مسئولان Ninja Theory بخاطر DmC تهدید به مرگ شدن ؟!!

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
kunye.jpg

سری Devil May Cry یکی از بزرگترین و پرطرفدار ترین سری بازی های صنعت گیم و مخصوصا سبک Hack And Slash میباشد که تا الان 4 نسخه از آن منتشر شده است

در سپتامبر سال 2010 و در طی نمایشگاه TGS کاپکام نسخه جدیدی از سری بازی های محبوب DMC را معرفی کرد ولی این نسخه برخلاف آنچه پیش بینی میشد شماره پنجم از این سری نبود بلکه ریبوتی از سری DMC بود که تحت عنوان DmC : Devil May Cry توسط استدیوی انگلیسی Ninja Theory در دست ساخت بود ( است )

DmC تفاوت های زیادی با سری اصلی DMC داشت ، دانته دیگر شخصیتی شوخ طبع و نیمه انسان نیمه شیطان با موهای سفید رنگ نبود ، بلکه جوانی با موهای سیاه و نیمه شیطان نیمه فرشته بود که اثری از شوخ طبعی در آن دیده نمیشد

از آن موقع هواداران بازی کم و بیش اعتراضات خود را نسبت به این ریبوت اعلام کرده اند ولی اکنون NT خبر از تهدید شدن به مرگ از جانب تعدادی از هواداران می دهد !!!!

Tameem در یکی از مصاحبه هایش با OXM میگوید :"Alex Garland ( یکی از نویسنده های بازی Enslaved ) در این باره به من هشدار داده بود زیرا خود او نیز چنین وضعیتی را در هنگام نوشتن " 28 روز بعد " تجربه کرده بود ، و مردم به او معترض بودند که چرا زامبی های واقعی در این اثر حضور ندارند" او ادامه داد : " پس من نسبتا خودم رو برای این موضوع آماده کرده بودم ، هرچند باید اعتراف کنم که این تجربه واقعا چشمان من رو باز کرده و دیدم مردم با چه روش های نوآورانه ایی نفرت خود رو بروز میدهند ، هر چند ما توقع نداشتیم از طریق کامیک بوک و ترانه تهدید به مرگ شویم "

در ادامه Tameem توضیح داد که برای او کار دشواری است که بدون نشان دادن گیم پلی بازی به مردم بتواند از DmC دفاع کند و گفت به مرور زمان با دیدن گیم پلی های بیشتر این نفرت از بین میرود : " واقعا برای من سخته که بدون نشون دادن گیم پلی بازی اصلی بازی به مردم از تصمیماتمون دفاع کنم ، پس تا اومدن اون لحظه ، که به زودی هم اون لحظه فرا میرسه ( نشون دادن گیم پلی اصلی بازی ) مجبورم با نفرت هوادارا کنار بیام "

منبع

ولی انصافا همون تقلید رو هم خیلی خوب انجام میدن!
خدایی HS و Enslaved جز داستان خوب ، چی داشتن ؟:دی گیم پلیشان که درب و داغون بود باو :دی
پ.ن: یکی از دستاورد های بزرگ Enslaved این بود که حداقل تونستن از UE3 چهارتا محیط رنگی بکشن بیرون
biggrin1.gif
به نظر من بزرگترین اچیومنتشون آپشن "Jump" بود :lol: .

آخرین ویرایش:
خدایی HS و Enslaved جز داستان خوب ، چی داشتن ؟:دی گیم پلیشان که درب و داغون بود باو :دی
میدونم ولی یه جوری بودن که حال میدادن :دی نمیدونم چجوری ولی حداقل من که خیلی خوشم اومد. مخصوصا از Enslaved :دی
پ.ن: یکی از دستاورد های بزرگ Enslaved این بود که حداقل تونستن از UE3 چهارتا محیط رنگی بکشن بیرون :دی

ولی انصافا همون تقلید رو هم خیلی خوب انجام میدن!

مثلا HS یه کلون خوب از GoW بود؟ این بازی عملا فاجعه ای بیش نیست و اگه زیادی روش افتابه گرفته نشد تنها و تنها به این دلیل بود که زمانی منتشر شد که عملا بهترین بازی PS3 "یه قول دوقول" و موارد مشابه بود! فقر بازی PS3 در زمان لانچش باعث شد به HS بیشتر از انچیزی که لایقش هست بها داده بشه!

گرافیک داغون که جزییات وحشتناک بالا صورت رو به همه چیز ترجیح میداد! گیم پلی ... بگذریم! داستان پیس آور شت که حتی نوع روایتش هم کپی برابر اصل goW بود!

جالب این هست دوستان میگن از فلان موتور تونسته محیط رنگی بکشه بیرون! میخوام بدونم HS به لحاظ تم رنگی بصری خودش چه چیزی غیر از تونالیته رنگ های قهوه ای و سبز کثیف داشت؟

کلا NT اصلا بازیساز نیست. من شخصا قبولش ندارم اما به عنوان یه Spin Off میتونه یه تجربه متفاوتی رو از سری DMC برامون خلق کنه که به نظر من همین یک نکته صرف نظر از نتیجه نهاییش ارزشمند هست! من بازی هایی که پشتشون جسارت و شجاعت هست رو دوست دارم و یا اگه دوست نداشته باشمشون براشون ارزش قایلم که DmC با فرض Spin Off بودن برای من شامل این مورد میشه!

ولی من کاملا میتونم شکستش رو توی ذهنم مجسم کنم! هم از نظر فروش و هم از نظر نظر منتقدین!

کلا NT اصلا بازیساز نیست. من شخصا قبولش ندارم اما به عنوان یه Spin Off میتونه یه تجربه متفاوتی رو از سری DMC برامون خلق کنه که به نظر من همین یک نکته صرف نظر از نتیجه نهاییش ارزشمند هست! من بازی هایی که پشتشون جسارت و شجاعت هست رو دوست دارم و یا اگه دوست نداشته باشمشون براشون ارزش قایلم که DmC با فرض Spin Off بودن برای من شامل این مورد میشه!
این کلمه Spin-off رو از کجا در آوردی ماکان :دی؟ بازی از اول ریبوت بوده و هست. کپکام بارها خودش این رو اعلام کرده. فقط انقدری این کمپانی ترسو و بی عرضه هست ( به نظرم! ) که هر دفعه با اعتراض طرفداران میاد به خیال خودش اوضاع رو درست کنه ولی هر دفعه بدتر میشه. نمه نمه قیافش رو تغییر دادن و بعدشم هی حرف اینکه این توی یه داستان موازی هست و اینارو زدن. ولی کلا این بازی اصلا spin-off نیست. spin-off یعنی مثلا Revengeance ولی اساسا یه دنباله و ریبوت هستش. البته از این کپکام بعید نیست بعد از شکست این بیاد یه DMC5 بده بیرون بگه نه اون یه چیز دیگه بود و این حرفا :دی!

مثلا HS یه کلون خوب از GoW بود؟ این بازی عملا فاجعه ای بیش نیست و اگه زیادی روش افتابه گرفته نشد تنها و تنها به این دلیل بود که زمانی منتشر شد که عملا بهترین بازی PS3 "یه قول دوقول" و موارد مشابه بود! فقر بازی PS3 در زمان لانچش باعث شد به HS بیشتر از انچیزی که لایقش هست بها داده بشه!

گرافیک داغون که جزییات وحشتناک بالا صورت رو به همه چیز ترجیح میداد! گیم پلی ... بگذریم! داستان پیس آور شت که حتی نوع روایتش هم کپی برابر اصل goW بود!
همون HS رو اگر نسبت به زمان خودش حساب کنیم از خیلی کلون های دیگه ی GOW که حتی 2010 اومدن (مثل Dantes Inferno یا همین Knights contract که همین امسال اومد) بهتر بودن.
البته بیشتر منظور من Enslaved بود که به نظرم بازی خوبی بود. یا حداقل من خوشم اومد.
جالب این هست دوستان میگن از فلان موتور تونسته محیط رنگی بکشه بیرون! میخوام بدونم HS به لحاظ تم رنگی بصری خودش چه چیزی غیر از تونالیته رنگ های قهوه ای و سبز کثیف داشت؟
من که دقیقا اسم هم بردم که منظورم Enslaved هست که از UE3 محیط رنگی کشیده بیرون! بالاخره باید یه تفاوتی بین بازی 2007 و 2010 یه استدیو باشه دیگه!

چرا اینقدر به گرافیک و گیم پلی گیر دادید؟موسیقی بازی به فنا رفته.اصلا با جو DMC نمیخونه.طراحی دشمن هاش هم خیلی مسخره هست.کلا اگه آینده DMC به این بازی وابسطه هست،پس باید فاتحه این بازی رو خوند.
من که بیخیال DMCشدم.منتظر Bayonetta 2 میمونم.

ولی من کاملا میتونم شکستش رو توی ذهنم مجسم کنم! هم از نظر فروش و هم از نظر نظر منتقدین!
ماکان حرفت شاید برای HS درست باشه ولی خداییش Enslaved به جز گیمپلی ( که آشغالی بیش نبود ) توی بقیه بخش ها خیلی خوب کار کرده بود ، هم داستان و شخصیت پردازی خوبی داشت و هم محیط های زیبا و دنیای جالبی رو خلق کرده بود که متاسفانه بخاطر گیم پلی داغونش نابود شد

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

چرا اینقدر به گرافیک و گیم پلی گیر دادید؟موسیقی بازی به فنا رفته.اصلا با جو DMC نمیخونه.طراحی دشمن هاش هم خیلی مسخره هست.کلا اگه آینده DMC به این بازی وابسطه هست،پس باید فاتحه این بازی رو خوند.
من که بیخیال DMCشدم.منتظر Bayonetta 2 میمونم.

اتفاقا یکی از بخش هایی که خیلی خوب پیشرفت کرده و نمیشه بهش ایرادی گرفت همین موسیقیه ، برخلاف نسخه های قبلی که توی همه مبارزه ها فقط یه موسیقی توی پس زمینه پخش میشد اینبار با بالارفتن Stylish Point موسیقی هم سریعتر میشه ( توی تریلر The Fight موسیقی خیلی قشنگ با جو میخوند و همینطور با بهتر شدن پلیر داشت سریعتر میشد و کم کم فریاد های خواننده هم اون آخر مبارزه اضافه شد )

فقط امیدوارم توی غرب خوب فروش کنه و امتیازاتش بالا باشه اینطوریه که می تونیم منتظر ادامه ی سری اصلی باشیم
مگر نه فکر اینکه dmc بمیره واقعا عذاب آوره !!! فکر می کنم برای همین هم کاپکوم دست به چنین اقدامی زد یعنی می خواستی به نوعی بازی رو غربی دوست کنه!!!
واقعا دعا می کنم موفق بشه

فقط امیدوارم توی غرب خوب فروش کنه و امتیازاتش بالا باشه اینطوریه که می تونیم منتظر ادامه ی سری اصلی باشیم
مگر نه فکر اینکه dmc بمیره واقعا عذاب آوره !!! فکر می کنم برای همین هم کاپکوم دست به چنین اقدامی زد یعنی می خواستی به نوعی بازی رو غربی دوست کنه!!!
واقعا دعا می کنم موفق بشه
اتفاقا برعکس اگه فروشش بالا باشه، Capcom بیشتر ترغیب میشه که همین مدل رو ادامه بده !

اتفاقا برعکس اگه فروشش بالا باشه، Capcom بیشتر ترغیب میشه که همین مدل رو ادامه بده !
نه با نظرتون مخالفم ! کاپکوم می خواست dmc رو نجات بده ! برای همین یه ریسک بزرگ کرد و همه چیو تغییر داد تا از اول بسازه ! با این کار می تونست مخاطبهای غربی رو هم جذب کنه و فروش بازی رو ببره بالا و بعدش دوباره همون سبک و صیاق قبلی رو پیش بگیره
من حتم دارم این بازی موفق بشه حتما dmc 5 رو شاهد هستیم

نه با نظرتون مخالفم ! کاپکوم می خواست dmc رو نجات بده ! برای همین یه ریسک بزرگ کرد و همه چیو تغییر داد تا از اول بسازه ! با این کار می تونست مخاطبهای غربی رو هم جذب کنه و فروش بازی رو ببره بالا و بعدش دوباره همون سبک و صیاق قبلی رو پیش بگیره
من حتم دارم این بازی موفق بشه حتما dmc 5 رو شاهد هستیم
نجات ، برای وقتی هست که شما بازیت درب و داغون باشه ، یا به ته خط رسیده باشه و پتانسیل نداشته باشه ، یا فروش نکنه یا ازین دست ... الان دویل می کرای 4 ، کدوم یکی ازین وضعیت ها رو داشت ؟:دی
1.فروشش عــــــــــالی بود .
2.امتیازاش خیلی خوب بود .
3.جا برای ادامه هم داشت بازی ، به راحتی هر چه تمام تر .
===
حالا شاید یکم فنهای قدیمی بازی بخاطر این که بازی نوبیزه شده ، ناراحت شده باشن ، اما بازی اصلا بازی بدی نبود ...
The Only Reason که کپکام رو ترغیب کرده بازی رو ریبوت کنه(نه اسپین آف:دی!) ، راحت طلبی و طمع کپکام بوده ... بازی رو داده یه استدیو انگلیسی ، که احتمالا بتونه بازی رو با سلیقه غربی ها مچ کنه ؛ اما از همین تریبون اعلام میکنم : Capcom , U sock ... :دی ! اتفاقا واسه شما و هر کسی که دلش میخواد DMC 5 رو زود تر ببینیم بهتره که بازی DmC با کله بخوره زمین . آمن . :دی

===
Give me a 5 ...

آخرین ویرایش:
نجات ، برای وقتی هست که شما بازیت درب و داغون باشه ، یا به ته خط رسیده باشه و پتانسیل نداشته باشه ، یا فروش نکنه یا ازین دست ... الان دویل می کرای 4 ، کدوم یکی ازین وضعیت ها رو داشت ؟:دی
1.فروشش عــــــــــالی بود .
2.امتیازاش خیلی خوب بود .
3.جا برای ادامه هم داشت بازی ، به راحتی هر چه تمام تر .
===
حالا شاید یکم فنهای قدیمی بازی بخاطر این که بازی نوبیزه شده ، ناراحت شده باشن ، اما بازی اصلا بازی بدی نبود ...
The Only Reason که کپکام رو ترغیب کرده بازی رو ریبوت کنه(نه اسپین آف:دی!) ، راحت طلبی و طمع کپکام بوده ... بازی رو داده یه استدیو انگلیسی ، که احتمالا بتونه بازی رو با سلیقه غربی ها مچ کنه ؛ اما از همین تریبون اعلام میکنم : Capcom , U sock ... :دی ! اتفاقا واسه شما و هر کسی که دلش میخواد DMC 5 رو زود تر ببینیم بهتره که بازی DmC با کله بخوره زمین . آمن . :دی

===

Give me a 5 ...

کیوان DMC4 همه چیش داغون بود ، بدترین داستان توی کل سری ، اضافه کردن یه شخصیت جدید و ایجاد کلی سوال در مورد اون بجای جواب دادن به سوال هایی که نسخه های قبلی ایجاد کردن بودن ، محیط های بازی خیلی از نسخه های اصلی دور شده بود و به قول خودت رنگ بندی افتضاح ، کنار گذاشتن یکی از بهترین شخصیت های DMC که با عرضه DMC 3 SE زمینه حضورش رو توی نسخه های بعدی ایجاد کرده بودن ولی در کمال تعجی حتی اسمش هم توی نسخه 4 نیاوردن ( همش میگفتن Dante's Brother ، و حتی توی بازی یه بار هم اسم Vergil رو نشنیدیم چه برسه بخوایم به عنوان یکی از شخصیت های اصلی بازی ببینیمش ) ، همونطوری که گفتی گیم پلی بازی Noob پسند شده بود ، مسخره ترین شخصیت دانته توی کل سری DMC ( بهترین دانته به نظر من توی نسخه یک بود بعدش هم 3 ، نسخه های 2 و 4 اصلا نمیشد اسمش رو دانته گذاشت ) ، فروش بازی نسبت به خرجی که برای ساختش کردن بودن اصلا خوب نبود

ادامه بدم یا همینا کافیه ؟!

==============================

در مورد نظرت درباره DmC این عکسه خیلی آشناست نه :دی

u8a2k5154hv2bhl6f96j.jpg

ریبوت واقعی یعنی tomb raider که هم طرفدار های قبلی رو راضی نگه داشت هم طرفدار های جدید پیدا کرده.حالا شما بیا هزار تا دلیل بیار که اره این بازی خوب از اب در میاد.
این بازی حتی اگه میانگین 95 بگیره باز هم برای من ارزشی نداره.همون DMC HD collection به 100 تای این بازی میرزه.

ریبوت واقعی یعنی tomb raider که هم طرفدار های قبلی رو راضی نگه داشت هم طرفدار های جدید پیدا کرده.حالا شما بیا هزار تا دلیل بیار که اره این بازی خوب از اب در میاد.
این بازی حتی اگه میانگین 95 بگیره باز هم برای من ارزشی نداره.همون DMC HD collection به 100 تای این بازی میرزه.

خوشم میاد همه دوستان خیلی منطقی هستن و راحت میشه باهاشون بحث کرد ، خوشم اومد
==========================================================
در ضمن به خدا منم فن قدیمی بازیم ، منم عاشق نسخه های قبلیم و باهاشون زندگی کردم ، منم بی صبرانه منتظر عرضه HD Collection ام ، اما اینا دلیل نمیشه که همینطوری بی دلیل از DmC متنفر باشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or