مسئولان Ninja Theory بخاطر DmC تهدید به مرگ شدن ؟!!

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
kunye.jpg

سری Devil May Cry یکی از بزرگترین و پرطرفدار ترین سری بازی های صنعت گیم و مخصوصا سبک Hack And Slash میباشد که تا الان 4 نسخه از آن منتشر شده است

در سپتامبر سال 2010 و در طی نمایشگاه TGS کاپکام نسخه جدیدی از سری بازی های محبوب DMC را معرفی کرد ولی این نسخه برخلاف آنچه پیش بینی میشد شماره پنجم از این سری نبود بلکه ریبوتی از سری DMC بود که تحت عنوان DmC : Devil May Cry توسط استدیوی انگلیسی Ninja Theory در دست ساخت بود ( است )

DmC تفاوت های زیادی با سری اصلی DMC داشت ، دانته دیگر شخصیتی شوخ طبع و نیمه انسان نیمه شیطان با موهای سفید رنگ نبود ، بلکه جوانی با موهای سیاه و نیمه شیطان نیمه فرشته بود که اثری از شوخ طبعی در آن دیده نمیشد

از آن موقع هواداران بازی کم و بیش اعتراضات خود را نسبت به این ریبوت اعلام کرده اند ولی اکنون NT خبر از تهدید شدن به مرگ از جانب تعدادی از هواداران می دهد !!!!

Tameem در یکی از مصاحبه هایش با OXM میگوید :"Alex Garland ( یکی از نویسنده های بازی Enslaved ) در این باره به من هشدار داده بود زیرا خود او نیز چنین وضعیتی را در هنگام نوشتن " 28 روز بعد " تجربه کرده بود ، و مردم به او معترض بودند که چرا زامبی های واقعی در این اثر حضور ندارند" او ادامه داد : " پس من نسبتا خودم رو برای این موضوع آماده کرده بودم ، هرچند باید اعتراف کنم که این تجربه واقعا چشمان من رو باز کرده و دیدم مردم با چه روش های نوآورانه ایی نفرت خود رو بروز میدهند ، هر چند ما توقع نداشتیم از طریق کامیک بوک و ترانه تهدید به مرگ شویم "

در ادامه Tameem توضیح داد که برای او کار دشواری است که بدون نشان دادن گیم پلی بازی به مردم بتواند از DmC دفاع کند و گفت به مرور زمان با دیدن گیم پلی های بیشتر این نفرت از بین میرود : " واقعا برای من سخته که بدون نشون دادن گیم پلی بازی اصلی بازی به مردم از تصمیماتمون دفاع کنم ، پس تا اومدن اون لحظه ، که به زودی هم اون لحظه فرا میرسه ( نشون دادن گیم پلی اصلی بازی ) مجبورم با نفرت هوادارا کنار بیام "

منبع

خوشم میاد همه دوستان خیلی منطقی هستن و راحت میشه باهاشون بحث کرد ، خوشم اومد
==========================================================
در ضمن به خدا منم فن قدیمی بازیم ، منم عاشق نسخه های قبلیم و باهاشون زندگی کردم ، منم بی صبرانه منتظر عرضه HD Collection ام ، اما اینا دلیل نمیشه که همینطوری بی دلیل از DmC متنفر باشم
من منظورم اینکه بازیش اون حس DMC رو نداره.من هم بی دلیل یک بازی رو نمی کوبم ولی خب با توجه به تریلر ها از بازی خوشم نیومده دیگه.دست خودم نیست!
مثلا خیلی ها عاشق بازی ninja gaiden و نمرات بالایی هم داره ولی من اصلا با هیچیش حال نمی کنم.این هم باید قبول کرد که با توجه به سابقه گند زدن کپکام به عنوان های معروفش مسلما باعث ایجاد بد بینی نسبت به بازی می شه

این کلمه Spin-off رو از کجا در آوردی ماکان :biggrin1:؟ بازی از اول ریبوت بوده و هست. کپکام بارها خودش این رو اعلام کرده. فقط انقدری این کمپانی ترسو و بی عرضه هست ( به نظرم! ) که هر دفعه با اعتراض طرفداران میاد به خیال خودش اوضاع رو درست کنه ولی هر دفعه بدتر میشه. نمه نمه قیافش رو تغییر دادن و بعدشم هی حرف اینکه این توی یه داستان موازی هست و اینارو زدن. ولی کلا این بازی اصلا spin-off نیست. spin-off یعنی مثلا Revengeance ولی اساسا یه دنباله و ریبوت هستش. البته از این کپکام بعید نیست بعد از شکست این بیاد یه DMC5 بده بیرون بگه نه اون یه چیز دیگه بود و این حرفا :biggrin1:!

بنده این کلمه رو از جاییم در نیاوردم بلکه خود کپکام کوتاه امده و هرچند صداش به صورت رسمی در نیومده اما DmC رو تبدیل به یه Spin Off کرده! اینکه DmC ریبوته یا چه کوفت و زهر مار دیگه ای اصلا مهم نیست، مهم اینه که بوی DMC5 و ادامه دادن داستان نیرو میاد!

یعنی خلاصه اینکه نباید دانته و سری اصلی DMC رو مرده فرض کنیم! اگه قرار باشه مثلا DMC5 ساخته بشه دیگه ریبوت شدن مجموعه معنی نداره!

من رو این مورد حاضرم شرط ببندم! تا چند وقت دیگه و نهایت عرضه DmC ادامه DMC اصلی تایید میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or