این جریان مجوز یه مقدار برام مبهمه.
خیلی مغروری:d حالا شاید یه گمنامی بود تو اصفهان که بازیسنتر نیومده بود و بازیش هم حسابی حرفه ای باشه:d در ضمن اگه کاراکتر های زن غیر مجاز باشه من رسما تحریم میکنم و شرکت نمیکنم چون کاراکتر اصلیم Juri هست.يعني كاركتر مونث ممنوع:d
ترجيحاً فقط زانگيف و هاكان برداريد:d:d (كه چيز خيلي خوبي هم هست!)
--
اگه توي اصفهان برپا بشه كه از همين الان برنده مشخصه:d (<^SIleNT^>)
تو نظر سنجی قرار میدمدرود ... شما یه Dead or Alive 4 بذار ، ملت میریزن !
البته اگه مجوز صادر شه کم مشکل نداره بازی
ولی ته فایتینگه اصن .
اگه بحث مجوز و اینا هست، به نظرم اون دوتایی که گفتم به مراتب کم موردتر از کاندیدهای الان هست ! ولی خب همه پسند نیست و به اندازه بقیه رایج نیست. فوق العاده ان ولی... بذارید آقا بذارید !
به نظر شما اون عربي كه شبانه روز توي آركيد در حال بازي كردنه با عجمي كه تعداد ساعات بازيش از 20 تجاوز نميكنه قابل مقايسه هستن؟
حرکت جالبی هست فقط اگه واقعا انجام بشه و به سرنوشت لیگ های فوتبال رسمی که بعضی ها به صورت حضوری گذاشته بودند دچار نشه عالی هست بعد از اومدن MK هم نظرسنجی رو برگذار کنید و هر بازی که فکر می کنید قرار بدید حالا میخواد معروف باشه یا نباشه. اینجوری هرکی به هرچی دوست داره رای میده!
بعد یک سوال. قضیه این تیم چی هستش؟ یعنی من و 2-3 نفر دیگه حتما باید باهم دیگه باشیم تا بشه؟! مثلا به صورت انفرادی نمیشه؟ تیم ها باید چند نفره باشند(حداقل و حداکثر)؟
O_o
ببخشید Super Street Fighter IV ?
با کدوم پلیر اونوقت ؟ کلن ما چندین سالِ در به در دنبال عضو می گرده آخرشم سالی یه نفر میاد که اونم بی خیال میشه میره.
الان یعنی واقعا میگین ما تو ایران باز پلیر SF داشتیم و ما بی خبر بودیم ؟:d
مسابقات چجوریه ؟ قوانینش رو بگید. تیم ها چند نفرست و ...
میشه بگید اصفهان کجا میخواهید برگذار کنید؟
dead or alive : exterme رو با پَچ بزار دوبی رو بیار اینجا:d
ممنون از نظرتون ..اخبار مسابقات رو در این تاپیک به رودی میذاریمحالا تیم از کجا پیدا کنیم....!!!!
ولی اگه انفرادی باشه چه شود....
در کل من که هستم....
Mortal Kombat
Tekken
خیلی عالی هرچه زودتر برگزار کنید. وهرچه زودتر اگه میشه اطلاعاتی درباره ی هزینه و محل ان بگویید
سلام
من و دوستم غول های تکن 6 خوزستان هستیم تا حالا هم نباختیم(البته به هم باختیم):d
فکر عالیه هستش فقط زمان و مکان رو حتما اینجا بنوسیدا:d
هر جا باشه حتما می آییم
نه... مثل اینکه کسی سوال اصلی رو نپرسید. خودم میپرسمنمدونم چرا هنوز کسی سوال اصلی رو نپرسیده.
بپرسم یا خودتون میگید؟