مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

گفتم که این دور ازمایش بود و کسب تجربه بنابراین همه چی پاک میشه یعنی بازیکنا برمیگردن سرجای خودشون و به کسی هم امتیازی اضافه نمیشه و از ابتدای شروع انتقالات این فصل هر تیم طبق چیزی که تو صفحه ی قبل گفتم 450 $داره

ببین به نظر من این چیزی که در مورد خرید بازیکن گفتی واقعا مسخرس.یعنی قرعه کشی و بعد انتخاب.
هر کی زودتر گفت ماله اون یا اینکه هر کی فقط یه قیمت به صورت خصوصی به تو بده و هر کی بیشتر گفت بازیکن ماله اون که دومی بهتره(خوب البته هر کس فقط یه پیشنهاد تا قیمت بازیکن الکی زیاد نشه.

اقا همت این شیوه رو من از خودم در نیوردم این شیوه باعث میشه بازیکنا به طور مساوی بین همه تقسیم بشه و یه تیم خیلی قوی نیشه و یه تیم خیلی ضعیف اونجوری مثل دفعه ی قبل یکی ثانیه ی اول شروع انتقالات هرچی بازیکن خوب هست رو بر میداره و سر بقیه بی کلاه میمنونه اینجوری اگه خود من یه بازیکنی رو مد نظر داشته باشم و بعدش یکی دیگه بیاد بگه منم اینو میخوام بعد من باید بدمش به اون یا خودم برشدارم که در این صورت یا تیم خودم ضعیف میشه یا بین من و بچه ها درگیری لفظی پیش میاد و مسابقات به هم میخوره

چرا به من بودجه اضافه نمی دید؟ با بحران مالی روبرو هستم!:cheesygri
خب حداقل بذارید اولین نفر رو من انتخاب کنم.
راستی سینیشا کجاست؟ چند وقته پیداش نیست. می خوام باهاش مذاکره کنم

اگه بچه ها قبول کنن که شما نفر اول برای انتخاب بازیکن باشی باشه حتما این کارو میکنم برای من که فرقی نمیکنه همه ی شما دوست های من هستین
توجه توجه
"]زمان که قرعه کشی برای انتقالات انجام شد من یه ساعت و روز مقرری رو تایین میکنم برای شروع من تو همین تاپیک نتیجه ی قرعه کشی رو میزارم تو اون روز و ساعت مقرر هرکی تو تاپیک نبود وقتی من اسمش رو مینویسم که بازیکن انتخاب کنه اگه تا 2 دقیقه بازیکنش رو اینجا اعلام کرد که کرد 2 دقیقه ی بشه 2 دقیقه و 30 ثانیه من نفر بعدی رو صدا میزنم و انگار کسی که تو زمان مشخص بازیکنش رو انتخاب نکنه یکی از 10 انتخابش سوخت

اتابک جان من دیگه نمیدونم ولی بازم میگم اگه با صاحب میلان هماهنگ کنی و اون اجازه بده تیمش رو برداری که بعید میدونم بازم باید از بچه های تاپیک اجازه بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or