مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

من نظرامو قبلا گفتم بازم میگم به نظر من این دوره تا اخر ادامه پیدا کنه وبرای دوره بعد یک نفر برگزارکننده و یک نفر هم مدیریت بازیها رو برعهده داشته باشه و با انتخابات مشخص بشه و یه سری قوانین وبرنامه ها یی رو ارائه بده و اگر قوانین وبرنامه ها رای اورد تا اخر بازیها از همونا بدون هیچ تغییری استفاده کنه

در ضمن لازم نیست برای خرید پیغام بزنید چون بصورت حراج شده قیمتا رو همینجا بزارین و دنیال عزیز هم به بالا ترین قیمت بازیکنو منتقل کنه البته بگم که همه انتقالات به صورت قرضی تا پایان این دوره از بازیهاست

این برای اولین بار هست که دارم به یکی از بچه های تاپیک هشدار میدم البته دوستانه امید عزیز من قبلا گفتم اگه میخواین ادامه پیدا کنه با دلیل بگین نه اینکه بعدش بگین ولی ... (البته بازم میگم این هشدار دوستانه بود
میترسم اگه بخوایم ادامش هم بدیم مدیرا بیان و تاپیک رو با این وضعیت ببندن

بهتره قبل از اینکه کار به جاهای باریک کشیده بشه من یه چیزایی رو بگم
1-تا اینجا هر چی قانون بوده اجرا شده شاید به نحو احسنت نبوده ولی اگه نفعی هم بوده برای همه بوده و فقط من یک نفر از نفعش بهره مند نبودم پس همه چی رو سر من خراب نکنین
2-خودتون هم میدونین (شاید هم ندونین)این بازیها برای من جز درد سر چیزی نداشته و نداره (این تکه اخر رو خوب توجه کنین)
3-تا حالا هرکی هرچی گفته من مخالفتی نکردم اگه بخواین براتون مثال هم میزنم)شاید بعضی موارد باشه ولی موارد خیلی کمی میتونین پیدا کنین)
اگه کسی میخواد انصراف بده بده من که نمیتونم التماسش کنم بمونه

به نظر میاد بعضی میخوان از اخلاق من سو استفاده کنن اما اگه بخواد همیجوری پیش بره من همچین اجازه به هیچ کس نمیدم (بهتره همه قبل از اظهار نظر یه بار دلایل منو در صفحه ی قبل بخونن)

به نظر میاد بعضی میخوان از اخلاق من سو استفاده کنن اما اگه بخواد همیجوری پیش بره من همچین اجازه به هیچ کس نمیدم (بهتره همه قبل از اظهار نظر یه بار دلایل منو در صفحه ی قبل بخونن)
همه ی دلایلت رو خوندم ولی قانع نشدم

اقا امید با تمام احترامی که برای شما قائلم ولی شما دیگه داری پاتو از گلیم خودت دراز تر میکنی من مورد خطابم به شما نیست به کسانی هست که میخوان کنار بکشن
در ضمن در مورد این حرفی که الان زدی یکم فکر کن به نظرم شما الان عصبانی هستی ( من کاملا قانونی بازی ها رو ادامه می دم وخراب می کنم)

خوب شما برای این فروش باید به من پیغام خصوصی میزدی ولی نزدی در ضمن ثبت نمیشه تا وقتی که خود اقای mr game به من پیغام بزنه توجه داشته باش که خودت داری همه چیز رو خراب میکنی بازم میگم بزار عصبانیتت فروکش کنه با این کارت همه ی خوبیهات رو داری زیر سوال میبری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or