مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

دوستان من نظرم اینه که این دوره چون اولین دوره بوده و به قولا کسب تجربه ای بوده ازمایشی اعلام بشه و دور بعدی که احتمالا تو عید برگزار میشه رو دور اصلی محسوب میکنیم با این تفاوت که هم بازیکنا همشون به باشگا هاشون بر میرگدن یعنی انگار انتاقلات انجام نشده و امتیازات از اول یکسان میشه ولی صاحب تیم ها همون قبلی ها باشن و 4 تیم هم اضافه بشن نظر شما چیه دوستان

سلام من با برگزاری مسابقات تو عید موافقم
درضمن با شروع مسابقات از ابتدا هم موافقم فقط اگه میشه به تیمای ضعیفتر امکان نقل و انتقال بیشتر بدین یا اینکه اولویت خرید بازیکنو به تیمای ضعیفتر مثل (لیون یا لیورپول یا ..) بدین:p

من با اینکه کل نقل و انتقالات ریست بشه مخالفم چون یکی مثل صاحب یوونتوس فکر کرده و ریوالدو رو انتخاب کرده یا جواد که یپس رو کشف کرده! اما اگه یه بار دیگه نقل و انتقال از اول شروع شه خیلی ها همون اول میان و کشف های بقیه رو می خرن ولی با اینکه 4 تا تیم اضافه بشن موافقم
اگه از این تیم ها بازیکنی به عنوان بازیکن آزاد فروش رفته به تیم برمیگرده و پولش از خزانه! به خریدار قبلی پس داده میشه
در ضمن نمی خوای گلهای دو بازی آخر رو بذاری؟

به نظر من اگه برگردن سرجاشون خیلی بهتره منم برای شروع انتقالات یه وقتی رو مشخص میکنم دیگه هرکی زودتر پیغام زد بازیکن مال
در مورد گل ها راستش من با حساب اینکه بازیها از نو اغاز میشه همه چی رو پاک کردم چه گل چه ترکیب چه اپشن فایل خلاصه شرمندتم اقا امید

خوب به نظر میاد اکثر بچه ها تا اینجا هم با برگزاری بازیها در عید و هم شروع مسابقات از اول موافقن فردا قوانین جدید و اطلاعات تکمیلی رو میزارم

ثبت نام برای 5 تیم جدید از امشب ساعت 9 شروع میشه میگین چرا 5 تا تیم چون رم دیگه صاحبی نداره الان از تیمهای خوب باقی مونده
رم
بایرن
اجاکس
نیوکاسل
فیورنتینا
اینا هستن هرکی خوسات میتونه تیم دیگه هم برداره فقط لطف کنین تیمهای که دوستان قبلا برداشتن برندارین قوانین هم میزارم

قوانین
انتقالات
در دور جدید هر تیم دارای 400 امتیاز هست
هرتیم مجاز هست که 10 بازیکن بخره و برای فروش محدودیتی وجود نداره
مثل دور قبل بابات هر معاوضه دو بازیکن به تعداد خریدها اضافه نمیشه نمیشه نمیشه
انتقالات از فردا شب ساعت 8 اغاز میشه اما با شرایط زیر
من یه قرعه انجام میدم که درش همه ی تیمها حضور دارن بدین صورت که به ترتیب تیم اول در نوبت خردید هست یعنی فردا شب که انتقالت شروه میشه تیمی که در قرعه کشی اول در میاد اول اون بازیکن میخره بعد تیم دوم قرعه کشی و بهمین صورت تا تیم 16
بعد که هر تیم یک بازیکن خرید ایندفعه از تیم 16 در قرعه کشی شروع میکنیم یعنی برای بازیکن دوم خریدی تیم 16 اول انتخاب میکنه بهمین صورت تا هر تیم 10 بازیکن بخره میچرخه و یه بار از اول به اخر و یه باز از اخر به اول
قوانین مسابقات بعد از پایان انتقالات گذاشته میشه

سلام
دنی جون اول اپشن فایلی که برای مسابقات ازش استفاده میکنی بزار تا برای انتقال بازیکن مشکلی پیش نیاد یعنی ازنظر نام بازیکنان و تیمهای اونها
قرعه کشی کی انجام میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or