مسئولان Ninja Theory بخاطر DmC تهدید به مرگ شدن ؟!!

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
kunye.jpg

سری Devil May Cry یکی از بزرگترین و پرطرفدار ترین سری بازی های صنعت گیم و مخصوصا سبک Hack And Slash میباشد که تا الان 4 نسخه از آن منتشر شده است

در سپتامبر سال 2010 و در طی نمایشگاه TGS کاپکام نسخه جدیدی از سری بازی های محبوب DMC را معرفی کرد ولی این نسخه برخلاف آنچه پیش بینی میشد شماره پنجم از این سری نبود بلکه ریبوتی از سری DMC بود که تحت عنوان DmC : Devil May Cry توسط استدیوی انگلیسی Ninja Theory در دست ساخت بود ( است )

DmC تفاوت های زیادی با سری اصلی DMC داشت ، دانته دیگر شخصیتی شوخ طبع و نیمه انسان نیمه شیطان با موهای سفید رنگ نبود ، بلکه جوانی با موهای سیاه و نیمه شیطان نیمه فرشته بود که اثری از شوخ طبعی در آن دیده نمیشد

از آن موقع هواداران بازی کم و بیش اعتراضات خود را نسبت به این ریبوت اعلام کرده اند ولی اکنون NT خبر از تهدید شدن به مرگ از جانب تعدادی از هواداران می دهد !!!!

Tameem در یکی از مصاحبه هایش با OXM میگوید :"Alex Garland ( یکی از نویسنده های بازی Enslaved ) در این باره به من هشدار داده بود زیرا خود او نیز چنین وضعیتی را در هنگام نوشتن " 28 روز بعد " تجربه کرده بود ، و مردم به او معترض بودند که چرا زامبی های واقعی در این اثر حضور ندارند" او ادامه داد : " پس من نسبتا خودم رو برای این موضوع آماده کرده بودم ، هرچند باید اعتراف کنم که این تجربه واقعا چشمان من رو باز کرده و دیدم مردم با چه روش های نوآورانه ایی نفرت خود رو بروز میدهند ، هر چند ما توقع نداشتیم از طریق کامیک بوک و ترانه تهدید به مرگ شویم "

در ادامه Tameem توضیح داد که برای او کار دشواری است که بدون نشان دادن گیم پلی بازی به مردم بتواند از DmC دفاع کند و گفت به مرور زمان با دیدن گیم پلی های بیشتر این نفرت از بین میرود : " واقعا برای من سخته که بدون نشون دادن گیم پلی بازی اصلی بازی به مردم از تصمیماتمون دفاع کنم ، پس تا اومدن اون لحظه ، که به زودی هم اون لحظه فرا میرسه ( نشون دادن گیم پلی اصلی بازی ) مجبورم با نفرت هوادارا کنار بیام "

منبع

من همه ی تریلر هاش رو دنبال نکردم ولی همونایی هم که دیدم پیشرفتش به وضوح مشخص بود. ( اول افتضاح بود ، به مرور بهتر شد )
البته هنوزم امید زیادی به این بازی ندارم و بعید میدونم بتونه بازی عالیی بشه.
نهایتا یه بازی خوب رو پیش بینی میکنم در بهترین حالت.

من اوایل خیلی ناراحت بودم و الانم خیلی از قیافه این پسره بدم میاد . نه به خاطر اینکه شبیه دانته نیست و این حرفا چون اصلا فاجعست . یه پانک بولی ـه انگلیسیه انگار که اصلا تو کتم نمیره ولی یه سری تریلر این آخر کاری ها دیدم از بازی خیلی امیدوار شدم و باید بگم از نظر گیم پلی و جو و این چیزا منو خیلی تحت تاثیر قرار داد . فکر کنم بازی ـه خیلی خوبی از آب در بیاد صرف نظر از قیافه این مارمولک .

باید بگم از نظر گیم پلی و جو و این چیزا منو خیلی تحت تاثیر قرار داد .
با قاطعیت میگم گیم پلی و سیستم مبارزاته که افتضاحه :دی ! نسخه سوم تو این زمینه اونقدر خوب بود ، که نسخه چهارم هم جلوش زانو میزنه ... دویل می کرای 3 ، پایان فرنچایز DMC بود برای من .

با قاطعیت میگم گیم پلی و سیستم مبارزاته که افتضاحه :دی ! نسخه سوم تو این زمینه اونقدر خوب بود ، که نسخه چهارم هم جلوش زانو میزنه ... دویل می کرای 3 ، پایان فرنچایز DMC بود برای من .
من چیزایی که دیدم خوشم اومده . حالا سلیقمه . خوشت نمیاد میتونی بمیری :دی ولی جدای از شوخی خوب بود که فکر کنم ها :دی نبود ؟ :دی

من چیزایی که دیدم خوشم اومده . حالا سلیقمه . خوشت نمیاد میتونی بمیری :دی ولی جدای از شوخی خوب بود که فکر کنم ها :دی نبود ؟ :دی
DmC3.mp3
این رو گوش کن ، اگر چیزی رو واست Remind کرد ، ببینم باز به DMC 4 که اساسا Ballad Of lovely Nero بود و این بازی جدیده میگی بازی ؟
چنتا دشمن کشتی اینجا ؟! :دی
پ.ن : ببین من برای کسی مرام نمیذارم از رو هارد خودم فایل آپلود کنم :دی اینم واسه تو :دی !

DmC3.mp3
این رو گوش کن ، اگر چیزی رو واست Remind کرد ، ببینم باز به DMC 4 که اساسا Ballad Of lovely Nero بود و این بازی جدیده میگی بازی ؟
چنتا دشمن کشتی اینجا ؟! :دی
پ.ن : ببین من برای کسی مرام نمیذارم از رو هارد خودم فایل آپلود کنم :دی اینم واسه تو :دی !
:دی:دی:دی . مرسی . خب میدونی یکی از دلایلی که من خیلی تعصب نشون نمیدم اینه که به دید دانته و دویل های قبلی نگاه نمیکنم . واقعا به عنوان یه Reboot نگاه میکنم و فعلا تنها چیزی که خیلی اذیتم میکنه قیافه این پسرست . خیلی لاشیه به خدا :دی

:دی:دی:دی . مرسی . خب میدونی یکی از دلایلی که من خیلی تعصب نشون نمیدم اینه که به دید دانته و دویل های قبلی نگاه نمیکنم . واقعا به عنوان یه Reboot نگاه میکنم و فعلا تنها چیزی که خیلی اذیتم میکنه قیافه این پسرست . خیلی لاشیه به خدا :دی
آره خب ، اگه کاری به قبلیاش نداشته باشیم مسلما بازی بدی نمیشه ، همون طور که "شمشیر بهشتی" بازی بدی نبود ، یا "اسیر" بازی بدی نبود ...
پ.ن : Devil May Cry 3 Crazy Combo.flv
! :دی

احسان احتمالا منظورشون سلاح ها و دشمن های جدیده ، علاوه بر اون اگه مثل من تک تک تریلر هایی که از گیم پلی اومده باشه رو دنبال کرده باشی متوجه میشی که توی هر کدوم بازی دچار پیشرفت شده ( جدیدترین Build هم مربوط میشه به تریلر The Fight که Red Orb هم توی اون وجود داشت )

مثلا همین تریلر The Fight دقیقا همون بخش اول گیم پلی ایی بود که توی TGS نشون دادن و این پیشرفت ها کاملا مشخص بود :

1. بازی روون تر شده بود
2. اون لگی که بعد از هر ضربه دانته توی تریلر TGS وجود داشت به کل از بین رفته بود
3. اسلوموشن هایی که به طور اتفاقی پخش میشدن حذف شده بودن
4. Red Orb توی بازی وجود داشت
5. دوربین افتضاح بازی درست شده بود

همه این پیشرفت ها توی حدود دوماه بوده که واقعا نشون میده به فیدبک هوادارا دارن گوش میدن
شاید ! :دی درسته پیشرفت داشته ولی نسبت به قبلی ها نه نسبت به بازی Devil May Cry :دی همچین گیم پلی ای کم از فاجعه نداره :دی یه جورایی خیلی آبکی میزنه :دی البته بازم تاکید میکنم نسبت به سری Devil May Cry ! چون این اسم روش خورده ! و گرنه شاید به عنوان یه بازی جدا می تونست یه HnS خوب باشه !

@ Dante Never Cry : من خودم اگر از پارسال یادت باشه ، یکی از کسایی بودم که میگفتم بذارید گیم پلی بازی در بیاد بعد بکوبینش ، اون مثال دنیل کریگ و جیمز باند : کازینو رویال هم مطرح شد ؛ اما وقتی گیم پلی رو دیدم ، از بازی بریدم ... یه فاجعه که دیگه این حرفا رو نداره !
کیوان میشه دقیقا الان بهم بگی کجای تریلر The Fight فاجعه است تا منم روشن بشم ؟! تریلر های TGS واقعا داغون بودن ولی بازی نسبت به اون موقع واقعا پیشرفت کرده ( همین امروز داشتم DMC 4 بازی میکردم پس یادم هست نسخه های قبلی چه جور گیم پلی ایی داشتن )

در مورد DMC 3 فکر کنم همه دوستان که توی تاپیک های DMC فعالیت میکنند بدونند که من خودم عاشق این نسخه ام و به نظرم چه از لحاظ داستان و چه از لحاظ گیم پلی بهترین نسخه توی سری DMC بود ولی متاسفانه از لحاظ فروش بدترین نسخه DMC بود که کمتر از همه فروخت برای همین واقعا کاپکام مجبور بود توی نسخه 4 گیم پلی رو ساده تر بکنه تا فروش بازی بیشتر بشه

آخرین ویرایش:
کیوان میشه دقیقا الان بهم بگی کجای تریلر The Fight فاجعه است تا منم روشن بشم ؟! تریلر های TGS واقعا داغون بودن ولی بازی نسبت به اون موقع واقعا پیشرفت کرده ( همین امروز داشتم DMC 4 بازی میکردم پس یادم هست نسخه های قبلی چه جور گیم پلی ایی داشتن )
بشمار :
Long time starting combo
ضربات شمشیر لگ داره و به شدت مزخرفه .
کومبوها زشت هستند .
رنگ بندی محیط روح سری DMC رو نداره ، نباید هم اشته باشه ؛ اما همینی که هست ، چیز مزخرفیه .
طراحی افتضاح دشمنان .
گرافیک از نسخه چهارم پایین تره !
===
1.موافقم ،نسبت به TGS پیشرفت کرده .
2.البته نسخه 4ـم هم همچین چیز دندون گیری . اما از این بهتره . لا اقل یه گرافیک داشت تو زمان خودش عــــالی بود .

در مورد DMC 3 فکر کنم همه دوستان که توی تاپیک های DMC فعالیت میکنند بدونند که من خودم عاشق این نسخه ام و به نظرم چه از لحاظ داستان و چه از لحاظ گیم پلی بهترین نسخه توی سری DMC بود ولی متاسفانه از لحاظ فروش بدترین نسخه DMC بود که کمتر از همه فروخت برای همین واقعا کاپکام مجبور بود توی نسخه 4 گیم پلی رو ساده تر بکنه تا فروش بازی بیشتر بشه.
DMC 3 بالای 2 میلیون نسخه فروش داشته علی ؛ شماره اول نزدیک به 3 میلیون و شماره دوم (که تو 4 تا بدترین نسخه هم بوده اتفاقا") حدود 1.7 میلیون فروخته ...

بشمار :
Long time starting combo
ضربات شمشیر لگ داره و به شدت مزخرفه .
کومبوها زشت هستند .
رنگ بندی محیط روح سری DMC رو نداره ، نباید هم اشته باشه ؛ اما همینی که هست ، چیز مزخرفیه .
طراحی افتضاح دشمنان .
گرافیک از نسخه چهارم پایین تره !
===
1.موافقم ،نسبت به TGS پیشرفت کرده .
2.البته نسخه 4ـم هم همچین چیز دندون گیری . اما از این بهتره . لا اقل یه گرافیک داشت تو زمان خودش عــــالی بود .
اون دوتایی که Bold کردم که اصلا هیچی (کاملا بهانه است)

ضربات شمشیر لگ داره ؟! کیوان مطمئنی تریلر The Fight رو دیدی ؟! لگ که برطرف شده و مربوط به دموی TGS بود ، در ضمن از لحاظ سرعت ضربات شمشیر همین الان بین DmC و DMC4 تفاوت زیادی وجود نداره

گرافیک از نسخه چهارم پایین تره ؟! :-o کیوان خدایی یه چیزایی میگه آدم میمونه چه جوابی بهت بده ، گرافیک همین الان خیلی بهتر از نسخه چهارمه ( توصیه میکنم یه باز تریلر The Escape رو نگاه کنی بعد در مورد گرافیک نظر بدی مخصوصا اون صحنه داخل موزه نورپردازی بازی فوق العاده بود )

خب دیگه بهانه گرفتن چطوریه ؟! رنگ بندی که همون رنگ بندی نسخه چهارمه ، تازه ما هنوز فقط یه محیط رو دیدیم در صورتی که توی تریلر های دیگه محیط های تاریکتری هم وجود داره که هنوز گیم پلی ایی از اون محیط ها پخش نشده ( یه دور Extended Trailer TGS رو نگاه کن متوجه میشی چی میگم )

DMC 3 بالای 2 میلیون نسخه فروش داشته علی ؛ شماره اول نزدیک به 3 میلیون و شماره دوم (که تو 4 تا بدترین نسخه هم بوده اتفاقا") حدود 1.7 میلیون فروخته ...

اتفاقا کیوان نسخه 3 بدترین نسخه از لحاظ فروش بود ( یه سرچ بزن توی نت متوجه میشی ) ، چند وقت پیش توی فروم کاپکام یه عکس گذاشته بودن که نمودار فروش هر 4 نسخه توش مشخص بود ، شماره 4 پرفروش ترین 2.5 میلیون ، شماره 3 بدتر از همه ( دقیقا یادم نیست فکر کنم حدود یه میلیون ) شماره یک و دو هم خیلی به هم نزدیک بودن ولی اعدادشون یادم نمیاد

اون دوتایی که Bold کردم که اصلا هیچی (کاملا بهانه است)

ضربات شمشیر لگ داره ؟! کیوان مطمئنی تریلر The Fight رو دیدی ؟! لگ که برطرف شده و مربوط به دموی TGS بود ، در ضمن از لحاظ سرعت ضربات شمشیر همین الان بین DmC و DMC4 تفاوت زیادی وجود نداره

گرافیک از نسخه چهارم پایین تره ؟! :-o کیوان خدایی یه چیزایی میگه آدم میمونه چه جوابی بهت بده ، گرافیک همین الان خیلی بهتر از نسخه چهارمه ( توصیه میکنم یه باز تریلر The Escape رو نگاه کنی بعد در مورد گرافیک نظر بدی مخصوصا اون صحنه داخل موزه نورپردازی بازی فوق العاده بود )

خب دیگه بهانه گرفتن چطوریه ؟! رنگ بندی که همون رنگ بندی نسخه چهارمه ، تازه ما هنوز فقط یه محیط رو دیدیم در صورتی که توی تریلر های دیگه محیط های تاریکتری هم وجود داره که هنوز گیم پلی ایی از اون محیط ها پخش نشده ( یه دور Extended Trailer TGS رو نگاه کن متوجه میشی چی میگم )
تقصیر خودت نیست :دی ! فنی عزیز دلم ،باید هم از بازیت دفاع کنی ... :دی نه خوشم اومد :دی ...
پ.ن:من تمام تریلرهای منتشر شده بازی رو دیدم .

کلا از فن های قدیمی دویل می کرایم، اما ف*ک به این جدیده. اسمش باشه مثلا junky Bieber

کلا وقتی با شخصیت و گیم پلی دیوانه وار یه سری به اسم دویل می کرای از 1 تا 3 حال میکنی این یه چیزی مث شوخیه ، همینطور تو مبارزاتش. ضایس متاش از همین الان 70 ـه در بهترین شرایط. منم از اینجا تهدید به مرگ میکنم تک تک اعضای اون نونوایی رو

تقصیر خودت نیست :دی ! فنی عزیز دلم ،باید هم از بازیت دفاع کنی ... :دی نه خوشم اومد :دی ...
پ.ن:من تمام تریلرهای منتشر شده بازی رو دیدم .

کیوان چرا الکی بحث رو میپیچونی ( به قول با فرهنگا سفسته میکنی :دی )
خب داری بهانه میاری دیگه ، خداییش یادت نیست من از همون اول چقدر ضد DmC بودم ولی خب حقیقت رو نمیتونم انکار کنم NT واقعا داره زحمت میکشه تا با موتور نه چندان سریع Unreal بازی رو همچنان سریع نگه داهره که به نظرم تا الان موفق هم شده ، تا دموی بازی رو انجام ندادم نمیتونم در موردش کاملا نظرم رو بگم ولی چشمم رو به روی خوبیاش هم نبستم و بهش امید دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or