uriel کاربر سایت Dec 6, 2011 #332 مرگ توماس آنجلو تو بازی mafia1 خیلی حالگیری بود.mac tavish هم فوق العاده دردناک بود واسم. آخرین ویرایش: Feb 10, 2012
vahid3plove کاربر سایت Dec 12, 2011 #335 صحنه مرگSOAPاشكم دراومد و همئ چنين صحنه مرگ برادر كريتوس تو GOW:Gost Of Sparta
MAKAV3LI کاربر سایت Dec 12, 2011 #336 نوشته شده توسط Fu11 GAME: اَه تا کی باید پایان هر سری از بازیه COD اشکم در بیاد بیشتر... واقعا نمیشه یه سریو یکم خوب تموم کنن تو این اخریه که سنگ تموم گزاشتن و همه را ترکوندن به جر پرایس
نوشته شده توسط Fu11 GAME: اَه تا کی باید پایان هر سری از بازیه COD اشکم در بیاد بیشتر... واقعا نمیشه یه سریو یکم خوب تموم کنن تو این اخریه که سنگ تموم گزاشتن و همه را ترکوندن به جر پرایس
MetMet کاربر سایت Dec 12, 2011 #337 Spoiler منم از مرگ جان مارستون تو بازی Red Dead Redemption خیلی ناراحت شدم.حقش نبود بمیره.
ed73 کاربر سایت Dec 12, 2011 #338 Zack Fair: Crisis Core میتونم به جرات بگم که گریه کردم.یادش بخیر.هنوزم وقتی اون دمو رو میبینم حالم گرفته میشه.
Zack Fair: Crisis Core میتونم به جرات بگم که گریه کردم.یادش بخیر.هنوزم وقتی اون دمو رو میبینم حالم گرفته میشه.
Fu11 GAME کاربر سایت Dec 13, 2011 #345 نوشته شده توسط NEO63: واقعا نمیشه یه سریو یکم خوب تموم کنن تو این اخریه که سنگ تموم گزاشتن و همه را ترکوندن به جر پرایس بیشتر... فک کنم این سری آخر بود دیگه نه؟ نوشته شده توسط nikman: Cole Phelps بیشتر... داداش اینی که میگی کی هست؟کجاییه؟:d خوب حداقل اسم بازیو میگفتی
نوشته شده توسط NEO63: واقعا نمیشه یه سریو یکم خوب تموم کنن تو این اخریه که سنگ تموم گزاشتن و همه را ترکوندن به جر پرایس بیشتر... فک کنم این سری آخر بود دیگه نه؟ نوشته شده توسط nikman: Cole Phelps بیشتر... داداش اینی که میگی کی هست؟کجاییه؟:d خوب حداقل اسم بازیو میگفتی