اینم بازیکنایی که من میتونم تا پایان این سری از مسابقات به طور قرضی به تیما بدم البته بقیه رو هم میدم ولی اینا کسایی هستن که فکر می کنم پیشنهاد داشته باشن :
زیدان=50$
مانیش=50$
جونینهو=50$
اسنجدر=50$
کلایورت=40$
اچبریا=45$
باروش=40$
ترابلسی=35$
هیتینگا=45$
ویلتورد=40$
ابیدال=35$
مالودا=35$
سلام دوستان.
اسم من جواد است.
من بازيكن نميفروشم.فقط قرض ميدم.
اينم قيمت هام براي تا آخر فصل(يعني شما اينقدر پول ميديد و تا آخر اين دور از مسابقات اين بازيكن ها رو به صورت قرضي ميگيريد)
اگه بيشتر هم پيشنهاد داديد داديد چون هر كي بيشتر بده بازيكن رو به اون قرض ميدم.:biggrin1:
متاسفانه اميد قبل از همه شما جرارد رو برداشته.
فقط لطف كنيد همه بازيكن هايي رو كه ميخواهيد تو يه پيغام بديد.
Duff 8
joaquin 8
Makkay 13
Nistelrooy 18
Owen 13
Aimar 10
Hleb 10
Van der vaart 8
Deisler 8
Carragher 8
Hyypia 8
Yepes 10
Stam 13
Dudek 8
Reina 8
Perea 8
Forlan 8
Luis Garcia 7
دوستان انتقالات تا فردا ساعت 12 ظهر تمدید شد در ضمن هیچ کدام رو فعلا ثبت نمیکنم تا انتقالت فرصتش تموم بشه بعد شاید یکی بخواد بازیکنش رو پس بگیره و به یه پیشنهاد بهتر بفروشه
قابل توجه دوستان
تا الان بالاترین پیشنهاد برای زیدان و ابیدال به صورت قرضی تا پایان این دوره از مسابقات توسط Dr_javad به شرح زیر داده شده :زیدان=50$و ابیدال=35$
من تا ساعت 12 ظهر فردا منتظر می مونم اگه پیشنهاد بهتری داده شد اعلام میکنم
کلیه ی قوانین زیر برای دور حذفی هست به بهترین خط دفاعی در دور حذفی 30 امتیازبه بهترین خط حمله در دور حذفی 40 امتیاز به بازیکن برتر هفته10 امتیاز دو تیمی که به فینال راه پیدا میکنن هر کدام50 امتیاز به تیم قهرمان 200 امتیاز به بهترین بازیکن مسابقات 75 امتیازبه برترین گل زن مسابقات 60 امتیاز داده داده میشود همچنین به تیم دوم 100 امتیاز و اگه مسابقه ی رده بندی داشته باشیم که احتمالا داریم به تیم سوم 75 امتیاز داده میشود