مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

شایدم تو عید دوره ی بعدی رو برگزار کردم اگه قرار باشه ارسنال رو به کسی بدم mr game میدم چون به نظر من 70 درصد در صعود من به فینال تاثیر داشت (با قرض دادن پول و بازیکن به من)

اقا ارش من بازم متوجه حرف شما نمیشم یعنی چی عجب مدرکی دیگه چی باید نشون میدادم که جناب عالی باورت بشه تیمت حذف شده اونم قانونی دیگه فکر نمیکنم کاری مونده باشه که نکرده باشم اگه کار دیگه ای هست بگو در ضمن از همین حالا باید بگم هر دو جایزه ای که برای این دور از مسابقات در نظر گرفته بودم یعنی جوایز نقدی که قبلا گفتم در هر صورت به اقا امید میرسه چون اگه تیم ایشون قهرمان بشه که دیگه بحثی درش نیست واگه تیم من قهرمان بشه که من این جوایز رو بازم تقدیم ایشون میکنم ایشالله مبارکش باشه

در ضمن من الان به تاپیک متفرقه رفتم و اثری از تاپیکی که برای فینال باز کرده بودم ندیدم و حتما مدیران این تاپیک رو پاک کردن به هر حال محبورم گزارش بازی فینال رو اینجا بزارم

سلام
آقا من همین الان نتیجه بازی با اینتر رو دیدم پسر پاک آبروم رفت انتظار باخت تو جوزپه میاتسا رو داشتم ولی نه با این نتیجه خداوکیلی منچستر تو عمرش 6 تا نخورده بود .آخرین با که با نتیجه پر گل باخت سال 99 بود که در دقیقه 10 نیکی بات در بازی با چلسی اخراج شد و منچستر 5 بر 1 مغلوب شد .
در هر صورت ما هم حذف شدیم و امید جون رفت فینال ایشالا که جایزه هم مبارکش باشه. به دانیال جون هم خسته نباشید میگم که این مسابقات رو بر گزار کرد و انشاالله دور بعد مسابقات خیلی بهتر برگزار بشه . چون این اولین دور بود یه کم مسابقات کمو کاست داشت که ایشالا در سری بعد رفع میشه. فقط من یه سری نظرات دارم که می خوام قبل لز شروع مسابقات عنوان کنم که به امید خدا مسابقات دور بعد خیلی بهتر برگزار بشه.
یا علی مدد

راستش من خودمم مونده بودم چطوری این وان در سار اینجوری گل میخورد انگار ابراهیمویچ داشت ضربه به دروازه خالی میزد البته من بعدا گل ها رو میزارم انصافا چند تاش قشنگ بود به هر حال منم در هیمن جا قول میدم دور بعدی رو خیلی بهتر اجرا کنم چون این دور دور کسب تجربه بود
بازی فینال ساعت 3 ظهر امروز

اینم از فینال
image.php

اینم ترکیب دو تیم
image.php

اینم عکس از بازیکنان دو تیم
image.php

image.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or