مسئولان Ninja Theory بخاطر DmC تهدید به مرگ شدن ؟!!

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
kunye.jpg

سری Devil May Cry یکی از بزرگترین و پرطرفدار ترین سری بازی های صنعت گیم و مخصوصا سبک Hack And Slash میباشد که تا الان 4 نسخه از آن منتشر شده است

در سپتامبر سال 2010 و در طی نمایشگاه TGS کاپکام نسخه جدیدی از سری بازی های محبوب DMC را معرفی کرد ولی این نسخه برخلاف آنچه پیش بینی میشد شماره پنجم از این سری نبود بلکه ریبوتی از سری DMC بود که تحت عنوان DmC : Devil May Cry توسط استدیوی انگلیسی Ninja Theory در دست ساخت بود ( است )

DmC تفاوت های زیادی با سری اصلی DMC داشت ، دانته دیگر شخصیتی شوخ طبع و نیمه انسان نیمه شیطان با موهای سفید رنگ نبود ، بلکه جوانی با موهای سیاه و نیمه شیطان نیمه فرشته بود که اثری از شوخ طبعی در آن دیده نمیشد

از آن موقع هواداران بازی کم و بیش اعتراضات خود را نسبت به این ریبوت اعلام کرده اند ولی اکنون NT خبر از تهدید شدن به مرگ از جانب تعدادی از هواداران می دهد !!!!

Tameem در یکی از مصاحبه هایش با OXM میگوید :"Alex Garland ( یکی از نویسنده های بازی Enslaved ) در این باره به من هشدار داده بود زیرا خود او نیز چنین وضعیتی را در هنگام نوشتن " 28 روز بعد " تجربه کرده بود ، و مردم به او معترض بودند که چرا زامبی های واقعی در این اثر حضور ندارند" او ادامه داد : " پس من نسبتا خودم رو برای این موضوع آماده کرده بودم ، هرچند باید اعتراف کنم که این تجربه واقعا چشمان من رو باز کرده و دیدم مردم با چه روش های نوآورانه ایی نفرت خود رو بروز میدهند ، هر چند ما توقع نداشتیم از طریق کامیک بوک و ترانه تهدید به مرگ شویم "

در ادامه Tameem توضیح داد که برای او کار دشواری است که بدون نشان دادن گیم پلی بازی به مردم بتواند از DmC دفاع کند و گفت به مرور زمان با دیدن گیم پلی های بیشتر این نفرت از بین میرود : " واقعا برای من سخته که بدون نشون دادن گیم پلی بازی اصلی بازی به مردم از تصمیماتمون دفاع کنم ، پس تا اومدن اون لحظه ، که به زودی هم اون لحظه فرا میرسه ( نشون دادن گیم پلی اصلی بازی ) مجبورم با نفرت هوادارا کنار بیام "

منبع

راستی اول آمار فروش :
At the time, we were told that the first DMC sold 2.16 million, DMC2 did 1.7 million, DMC3 followed up with 1.3m and DMC4 took it to the bridge with 2.3 million. However, this week's announcement claims DMC4 sales of 2.2 million. Could be a shipped/sold disparity.
این آمار بدون در نظر گرفتن میزان فروش Dante's Awakening هست ، که اگه اون رو با میزان فروش نسخه سوم جمع بزنیم از 2 میلیون میزنه بالا ...
خب من چنتا عکس میذارم تا قشنگ مشخص شه کدوم بازی گرافیک بهتری داره ! البته گرافیک تو یه همچین بازی ای شاید اونچنان اهمیتی نداشته باشه، اما حالا که بحثش شده :

:-&

===

===
بازی سل شید شده اصن آقا ! :دی
پ.ن : دافیه رو داشته باش :دی !جزئیات رو داری ؟

گیریم گیم پلی بازی خوب...اصلا" گیم پلی رو ول کنین...اون واسه خودش یه چیز گفته گفته گیم پلی رو میخوایم نشون بدیم..
موضوع این معتاده ست...D:
وقتی دانته همون دانته نیست بازی به چه دردی میخوره...با میخواستن شکل و مایل دانته رو عوض کنن مشکلی نداشت...این چیه اخه؟؟؟ حالا چون ریبوته اشکال نداره ولی بازم...

بازی خوبیه تا حالا که گیم پلی از این بازی دیدم راضی بودم ولی از اونچه که راضی نبودم شخصیت دانته بود . یعنی با این حساب 50 درصد بازی خوبه و50 درصد بازی خوب نیست ...

این دانته همون دانته س ! شخصیت و شوخ طبعی خودش رو هم داره !!!
به نظرم اینکه سازنده ها رو تهدید به مرگ کردن خیلی مسخره س!! توی تریلرهای جدید خبری از اون دانته ی مفنگی که توی تریلر اول نشون دادن نیست تیپ و استایل و حتی طرز حرف زدنش همش نشون از دانته ی خودمون میده
گیم پلی هم به شدت هیجان انگیز و باحاله ! به نظرم dmc به چنین تغییر بزرگی نیاز داشت ! اگه بازی می خواست مثل قبل با موضوع کلیشه ای و کاراکترهای تکراری پیش بره دیگه همون طرفدارای قدیمی رو هم زده می کرد

راستی اول آمار فروش :

این آمار بدون در نظر گرفتن میزان فروش Dante's Awakening هست ، که اگه اون رو با میزان فروش نسخه سوم جمع بزنیم از 2 میلیون میزنه بالا ...
خب من چنتا عکس میذارم تا قشنگ مشخص شه کدوم بازی گرافیک بهتری داره ! البته گرافیک تو یه همچین بازی ای شاید اونچنان اهمیتی نداشته باشه، اما حالا که بحثش شده :

:-&

===

===
بازی سل شید شده اصن آقا ! :دی
پ.ن : دافیه رو داشته باش :دی !جزئیات رو داری ؟

اولا Dante's Awakening که همون نسخه اصلی بود ، احتمالا منظورت Special Edition ـه ، در ضمن این آمارات درسته ، این آماره بعد از عرضه نسخه 4 گرفته شده و توش نوشته DMC 3 و اسمی از AW و SE نیاورده که معنیش اینه که فروششون رو با همدیگه جمع کردن ، همونطوری که گفتم DMC3 بدترین فروش رو داشته

یعنی خوشم میاد موقع مقایسه دوتا بازی سریعا زرنگ بازی در میاری :دی 3 تا از عکس هایی که برای DMC4 گذاشتی مربوط به کات سین های Pre-Render شده بازیه پس اونا رو حذفشون کردم

بعد به من میگه فن بازی در میاری ، الان چطوری از این عکس ها نتیجه گیری کردی که گرافیک DMC 4 بهتره ؟!!! همین الان دوباره عکس ها رو نگاه کن ( هرچند عکس های DMC4 مربوط به نسخه PC اونه که داری با DmC مقایسه میکنی ، سایه ها توی نسخه کنسولی افتضاح بود طوری که وقتی توی بازی اولین بار با Assault ها روبرو شدم اصلا نمیدیدم من دارم اونا رو میزنم یا اونا منو )

یه نگاه دیگه به تکسچرهای هر دوتاشون بنداز ، کاملا پیداست DmC تکسچرهای بهتر و با جزئیات تری داره ( همون پرچم ها رو نگاه کن ، یا سنگ فرش ها رو با همدیگه مقایسه کن ) حتی توی دشمن ها هم همینطوره و دشمنای DmC تکسچرهای خیلی بهتر و با جزئیات تری دارن ، نورپردازی توی DmC به صورت داینامیکه و در بعضی محیط ها چندین منبع نورداره ( تریلر The Escape رو که داری دوباره اون بخش موزه رو نگاه کن ) ولی توی DMC4 منبع نور ثابته

تنها بخشی که DMC4 توی گرافیک بهتر از DmC عمل کرده طراحی و جزئیات کارکتر های اصلیه که هنوز دست کم 7 یا 8 ماه دیگه به عرضه DmC مونده و تا اون موقع گرافیک بازی مطمئنا خیلی پیشرفت میکنه ، همونطوری که از E3 تا الان گرافیک فوق العاده پیشرفت داشته ( اون Images Present A Game Still In Development رو برای قشنگی اول هر تریلر نمیزارن )

این دانته همون دانته س ! شخصیت و شوخ طبعی خودش رو هم داره !!!
به نظرم اینکه سازنده ها رو تهدید به مرگ کردن خیلی مسخره س!! توی تریلرهای جدید خبری از اون دانته ی مفنگی که توی تریلر اول نشون دادن نیست تیپ و استایل و حتی طرز حرف زدنش همش نشون از دانته ی خودمون میده
گیم پلی هم به شدت هیجان انگیز و باحاله ! به نظرم dmc به چنین تغییر بزرگی نیاز داشت ! اگه بازی می خواست مثل قبل با موضوع کلیشه ای و کاراکترهای تکراری پیش بره دیگه همون طرفدارای قدیمی رو هم زده می کرد
به تغییر که نیاز داشت ولی نه اینکه از سبک شرقی خودش وووووژد بیاد تو سبک غربی یهویی

هر موقع گیم پلیش به bayonetta رسید بیان این حرف رو بزنن(با اینکه bayonetta خودش تقلیدی از devil may cry بود).موسیقیش که تو تریلر ها مزخرف به تمام معنا بود.اتمسفر بازی یکجوری بود انگار داری alice madness return بازی میکنی.
گرافیکش هم تقریبا در حد و اندازه همون نسخه 4(با گذشت این همه سال)هست.گیم پلیش هم با اینکه خوبه ولی در حد devil may cry نیست.قیافه هم که دیگه....(یک نگاه به قیافه دانته تو نسخه چهارم بندازید)
من اصلا موندم چه اجباری اسم این بازی devil may cry باشه.اسم بازی رو عوض کنن همه چیز حل میشه.

من شخصا خیلی از NT بدم میاد و از اول هم نسبت به این بازی و Reboot شدن سری موضع منفی داشتم اما الان کپکام یه جورایی کوتاه امده و DmC رو به عنوان یه Spin Off پذیرفته. یعنی اگه در جریان ان مسابقه DMC باشید میدونید که یه جورایی بوی DMC5 میاد!

به همین دلیل من DmC رو به عنوان یه Spin Off میپذیرمش. البته اصلا در حد و اندازه های مثلا DMC3 نیست چون کلا NT اصلا بازی ساز نیست و جز تقلید کاری بلد نیست اما خوب Spin Off یعنی یه تجربه متفاوت! نه عالی تجربه ممکن!

روزی رو پیش بینی میکنم که بازی عرضه شده و میانگین زیرِ 8 گرفته،و فن های این بازی از حرفشون برگشتن و DMC 5 رو خواستارند.
چه روزی بشه اون روز:d
پ.ن:من بحثام رو در رابطه با این بازی کردم و نتیجه اش رو هم دیدم.صبر میکنم تا روزِ امتیاز دهی.واکنشات اون روز دیدنیِ.

روزی رو پیش بینی میکنم که بازی عرضه شده و میانگین زیرِ 8 گرفته،و فن های این بازی از حرفشون برگشتن و DMC 5 رو خواستارند.
چه روزی بشه اون روز:d
پ.ن:من بحثام رو در رابطه با این بازی کردم و نتیجه اش رو هم دیدم.صبر میکنم تا روزِ امتیاز دهی.واکنشات اون روز دیدنیِ.
علی من که از همین الان پیش بینی میکنم میانگین بازی بالای 85 میشه ( هر کی میخواد بوکمارک کنه :دی )

ولی اگه خدایی نکرده اون روزی که میگی برسه و نمرات بازی کم بشه و بازی ضرر بده همون روز میشه روز مرگ سری DMC . کاپکام همین الان هم کلی سر DMC4 ریسک کرد ولی فروش بازی متاسفانه خیلی خوب نبود ( درسته 2.2 میلیون فروخت ولی خود کاپکام گفت که سود بازی خیلی کم بوده ) کاپکام با ساخت DmC یه ریسک کرده و شانس دوباره ایی به سری DMC داده که اگه این هم موفق نشه بدون شک DMC رو هم باید توی قبرستان کاپکام و در کنار خیلی از بازی های محبوب دیگه ( Onimusha , Dino Crisis , Megaman و ... ) دفن کنیم . شاید برای خیلی ها این موضوع مهم نباشه ولی برای من و خیلی از هوادارای DMC که این سری مورد علاقه شونه و دانته رو دوست دارن این موضوع اصلا قابل قبول نیست

پس چه خوشمون بیاد و چه خوشمون نیاد این نسخه بودن یا نبودن DMC رو تعیین میکنه ، اگه این نسخه خوب بفروشه اونوقت کاپکام به فیدبک هوادارا توجه میکنه (دقیقا مثل اتفاقی که برای DMC2 افتاد ، بازی زیاد جالب نبود ولی به نسبت زمان خودش خوب فروخت و سود خوبی داشت ، بعدش کاپکام اومد به حرف هوادارا گوش کرد و بهترین نسخه DMC رو با توجه به فیدبک های هوادارا ساخت ) و به احتمال زیاد شاهد برگشت دانته قدیمی میشیم ولی اگه موفق نشه ، شکارچی شیطون نامیرا و محبوب ما برای همیشه میمیره

همونطوری که ماکان میگه به این بازی با یه دید Spin-Off باید نگاه کرد و نباید زیاد بهش سخت گرفت

علی ایحال ، گرافیک نسخه چهارم خیلی خیلی بهتر از این عین اینجاساته ، و بازی سوای گرافیک که خب تکلیف روشنه ، گیم پلی درست درمونی هم نداره . کلاس اکشن درست درمونی هم نداره ، طراحی دشمنهاش هم خیلی چندشه ، محیطهای گاتیک سری قبلی هم جاشون رو به نمیدونم چی بگم ، :دی دادن ... این نظر منه ، ضمنا ، متای بازی رو هم علی داری افسانه ای فکر میکنی :دی !
===
راستی منظورم از بیداری دانته ، همون نسخه ویژه بود که یه لحظه موقع نوشتن چِت کردم و اشتباه نوشتم .
===
پ.ن : یحتمل کنسولت گرافیکش پایینه :-/ ! :دی

آخرین ویرایش:
علی ایحال ، گرافیک نسخه چهارم خیلی خیلی بهتر از این عین اینجاساته ، و بازی سوای گرافیک که خب تکلیف روشنه ، گیم پلی درست درمونی هم نداره . کلاس اکشن درست درمونی هم نداره ، طراحی دشمنهاش هم خیلی چندشه ، محیطهای گاتیک سری قبلی هم جاشون رو به نمیدونم چی بگم ، :دی دادن ... این نظر منه ، ضمنا ، متای بازی رو هم علی داری افسانه ای فکر میکنی :دی !
===
راستی منظورم از بیداری دانته ، همون نسخه ویژه بود که یه لحظه موقع نوشتن چِت کردم و اشتباه نوشتم .
===
پ.ن : یحتمل کنسولت گرافیکش پایینه :-/ ! :دی
بزار بازی اطلاعات بیشتری ازش بیاد اونوقت راحت تر میشه روش بحث کرد ،

در ضمن میتونی Book Mark کنی :دی من مطمئنم میانگین بازی بالای 85 میشه فقط نگران فروششم

=========================
پ.ن : lol :دی

به همین دلیل من DmC رو به عنوان یه Spin Off میپذیرمش. البته اصلا در حد و اندازه های مثلا DMC3 نیست چون کلا NT اصلا بازی ساز نیست و جز تقلید کاری بلد نیست اما خوب Spin Off یعنی یه تجربه متفاوت! نه عالی تجربه ممکن!
ولی انصافا همون تقلید رو هم خیلی خوب انجام میدن!
-----------------------------------------------------------------
حالا که بحث به میانگین رسید من هم یه پیش بینی کنم: نه اونقدر بد که زیر 80 بشه نه اونقدر خوب که بالای 85... بین 81 تا 84 حدس میزنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or