مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

خب من تا الان می خواستم چشممو رو همه ی اتفاقا ببندم و فکر کنم واقعا اتفاق هستن ولی ....
برمی گردیم به اول مسابقات و قوانین ابتدایی وقتی که دانیال تیم آرسنال رو برنداشته بود
همشون درست اجرا می شدن ولی وقتی آرسنال به اسم دانیال ثبت شد قانون ها یکی پس از دیگری تغییر می کرد
اول که انتخاب یک بازیکن مجانی آزاد که احتمالا نیاز مبرمی بهش داشت
بعد بازیکن دوم آزاد که دانیال بلافاصله هیرو رو مجانی انتخاب کرد
بعد وسط مسابقات 3 روز نقل و انتقال اعلام شد که هممون می دونیم دانیال چند تا خرید کرد و اعلام ناگهانی پایان نقل و انتقالات بعد از دو روز چون آقا بازیکنهاش رو خریده بود بعد از اون قرعه کشی انجام شد و آرسنال به یکی از قوی ترین تیم های دوم یعنی منچستر خورد ولی نباید آرسنال حذف بشه! پس قرعه کشی تکرار می شه و آرسنال به تیم همگروهش که در طول بازی های رفت و برگشت شکستش داده می خوره جالبه!
حالا یه قانون جدید : ما می تونیم از هم پول زورگیری کنیم . چرا ؟ چون دانیال با کمبود بودجه مواجه شده!
من حدس می زنم از تمدید نقل و انتقالات هم یه هدفی داشته ولی نمی دونم ....
در انتها باید بگم که با این وضع یا باید آرسنال بره بیرون یا من تیمم رو می کشم کنار:mad:

بالاترین پیشنهاد برای زیدان توسطhasan-110 برای انتقال قرضی تا اخر این دور از بازیها
زیدان = 52$
و بالا ترین پیشنهاد برای ابیدال توسط Dr-javad برای انتقال قرضی تا اخر این دور از بازیها
ابیدال=35$

منم کاملا با آرش موافقم
اون هدفی هم که آرش گفته استام و جرارد بودن که من از لیورپول خریدم ولی دانیال با استفاده از تمدید انتقالات و همچنین استفاده از این عبارت که "اگه کسی بازیکنی رو فروخته اما حالا پیشنهاد بهتری داره می تونه بازیکن رو پس بگیره " می خواست به هدفش برسه
اگه دانیال تیمش رو نکشه بیرون من به طرز قانونی بازیها رو خراب می کنم:)

دنی جون بهتره وقتی یه قانونی رو میزاری بهش احترام بزاری تا این مشکلات پیش نیاد
در ضمن اقای امید شما خودت موافقتتو برای برداشتن یک تیم توسط دانیال اعلام کردی از همون اول هم مشخص بود ممکن مشکلایی بوجود بیاد به نظر من باید برگزار کننده بی طرف باشه
در ضمن منم یکی از کسایی هستم که از عوض شدن قوانین متضررشدم جایی که اولین بازیم قرار بود برگزار بشه قرار بود دانیال اول از 2 طرف ok بگیره و بعد مسابقه رو برگزار کنه که این طور نشد و من اولین بازیمو وا گذار کردم
به هر حال اولین دوره برگزاری مسابقات بوده و این مشکلات طبیعی حالا به نظر من 2راه داریم
1_ تعطیلی بازیها که من موافق نیستم
2_ برگزاری این دوره تا اخر وحساب نکردن امتیاز ها برای دوره بعدی یعنی فکر کنیم این بازی ها امتحانی برگزار شده و برای دوره بعدی یه تقویم درست کنیم که همه کارها و قوانین تا اخر مسابقات تو اون اومده باشه و تا اخر مسابقات بدون تغییر باقی بمونه

دوستانه

سلام دوستان.
ما ميتونيم اين مشكل رو به راحتي و بدون جنجال حل كنيم و نيازي نيست كه اين قدر همديگه رو خراب كنيم.
به نظر من هم دني يكم از جايگاهش استفاده كرده و بهتره كه يا فقط مدير اين تاپيك باشه و تيمش رو بيرون بكشه يا همگي با هم به يه توافقي برسيم.
بگذريم كه دني از كنار گذاشتن رم بي صاحب به خاطر اينكه به بازيكن هاي ليورپول برسه جلو گيري كرد.

بچه ها منم با شما موافقم
من چند تا از بازیکن هام رو به بارسلونا قرض دادم ولی دانیال به جای اینکه آن ها رو ثبت کنه به من پیشنهاد می داد که بازیکن ها رو بهش قرض بدم و قرارداد رو بهم بزنم

به نظر من باید یه مدیر برای بر گذاری بازیها به غیر از بر گذار کننده قرار بدیم وهر دوره با برگزاری انتخابات اونو انتخاب کنیم و برگزار کننده فقط مسئولیت برگزاری مسابقات رو داشته باشه
لطفا نظراتونو راجع به پیشنهادات بدین تا به نتیجه برسیم

دني اگه اين ها رو ميخوني يه جواب بده.
ما دنبال متهم كردن تو نيستيم.دنبال يه راه حل منطقي براي مشكلات به وجود اومده هستيم.
فكر هات رو درباره پيشنهادمون(اينكه آرسنال حذف شه و تو مدير اين مسابقات بموني) بكن و سريع تر جواب بده.;)

خوب در هیمن جا از همه ی دوستانی که از کارهای من و تاپیک انتقاد کردن واقعا ممنونم چون وقتی اینهمه انتقاد رو دیدو تازه متوجه اشتباهاتم شدم و واقعا از این همه امتقاد خوشحال شدم چون از اول تاپیک تا حالا همش شده بود تشکر و دستت درد نکنه و از این حرفا
1_من برای برگزاری این بازیها از یکی از تاپیک های سایت ادیت حرفه ای بازیهای pes الگو گرفتم ادرس رو هرکی خواست بهش میدم شاید بعضی قوانین رو خودم از رو غریزه انتخاب کردم و گذاشتم
2- من درباره ی انتخاب بازیکن ازاد باید این مطلب رو بگم 1-من به عنوان اولین بازیکن ازاد اوکوچا رو انتخاب کردم که نمیدونم شاید متوجه شدین یا نه ولی من زیاد از اون استفاده نکردم و پس از مدتی اون رو فروختم 2-در مورد بازیکن ازاد دوم همتون به خوبی میدونین که من هیرو رو انتخاب کردم ولی بعدش اونو نگرفتم چ.ون بچه ها گفتن بازیکن خیلی قدیمیه و من گقتم چشم 3_بازم در مورد بازیکن ازاد همتون شاهد بودین که من خودم فقط اوکوچا رو برداشتم که بعدشم فروختمش ولی دوستان بازیکنانی مثل زیروبرتو و میهایلوویچ رو برداشتن پس معلومه من برای انتخاب بازیکن ازاد فقط به خودم فکر نکردم و بازیکنم رو حتی فروختم
در مورد انتقالت سه روزه از یه جهت حق با شماست از یه لحاظهایی هم نه
1_پس از دو روز من دیدم کسی از این انتقالات استفاده چندانی نبرد و بعدشم باعث کند برگزار شدن مسابقات میشد
در مورد قرعه کشی مرحله ی حذفی واقعا دیگه وقتی اینو دیدم ناراحت شدم اقا ارش از شما توقع نداشتم من کی و کجا نوشتم و شما از کجا میدونی ارسنال به منچستر خورد به قران قسم که اصلا من عادت ندارم برای اینجور مسائل قسم بخورم وقتی قرعه رو انتخاب کردم و در اولین قرعه به رئال خوردم خواستم قرعه کشی رو تکرار کنم ولی بازم خواستم همون جور که تاحالا بدون کلک بازیها برگزار شده بزارم همه چی سر جای خودش باشه
در مورد پول من گقتم از هم پول زور بگیرین شما اگه با دوستان توافق کردی میتونی ازشون پول قرض بگیری و توافقی اخر فصل بهشون پس بدی
اقا امید در مورد لیورپول و بازیکناش باید بگم که من بازم میگم شاید شما مثلا بازم میگم مثلا 20$قیمت برای خرید یه بازیکن میدی ولی من بعدش میگم 40 تا میخرم بازم میگم اینا همش مثال بود شاید صاحب اون تیم بخواد که به احتمال زیاد میخواد به پیشنهاد بیشتر بفروشه
در مورد عکس از ترکیب تیمها که تا اونجایی که یادمه فقط در یه هفته از بازیها اون رعایت نشد باید بگم وقتی مشا ترکیبت رو میفرستی و عکسشم برام میزاری به نظر من دیگه نیاز نبود عکس رو قبل از بازی بزارم و بازم یه نظری دیگه ای که دارم اینجوری ترکیب تیمها مخفی میمونه ولی بعدش دیگه همه ی بازیها با عکس از ترکیب بود
اقا امید از شما انتظار نداشتم یعنی من نا جوانمردم دستت درد نکنه
اقای رونالدو صاحب یوونتوس من از شب قبل از انتقالات سه روزه فکر میکنم برای شما پیشنهاد برای خرید بوفون و ندود گذاشتم ولی مشا فردا صبح گفتی اونارو فروختی منم بهت گفتم رو پیشنهادم فکر کن
در مورد رم من خودم چندبار تصمیم گرفتم که این تیمو حذف کنم ولی خواستم ببینم این تیم که بی صاحب شده چیکار میکنه ولی دیدم با 6 تساوی صعود کرد و من اگه میخواستم این تیمو حذف کنم همون اول این کارو میکردم و با حذف کردن این تیم انگار مسابقات گروه 1 فرمالیته بوده و انجام شدنش با انجام نشدنش فرقی نمیکنه و از قبل دو تیم بارسلونا و لیروپول صعود میکردن
در هر صورت با دلایل بالا بازم اگه شما خواهن حذف ارسنال هستین من حرفی ندارم

دني اگه اين ها رو ميخوني يه جواب بده.
ما دنبال متهم كردن تو نيستيم.دنبال يه راه حل منطقي براي مشكلات به وجود اومده هستيم.
فكر هات رو درباره پيشنهادمون(اينكه آرسنال حذف شه و تو مدير اين مسابقات بموني) بكن و سريع تر جواب بده.;)

سلام
منم کاملا با این پیشنهاد موافقم. خیلی منطقیه
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or