سری Devil May Cry یکی از بزرگترین و پرطرفدار ترین سری بازی های صنعت گیم و مخصوصا سبک Hack And Slash میباشد که تا الان 4 نسخه از آن منتشر شده است
در سپتامبر سال 2010 و در طی نمایشگاه TGS کاپکام نسخه جدیدی از سری بازی های محبوب DMC را معرفی کرد ولی این نسخه برخلاف آنچه پیش بینی میشد شماره پنجم از این سری نبود بلکه ریبوتی از سری DMC بود که تحت عنوان DmC : Devil May Cry توسط استدیوی انگلیسی Ninja Theory در دست ساخت بود ( است )
DmC تفاوت های زیادی با سری اصلی DMC داشت ، دانته دیگر شخصیتی شوخ طبع و نیمه انسان نیمه شیطان با موهای سفید رنگ نبود ، بلکه جوانی با موهای سیاه و نیمه شیطان نیمه فرشته بود که اثری از شوخ طبعی در آن دیده نمیشد
از آن موقع هواداران بازی کم و بیش اعتراضات خود را نسبت به این ریبوت اعلام کرده اند ولی اکنون NT خبر از تهدید شدن به مرگ از جانب تعدادی از هواداران می دهد !!!!
Tameem در یکی از مصاحبه هایش با OXM میگوید :"Alex Garland ( یکی از نویسنده های بازی Enslaved ) در این باره به من هشدار داده بود زیرا خود او نیز چنین وضعیتی را در هنگام نوشتن " 28 روز بعد " تجربه کرده بود ، و مردم به او معترض بودند که چرا زامبی های واقعی در این اثر حضور ندارند" او ادامه داد : " پس من نسبتا خودم رو برای این موضوع آماده کرده بودم ، هرچند باید اعتراف کنم که این تجربه واقعا چشمان من رو باز کرده و دیدم مردم با چه روش های نوآورانه ایی نفرت خود رو بروز میدهند ، هر چند ما توقع نداشتیم از طریق کامیک بوک و ترانه تهدید به مرگ شویم "
در ادامه Tameem توضیح داد که برای او کار دشواری است که بدون نشان دادن گیم پلی بازی به مردم بتواند از DmC دفاع کند و گفت به مرور زمان با دیدن گیم پلی های بیشتر این نفرت از بین میرود : " واقعا برای من سخته که بدون نشون دادن گیم پلی بازی اصلی بازی به مردم از تصمیماتمون دفاع کنم ، پس تا اومدن اون لحظه ، که به زودی هم اون لحظه فرا میرسه ( نشون دادن گیم پلی اصلی بازی ) مجبورم با نفرت هوادارا کنار بیام "
منبع