دادم ولی هر کدوم از بازیها انتخاب بشه من پایم
برای پلتفرم به نظرم از XBOX استفاده کنید و یه تبدیلی هم تهیه کنید تا همه بتونن هم از دسته PS2 و هم دسته XBOX360 و هم کیبورد !! استفاده کنن

در مورد هزینه ثبت نام چیزی نگفتید ؟!

من زیاد با گرفتن مجوز و این حرف ها سروکار داشتم ، اگر اشنا نداشته باشید غیر ممکنه بهتون مجوز بدن
چرا ؟ بخونید :
چند سال پیش یکی از همکارانم مدیر فروش اسیای EA رو برد وزارت ارشاد که مجوز فروش بازیها به صورت ارجینال رو تهیه کنه
بعد رئیس وزارت حرف جالب انگیزناکی زد
گفت توی بازی فیفا ممکنه تیم اسرائیل مقابل ایران قرار بگیره پس نمیتونیم مجوز بدیم
یارو پاشد رفت دیگه هم برنگشت

اگر مجوز گرفته بشه به نفرات اول پاسپورت داده میشه

سلام
تشکر میکنم از نظر و پیشنهاد خوبتون و در مورد قضیه مجوز هم جواب این سوال داده میشه و در مورد هزینه هم اول باید تعداد پلیر ها مشخص بشند تا هزینش معلوم بشه .

چه میکنه این کنکور با جوانهای ایران تو شیرازم مسابقه برگذار میشه یا نه!

سلام
خیلی ممنون از سوالتون که مطرح کردین دوست عزیز
اگر دوره اول به خوبی و بدون مشکل برگزار شود انشاال.. در شیراز هم برگزار میکنیم .

سلام به تمامی گیمرهای عزیز ایرانی به خصوص در ژانر Fighting
جا داره که تشکر کنم از اینکه به این تاپیک سر زدید و نظراتتون رو اعلام کردید .
این افتخار نسیب من شد که با Fighting بازان ایرانی ارتباط برقرار کنم و خوشحال هستم که هنوز Fighting باز زیاد داریم و خواهیم داشت . در مورد مسابقات باید خدمت شما عزیزان بگم که احتمالا دوره اول در اصفهان برگزار میشود و تنها تفاوتی که این مسابقات با مسابقات Fighting دیگر دارد این است که ما میخواهیم مسابقات
رسمی برگزار شود تا شما فایتینگ بازان حرفه ای بیشتر در دنیای گیمر های ایرانی و خارجی مطرح شوید و حرفی برای گفتن داشته باشید . در مورد مجوز خیلی سوال شده که این قضیه در حال بررسی است و تا حالا خبرهای بدی نشنیده ایم . در مورد مسابقات خارج از کشور باید یگم که اگر بتوانیم مسابقات Fighting را با وسعت و بدون مشکل برگزار کنیم مسابقات بین المللی هم در برنامه های اتی مان هست .
در مورد هزینه و مکان مسابقات هم شما را در این تاپیک و در این وبلاگ که به زودی فروم و سایت رسمی مسابقات هم راه اندازی خواهد شد در جریان قرار میدهیم .
در اینجا جا دارد که از دست اند کاران بازی سنتر تشکر و قدردانی کنم .
منتظر نظراتتون در این تاپیک یا وبلاگ معرفی شده هستیم .
مدیر طرح برنامه :Babak M
مدیر بخش وبلاگ و سایت : Hossein M

ای بابا تو شیراز هم بزارید دیگه مثلا ما پایتخت فرهنگ و هنر در ایران هستیم ها . بعد اونقدر فایتینگ باز تو شیراز هست که قابل شمارش نیستن ( مثله خودم:d )

پرچم مورتال کمبت بالاست.:dبه احتمال زیاد هم مسابقات کمبت برگزار میشه.حسین فکر کنم از همین حالا باید با هم کنار بیایم تگ شیم.

یه چیزی که تویه game net و کلوپ ها مثلا چون Street Fighter اوصلا یک بازی هست که باید تمرین داشته باشی و همینجور کشکی نمیشه بازی کرد طرفداره زیادی نداره
یه مشت بچه میشینن تویه game net یا کلوپ مثلا tekken بازی میکنن یه مشت دکمه می زنن فکر میکنن بازی کردن
کسی حرف از pro بودن نزد

سلام!

شما یکمی جوگیر شدید یعنی به نظرتون شما که تا حالا زیاد بازی نکردید تکن رو و پرو نیستید به

قول خودتون الان می تونید منو یهویی رو هوا شکست بدید آره؟؟

خب خوبه دیگه بیاید راحت برنده شید تو مسابقات!! یه مشت دکمه بزنید شاید بردید!:p

نه برادر من شاید شما تو کلوپتون! 4 تا بچه دارن تکن رو بازی می کنن ولی همونا یکی دو سال

دیگه پلیر تاپ میشن اگه میبینی همه دارن تکن بازی می کنن تو تمام گیم نت ها از

محبوبیت یه بازی هستش که پلیر واسه خودش جمع می کنه و مثل بازی شما نیاز به تبلیغ!!

نداره!

اگه اینطوریه که شما میگید،چون 4 تا بچه دارن PES بازی می کنن پس اگه واسش مسابقه بزارن

تو ایران یه مشت نووب میبرن!!

در هر صورت گمون می کنم دوستمون گفته بود مجوز تکن رو گرفته و مسابقات اون حتما برگزار

میشه;)

بازی ها Tekken و Super Street Fighter هستن و MK هم که بیاد برگزار میشه .
در تهران و اصفهان فعلا تا بعد در تمامی شهر ها برگذار میشن . و خلاصه هر تیمی میتونه در این شهر ها شرکت کنه
نظر سنجیش هم وقتی MK بیاد میذاریم.
به صورت رسمی هستن چون مجوز شون رو داریم .

تیم برنده با پشتیبانی به دبی برای مسابقات فراستاده میشن .

من به Street Fighter رای دادم چون (به نظر من) بازی کردنش Skill بالا میخواد
Tekken هم بد نیست ولی با اینکه طرفدار دو آتیشه MK هستم ولی به دردمسابقه حرفه ای نمیخوره(Fun هست بیشتر)

سلام به شما
در پست های اولیه که بچه ها داده بودند یکی از دوستان اشاره به این قضیه کرد که امیدوارم مسابقات مثله لیگ فوتبال ایران نشه(حاشیه)و من هم در جواب او گفتم که با حساسیتی که دارم نمی زارم همچین اتفاقی بیافته.نا امیدم کردین از این صحبتتون هنوز تورنومنت شروع نشده حاشیه های بی اصولی را دارم تو پستهای اخر میبینم.خواهش میکنم دست از فن بازی ها بردارین و به سلیقه ی دیگران احترام بذارید.و قضیه ی مسابقات را جدی بگیرید.همونطور که من برای راه اندازیه مسابقات همه چیز را جدی گرفتم.امیدوارم که مطالب بعدی در جهت پیشرفت و اصول مسابقات باشه نه تخریب آن.
یه سوال : از بین این بازیها فقط یکی برای مسابقات انتخاب میشه ؟
بله فقط یکی از بازی ها انتخاب میشه
............................................................
نتایج نظرسنجی در وبلاگ برای ما بیشتر از این نظر سنجی اهمیت داره.
...........................................................
پیشنهاد های خود را در مورد مسابقات و نحوه ی برگزاری ان در وبلاگ بدهید.
مسابقات هم در اصفهان برگزار خواهد شد.
و در اخر هم .عذر خواهی میکنم که نمی تونم جواب هاتون را زود به زود بدهم ولی از هفته ی اینده ارتباطم با شما قوی تر خواهد شد.
موفق و پیروز باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or