مسابقات رسمی Fighting در ایران

کدام یک از بازی های معرفی شده برای مسابقات رسمی Fighting به

• مجموع رای دهنده‌ها
    179
نه... مثل اینکه کسی سوال اصلی رو نپرسید. خودم می‌پرسم (:|
.
.
.
مسابقات قراره روی کدوم پلتفرم برگزار بشه؟!

احتمال 90% کنسول PS3

به نظرم اگه زمان مسابقات بیوفته تابستون خیلی جالب تر میشه اگه بشه البته..

چنتا سوال پیش اومد واسم تکن 6 رو همه روی Xbox دارن بازی می کنن(حداقل اینجا) شما هم رو

Xbox میزارید دیگه؟؟

و اینکه کاراکتر های مونث آزاده تو تکن یا نه؟؟(البته زیاد به حال ملت فرق نمی کنه:d)

تیم ها چند نفره هست؟؟ 3 نفره یا بالاتر؟؟ دو برنده داریم ؟؟ یعنی یک برنده انفرادی و یکی گروهی؟

ممنون.

مسابقات در تابستون بر گزار میشه و در جواب کاراکتر زن هم چون مسابقات رسمی هست امکان برداشتن کاراکتر زن حذف میشود .
و در جواب سوال اول تون هم احتمال 90% رو کنسول PS 3 مسابقات انجام میشند .
در وبلاگی که در خصوص این مسابقات هست جواب سوال سوم هم خواهید گرفت .

احتمال 90% کنسول PS3

اون وخ اون كسي كه Arcade Stick اش يه 360 ميخوره تكليفش چيه؟:d
تا اونجايي كه من ميدونم همه ي Arcade Stick دار هاي ايراني 360 ــي هستن.

خودت رو دست کم نگیر

مطمئن باشيد من اصلا خودمو دست كم نميگيرم خيلي هم اعتماد به نفس كاذب دارم :d
و به شما هم پيشنهاد ميكنم عربها رو هم دست كم نگيريد.امارات و پاكستان player تاپ كم ندارن.

احتمال 90% کنسول PS3

مسابقات در تابستون بر گزار میشه و در جواب کاراکتر زن هم چون مسابقات رسمی هست امکان برداشتن کاراکتر زن حذف میشود .
ببخشید ولی این خیلی مسخرست که نشه کاراکتر زن انتخاب کرد!
بعد این بنظرم خوبه که پلتفرم اصلی PS3 هست چون خیر سرم من فقط PC و PS3 دارم به نفع من شد:d

و به شما هم پيشنهاد ميكنم عربها رو هم دست كم نگيريد.امارات و پاكستان player تاپ كم ندارن.

در وبلاگی که به زودی در این مورد راه اندازی میشه مورد بحث قرار میگیره و شما نظرارتتون رو در مورد نحوه مسابقات و نظر سنجی در مورد بازی ها (فایتینگ) رو در اونجا مطرح کنید.

بـــعله , حتما می خوان مثلا یه تومن خرج کنن یه چهار تا استیک ps3 واسه ما کنار بذارن 8-> :d

ببخشید ولی این خیلی مسخرست که نشه کاراکتر زن انتخاب کرد!
مرسی از نظرتون
در جواب این پستتون باید بگم اینجا ایران هست !
و مسابقات رسمی هست !!
به نظر شما در طول مسابقاتی که انجام میشه شما کاراکتره مثلا ملینا رو شما انتخاب کردین و در حال مسابقه هستید حالا فکرش رو بکنید که بازرس اماکن و ارشاد در حال تماشای بازی شما هست ! چه اتفاقی می افته اون وقت ؟!

مرسی از نظرتون
و مسابقات رسمی هست !!
به نظر شما در طول مسابقاتی که انجام میشه شما کاراکتره مثلا ملینا رو شما انتخاب کردین و در حال مسابقه هستید حالا فکرش رو بکنید که بازرس اماکن و ارشاد در حال تماشای بازی شما هست ! چه اتفاقی می افته اون وقت ؟!
خب باشه قبوله اما مثلا بنظر من لیست زن های بدحجاب کل بازیهاتون رو بنویسید و اونا رو ممنوع کنید، بعد اون زن هایی که مشکل ندارن مثل Makoto و Chun-Li و ... رو مجاز کنید.
و بعد هم بنظر من سعی کنید پلتفرم اصلیتون رو PS3 قرار بدید:>(:d) تا یکم حال این استیک دارها گرفته بشه خودم اول بشم:d

مرسی از نظرتون
و مسابقات رسمی هست !!
واضحه که چی میشه همون لحظه ای که میلینا میگه let us dance بازرسه میگه به روی چشم بعد میدوه میره با کله تو مانیتور بعدش شماها یه مانیتور ضرر میکنین دیگه نمیصرفه واستون که به مسابقات ادامه بدبد:d

بنظر من سعی کنید پلتفرم اصلیتون رو PS3 قرار بدید() تا یکم حال این استیک دارها گرفته بشه خودم اول بشم
این به نفع منم هس ! اگه به همون احتمال 10 % رو 360 بزارین خب آرکید استیکمو میارم !
اگرم مسابقاتتون رو سونی 3 باشه بازم مشکل خاصی ندارم من ! :دی (فقط سر بعضی Kara Throw,Kara Demon,TK Fireball و Link ها مشکل دارم :دی )
btw ، امیدوارم افراد شایسته رو بفرستین دوبی !
من تو SSF4 - BlazBlue اظهار آمادگی مینمایم :دی
ّّپ.س : چیه ؟! با گوشیم حق ندارم بیام نت ؟ :دی

احتمال 90% کنسول PS3

:-oیعنی بعد از عمری باید پاشیم بریم گیم نت Ps3 بزنیم ساعتی ... تومن:|

بریم یاد بگیریم با دسته کوچولو موچولو پی اس:))

ولی هنوز اون 10% هم بهمون امید میده#:-sb-)

راستی یه سوال خیلی مهم اکثر پلیرای شاخ تو ایران سنشون جوریه که سربازی نرفتن چطور

می خواید براشون پاس بگیرید؟؟؟:-/

جایزه تیم دوم و سوم چیه راستی؟:d

این قانون منع استفاده از کرکتر بدحجاب، مسبوق به سابقه ست البته. قدیما (زمان طفولیت بنده) نزدیک خونه مون یه سگایی بود که نمی ذاشت زنا رو برداریم. اینو نوشته بود چسبونده بود به دیوار.

آخرین ویرایش:
بالاخره نظرسنجی هم تو تاپیک گذاشتن>:d<:d

تکن 6:x

:-o

راستی یه سوال خیلی مهم اکثر پلیرای شاخ تو ایران سنشون جوریه که سربازی نرفتن چطور

می خواید براشون پاس بگیرید؟؟؟:-/

جایزه تیم دوم و سوم چیه راستی؟:d

کسی جواب این سوال خیلی مهم رو نداد ها!:d

تبریک میگم حرکت بسیار قشنگیه ، به TEKKEN رای دادم ولی هر کدوم از بازیها انتخاب بشه من پایم
برای پلتفرم به نظرم از XBOX استفاده کنید و یه تبدیلی هم تهیه کنید تا همه بتونن هم از دسته PS2 و هم دسته XBOX360 و هم کیبورد !! استفاده کنن

در مورد هزینه ثبت نام چیزی نگفتید ؟!

من زیاد با گرفتن مجوز و این حرف ها سروکار داشتم ، اگر اشنا نداشته باشید غیر ممکنه بهتون مجوز بدن
چرا ؟ بخونید :
چند سال پیش یکی از همکارانم مدیر فروش اسیای EA رو برد وزارت ارشاد که مجوز فروش بازیها به صورت ارجینال رو تهیه کنه
بعد رئیس وزارت حرف جالب انگیزناکی زد
گفت توی بازی فیفا ممکنه تیم اسرائیل مقابل ایران قرار بگیره پس نمیتونیم مجوز بدیم
یارو پاشد رفت دیگه هم برنگشت

می خواید براشون پاس بگیرید؟

اگر مجوز گرفته بشه به نفرات اول پاسپورت داده میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or